Tohtorikoulutettava ihmisen fysiologiassa ja patofysiologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Toiminnallisesti määritelty tieteenala, joka tutkii elinten säätelytoimintoja vasteena ja organismin spesifisten järjestelmien mukauttamisessa muutoksiin ulkoisessa ja sisäisessä ympäristössä normaaleissa ja patologisissa tiloissa. Siirtymisen siirtyminen tiettyjen toimintojen välillisten ilmenemismuotojen tutkimuksista omien toiminnallisten ja säätelymekanismiensa tutkimukseen solu- ja molekyylitasolla pyrkii käyttämään saatuja tietoja ihmisen sairauksien ehkäisyyn, diagnosointiin ja hoitoon.

Opinto-ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tšekin tiedeakatemian Fysiologian instituutin kanssa.


Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvaus

  • Asianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.
  • Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessä
  • Väitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessä
  • Tentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.

Sisäänpääsytutkimukset toteutetaan haastatteluna Ph.D. Opinnäytetyö, jossa osoitetaan hakijan tohtorintutkinto-ohjelman tekniset taidot ja kyky työskennellä erikoistuneen ulkomaisen kirjallisuuden kanssa. Asiantuntijakomitea arvioi hankkeen.


Pääsyn ehdot

Tohtorikoulutukseen pääsyn edellytyksenä on maisteriohjelman onnistunut suorittaminen.

Vahvistusmenetelmä


Suositeltava kirjallisuus, näytekysymykset

Lukemat ovat yksittäisten potentiaalisten valvojien suosittelemia ja perustuvat mahdollisen väitöskirjan ammattikysymyksiin ja valittuun tieteenalaan. Erityisesti monografiat ja arvostetut IF-lehdet. Ehdotettua kirjallisuutta ja resursseja voidaan tarkastella tiettyjen valvojien profiileissa.

Lisätietoja Tsekin tasavallan tiedeakatemian verkkosivuilta: http://dspb.avcr.cz


Uranäkymä

Ihmisen fysiologian ja patofysiologian tohtoriohjelman (Ph.D.) opinnäytetyö esittelee tieteellisen työn metodologiaa, joka on erityisen kiinnostunut ihmiskehon toiminnan ja säätelymekanismien luonnehtimisesta terveessä ja sairaassa organismissa. Molekyylimekanismien tutkimus on pääosin tavoitteena käyttää teoreettisia havaintoja ihmisen sairauksien ja häiriöiden ehkäisyyn, hoitoon, diagnostiikkaan ja kuntoutukseen. Vakio- ja kansainvälinen linjaus vahvistetaan erikoistumisalalla toteutetulla valtiontutkimuksella ja väitöskirjan puolustuksella, joka heijastaa tutkinnon tietämystä hänen erikoistumisestaan, modernin metodologian hallinnan tasosta ja keksinnöstä tieteellisten ongelmien ratkaisussa. Ohjelma liittyy moniin kliinisen lääketieteen aloihin. Opintojen vakioaika on neljä (4) vuotta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and th ... Lue lisää

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and the unique student experience that we offer. Näytä vähemmän