39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Yleiskatsaus

Kun tietotekniikan sovellus ja käyttö lisääntyvät, ammattilaisille, jotka voivat hyödyntää tietotekniikan luovaa voimaa, on ennennäkemätön tarve vaikuttaa potilastietojen hankintaan, tallentamiseen, hallintaan ja hakuun, samoin kuin pääsyä lääketieteellisiin tietoihin, joita tarvitaan potilaan hoidon, tutkimuksen ja koulutuksen parantamiseen. Terveystietotekniikan päälliköt antavat ammattilaisille käsityksen muodollisesta lääketieteellisestä terminologiasta, kliinisistä prosesseista ja ohjeista; ja ymmärrys siitä, miten tieto- ja viestintäjärjestelmiä voidaan käyttää potilastietojen onnistuneeseen toimittamiseen erilaisissa terveydenhuollon asetuksissa.

Suunnitelma

Terveystietotekniikan MS on saatavilla vain verkossa. Se soveltaa tietotekniikan luovaa voimaa terveydenhuollon tieto- ja tietotarpeisiin. Ohjelma tarjoaa kaksi raitaa: klinikoiden seuranta ja analyytikko.

Ohjelma on suunniteltu erilaisille terveydenhuollon kliinisille ja teknologia-asetuksille. Opetussuunnitelma koostuu seitsemästä keskeisestä kurssista ja keskittymisvalikoimasta kuudesta radasta. Nämä kurssit keskittyvät ohjelmistokehitykseen, järjestelmäintegraatioon, tietojen analysointiin, kliinisten sovellusten rakentamiseen, järjestelmien analysointiin ja projektinhallintaan. Terveystietotekniikan MS hyödyntää Rochesterin teknologiainstituutin korkeakoulujen tieteidenvälisiä vahvuuksia sekä sen terveydenhuollon kumppani Rochester Regional Health System (RRH).

Toimialat

 • Terveydenhuolto
 • Internet ja ohjelmistot
 • Tieteellinen ja tekninen konsultointi
 • tutkimus

opetussuunnitelma

Terveystietotekniikka, MS-tutkinto, tyypillinen kurssin järjestys

Ensimmäinen vuosi

 • HCIN-610 Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen perusteet
 • MEDI-701 Johdatus terveysinformatiikkaan
 • MEDI-704 terveydenhuollon käytäntö (kesä)
 • MEDI-705-lääketieteelliset tietorakenteet
 • MEDI-735-kliiniset tietojärjestelmät

Toinen vuosi

 • ISTE-764 Projektinhallinta
 • MEDI-788 Capstone terveydenhuollon informatiikassa
 • Seuraa valittavia

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset terveystietotekniikan MS-ohjelmaan pääsemiseksi:

 • Suorita jatko-ohjelma.
 • Pidä kandidaatin tutkinto (tai vastaava) akkreditoidusta yliopistosta tai korkeakoulusta.
 • Lähetä viralliset transkriptiot (englanniksi) kaikista aiemmin valmistuneista perustutkinto- ja jatko-opinnoista.
 • On vähintään kumulatiivinen GPA 3,0 (tai vastaava).
 • Lähetä kaksi suosikkikirjaa henkilöiltä, jotka pystyvät arvioimaan hakijan mahdollisuuksia menestyä ohjelmassa.
 • Lähetä nykyinen ansioluettelo tai ansioluettelo.
 • Kansainvälisten hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, tulee lähettää pisteitä TOEFL, IELTS tai PTE. Tarvitaan vähintään TOEFL-pistemäärä 88 (internet-pohjainen). Tarvitaan vähintään IELTS-pisteet 6,5. Englannin kielen testitulosvaatimuksesta luopuu englannin äidinkielenään puhuville tai amerikkalaisissa laitoksissa ansaitusta tutkinnosta.
 • Kansainvälisten yliopistojen hakijoiden on toimitettava GRE-pisteet.
 • On suositeltavaa, että hakijoilla on vähintään kolmen vuoden kokemus terveydenhuollosta, terveyteen liittyvistä tai tietotekniikan organisaatioista. Hakijoita, jotka eivät täytä tätä vaatimusta, voidaan pyytää täyttämään tietyt perustutkinto- tai jatko-opinnot.
 • Myös haastattelu ohjelman hyväksymiskomiteaan voi olla tarpeen.

Huomaa: Hakemukset on jätettävä syksyn ottamista varten. Ole hyvä ja lähetä kaikki hakemusmateriaalit vähintään kuusi viikkoa ennen suunniteltua alkamispäivää.

Tietyt maat ovat Yhdysvaltojen vientivalvonnan alaisia kattavia embargoja, jotka kieltävät lähes kaiken viennin, tuonnin ja muut tapahtumat ilman lisenssiä tai muuta Yhdysvaltain hallituksen lupaa. Syyrian, Sudanin, Pohjois-Korean, Ukrainan, Iranin ja Kuuban Krimin alueen oppilaat eivät saa rekisteröityä RIT-verkkokursseihin. Myöskään Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön erityisvaltuutettuja kansalaisia tai Yhdysvaltain kauppaministeriön Deny Ordersin taulukkoa eivät saa myöskään yksityishenkilöt. Rekisteröitymällä RIT-verkkokursseille ilmoitatte ja vakuutatte, että et sijaitse minkään tällaisen maan kansalaisen tai kansalaisen tai asukkaan tai tällaisen luettelon alla.

edellytykset

On odotettavissa, että tuleville opiskelijoille, jotka aikovat jatkaa analyytikkoketjua, on taustalla perustiedot tietotekniikkakonsepteista, mukaan lukien objektikohtainen ohjelmointi ja tilastot. Oppilaiden, joilla ei ole tarvittavaa taustaa, on täytettävä edellytykset ennen kuin he hakevat ohjelmaan. Siltaopiskelijat ovat kuitenkin käytettävissä täyttääkseen edellytykset.

Bridge-ohjelma

Opiskelijat, joiden perustutkinnon valmistelu tai työkokemus eivät täytä edellytyksiä, voivat korjata nämä puutteet täyttämällä tutkinto-ohjelman johtajan määrittelemät edellytykset sillan kursseille. Sillan kurssit eivät kuulu maisterin tutkintoon tarvittaviin 30 lukukauden luottoihin. Sillan kurssien palkkaluokkia ei sisällytetä opiskelijan GPA: aan, jos kurssit otetaan ennen matematiikkaa; ne sisällytetään, jos ne on suoritettu ylioppilastutkinnon jälkeen. Koska siltaohjelmat voidaan suunnitella monin eri tavoin, jatko-ohjelman johtaja auttaa opiskelijoita suunnittelussa ja kurssien valinnassa.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Rochester Institute of Technology (RIT)

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Rochester Institute of Technology (RIT) »

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 12, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 24, 2020
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Määräaika
Request Info
Rolling admission
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 24, 2020
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 7, 2022
Haun määräaika
Request Info
Rolling admission

Elo 24, 2020

Location
Haun määräaika
Request Info
Rolling admission
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 7, 2022