Tohtorin ravitsemus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

3 TOP UNIVERSITIES = 1 EUROOPPALAINEN DOCTORATE / strong> Kaikilla opiskelijoilla on ABMS Sveitsin lisäksi tohtoriksi yhteinen tohtori Dąbrowa Górniczan (WSB) ja Taras Shevchenko National Universityn (KNU) yliopiston kanssa. ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. 3 parasta eurooppalaista yliopistoa = paras virtuaali / online-ohjelma = 1 parasta eurooppalaista tohtorintutkintoa SVEITSI + EU + TOP SUORITTAMINEN 500 Ennakkota osaamistasi ABMS: ssä Yhdistä oppilaisiin ja johtajiin kuten sinä online-tohtoriohjelmissamme. Menet niin pitkälle kuin mieltäsi vie sinut jatko-opiskelijana ABMS: ssä.

Akateemisille tutkijoille ja kasvattajille Tohtori Ravitsemus (DBA) on korkein saavutettu taso missä tahansa akateemisessa kurissa.

Se on osa työtä ravitsemusterapeutin, että hän joutuu suorittamaan terveellisempien ruokailutottumusten. Se lasketaan yhteen tyyppisiä ennaltaehkäisevää lääkettä. On tosiasia, että ihmiset, jotka osoittavat myönteistä suhtautumista hyväksymistä terveellisiä ruokailutottumuksia yleensä aktiivisempia ja elävät pidempään ja aktiivista elämää. Trendi liittyy leviäminen pikaruokaloissa leviää nopeasti koko maailmassa. Ihmiset mieluummin mausteinen herkkuja ravintoloita yli kotiruokaa. Tämä on synnyttänyt monia tunnettuja terveyteen liittyviä kysymyksiä ja tarvetta asianmukaisesti koulutettua ravitsemusterapeutit on heräämässä yhä vahvemmin. Siksi niille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uransa ravitsemusterapeutit voivat saada tohtori Nutrition hyvin helposti online-lähteistä.

Tosiasia on, että suurin osa tämän maailman `s väestöstä on edessään terveyteen liittyviä ongelmia, koska väärä ruokailutottumusten. Ihmiset modernin aikakauden ovat enemmän tilaa vieviä, vähemmän aktiivisia ja vahvoja verrattuna kansan menneisyyden. Tällaisia ​​kehitys on ollut näkyvä rooli esiintyminen monia vaarallisia terveysongelmia, kuten diabetes, sydämen poikkeavuuksia ja lihavuus, jne. Vallitsevat olosuhteet viittaavat vahvasti siihen, että on olemassa merkittävä tarve painotetaan ruoka kulutetaan ihmiset ja ravintoarvo sitä hallussaan, koska tämä on jotain, joka vaikuttaa suoraan terveyteen liittyvistä näkökohdista ihmisiä. On huomattava lisääntyminen useiden sairauksien, joita syntyy ainoastaan ​​johtuen puutteellisesta ravitsemuksesta ja tämä on pakottanut ihmiset saada tietoa elintarvikkeista ja niiden ravintoarvoa ja tämä on johtanut monien työmahdollisuuksia niille, jotka pitävät tohtori Ravitsemus. On runsaasti online-oppilaitokset, jotka tarjoavat online-peruskoulutukseen liittyvät ravitsemukseen, mutta ABMS Avoin yliopisto voidaan pitää yhtenä parhaista. Tällä ABMS emme vain harkita noin ravitsemus, meidän DBA Nutrition on sekoitus hallinta ja ravitsemus antaa teille toisen kokemusta siitä, miten todellinen johtava elintarvike- ja ravitsemusalan liike.

Voidaan todeta varmuudella, että Doctorial Nutrition antaa sinulle ole vain hyvä urapolku, mutta myös sinulla on tyytyväinen siihen, että autat ihmisiä parantamalla heidän terveyttään. Teet ihmiset elää aktiivista, pitkä ja terveellistä elämää. Ravinto hallinta on kyse suorittamiseksi asianmukaista hallintaa terveyden ja käsittelee elintarvikkeiden järjestelmät, kuten hallinnan ruokakulttuurin hallinta, jne. se on suuri kenttä, ja jos ovat tukena vahva Tutkinnon kuin tohtori ravitsemus, sitten on paljon uran liittyviä etuja, jotka voivat nauttia. Lopuksi ABMS Avoin yliopisto on ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat ansaita tohtori ravitsemus.

Meidän tohtoriohjelmissamme sinä:

 • Kehittää ja harjoittaa innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
 • Ansaitse korkein koulutustaso.
 • Saavuta asiantuntemus julkaista vertaisarvioitujen aikakausjulkaisujen yhteydessä.
 • Tule menestyksekkään tutkijaksi ja kasvattajaksi.

Tohtori vie johtajuuden seuraavalle tasolle. Tohtoriohjelmissamme voit:

 • Tutki ja käytä innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
 • Yhdistä sovellettu tutkimus ja ammattikäytäntö.
 • Valmistaudu vaikuttamaan politiikkaan ja käytäntöön.
 • Opi strategioita helpottamaan tehokkaampia, mukautuvampia organisaatioita ja luomaan myönteisiä muutoksia.
 • Tule innovatiivisempaan johtajasi alalla.
Opiskelijan kieli: tämä opintokokonaisuus on englanninkielinen.

Meillä on neljä ottoa vuodessa: tammi, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu

moduulit:

 • Ravitsemus - Ruokapalvelun hallinta
 • Globaali hallinta
 • Strateginen johtaminen ja johtaminen
 • Projektinhallinta
 • Strategiset tietojärjestelmäanalyysit
 • Kirjanpito ja rahoitus
 • Tutkimusmenetelmät
 • Sähköiset tutkimusmenetelmät
 • Dynaamiset verkkosivustot

Pääsyvaatimukset:

Kesto: yksi akateeminen vuosi + opinnäytetyö (opinnäytetyö kestää 1-5 vuotta) Tutkintotodistus: DBA Nutrition Age: Vähimmäisikä 25 vuotta Edeltävä opinnot: maisteri tai vastaava OR 7 vuotta Management Experience + kandidaatti tai vastaava Englannin taso: IELTS tai vastaava ( Opiskelumenetelmä: Online- maksu: 19900 Euro Eurooppalainen tutkintojen viitekehys: tämä ohjelma vastaa EQF: n tasoa 8 (tohtorin tutkinto) Huomautus: Opintomaksu ei ole opiskelijavaihtoa Sisältää hakemuksen ja varausmaksun (takaa sinulle opiskelupaikan) 240 euroa (kertaluonteinen maksu ja ei palauteta).
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Lue lisää

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Näytä vähemmän