Lue virallinen kuvaus

Ohjelman yhteenveto

Carletonin terveystieteiden kandidaatti (BHSc) on laaja-alainen ja urakeskeinen ohjelma, joka tarjoaa sinulle tarvittavat taidot menestyä nopeasti lääketieteen, biolääketieteellisen tutkimuksen ja terveydenhuollon tutkimuksessa. Saat vahvan pohjan ihmisten terveyteen liittyvään tieteelliseen tietoon ja menetelmiin sekä kykyyn osallistua laajempiin monitieteellisiin, monialaisiin ja monikulttuurisiin lähestymistapoihin ratkaisujen löytämiseksi joihinkin tärkeimpiin terveyskysymyksiin. aika.

Carletonin etu

BHSc-ohjelma heijastaa Carletonin vahvuuksia sellaisilla aloilla kuin tiede, maailmanlaajuiset ja kansainväliset tutkimukset, journalismi ja näyttöön perustuvat käytännöt ja politiikka sekä arkkitehtuuri ja rakennettu ympäristö. Tämä interdisciplinariteetin painottaminen antaa sinulle laajan tiedon ja kokemuksen, jota lääketieteelliset koulut ja työnantajat etsivät.

Pääomavara

Carletonin sijainti maan pääkaupungissa on antanut yliopistolle mahdollisuuden luoda kumppanuuksia terveyden alalla sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Alueella on lukuisia organisaatioita, virastoja, tutkimuslaitoksia ja sairaaloita, jotka yhdessä tarjoavat Ottawalle ainutlaatuisen tietopohjan.

Ohjelma

BHSc-ohjelma tarjoaa monialaisen säätiön terveydenhuollon tiedekunnassa, joka voi valmistaa sinut biolääketieteellisen tutkimuksen ja ammatillisten alojen, kuten lääketieteen, hammaslääketieteen tai eläinlääketieteen, jatkokoulutukseen sekä terveydenhuollon aloihin, kuten kansanterveyteen, maailmanlaajuiseen ja ympäristöterveyteen liittyvään lainsäädäntöön terveydenhuoltopalvelut ja yhteisön terveydenhuolto.

BHSc-ohjelma tarjoaa viisi keskittymää, jotka voidaan yhdistää ainutlaatuisilla ja informatiivisilla tavoilla:

  • Biolääketieteellinen tiedekunta
  • Global Health
  • Ympäristö ja terveys
  • Terveys koko elinkaaren ajan
  • Vammaisuus ja krooninen sairaus

Käytännön lähestymistapa

Kaikki BHSc-ohjelman pitoisuudet tarjoavat käytännön lähestymistavan, joka sisältää laboratoriot, työpajat ja seminaarit ensimmäisestä vuodesta alkaen. Opiskelijat voivat hyödyntää Carletonin tarjoamia ohjelmia, joihin kuuluu kesätutkimusharjoittelu, vapaaehtoistyöohjelma ja kansainväliset vaihtoehtoiset tauko-mahdollisuudet. Ohjelman neljäs vuosi tarjoaa huippukokemuksen erilaisista vaihtoehdoista ja käytännön kokemuksista, joista voi valita henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteita.

Kaksinkertainen keskittymisvaihtoehto

Niille, jotka haluavat fuusioida kaksi tutkimusaluetta, on mahdollista ottaa kaksinkertainen keskittyminen. Esimerkiksi biolääketieteet voidaan yhdistää maailmanlaajuiseen terveyteen, jos haluat käsitellä uusia ja kehittyviä sairauksia. Samoin voisit yhdistää terveyteen liittyvät pitoisuudet koko elinkaaren ajan ja vammaisuuteen ja krooniseen sairauteen keskittyäksesi terveelliseen ikääntymiseen liittyviin kysymyksiin. Kaksinkertaisen keskittymän tekeminen voi lisätä arvoa tutkintoosi, kun tulet työmarkkinoille tai kun haet ammatillisia tai jatko-ohjelmia.

Tulevat mahdollisuudet

Työpaikka

Kanadan terveysalan korkeasti koulutettujen työntekijöiden kysyntä on suuri. BHSc-ohjelman pitoisuudet on suunniteltu valmistelemaan teitä monipuoliseen terveydenhuollon uraan, mutta tarjoavat myös erinomaisen valmistelun lääketieteelliseen kouluun ja muuhun ammatilliseen koulutukseen.

Ammattiohjelmat

Monet ammatilliset ohjelmat, kuten opetus, lääketiede ja journalismi, ovat kiinnostuneita houkuttelemaan hyvin pyöristettyjä hakijoita eri taustoista. Terveystieteiden kandidaatti tarjoaa vahvan perustan tällaisille ohjelmille.

Tutustu Carletonin yliopiston terveystieteisiin

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty February 9, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Huhti 30, 2023
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Huhti 30, 2023