Terveystieteen kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Biologisten tieteiden laitos tarjoaa ohjelman, joka johtaa Bachelor of Science (BS) tutkintoon kansanterveyteen. Opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille laajan, integroidun ja tarkoituksellisen koulutuksen tieteen alalla ja sisältää myös hyvin pyöreän lähestymistavan, jolla kehitetään tietoa, taitoja ja kykyjä perinteisen elämäntieteen ulkopuolella. Tämä opetussuunnitelma edistää kriittistä ajattelua ja tieteellistä päättelyä samalla kun laajennetaan oppimista kehittämään muita tämän päivän kansanterveysasiantuntijalle tärkeitä taitoja. Tällaisia taitoja ovat tieteellinen ja tekninen kirjoittaminen, tehokas viestintä, johtamistaidot, yhteisön sitoutuminen ja keskittyminen yhteisön terveyteen. Tämä ohjelma korostaa ainutlaatuisesti tutkijakoulutusta, joka liittyy tiedemiehen valmisteluun työskennellä monipuolisessa ja dynaamisessa kansanterveyden alalla.

Ohjelman kurssitutkimuksessa keskitytään kansanterveyteen liittyviin perustutkimusaiheisiin, kuten terveyteen ja sairauksiin, ruokaan ja ravitsemukseen, soluihin ja geeneihin, organismeihin ja ekosysteemeihin, ekologiaan ja kehitykseen, anatomiaan ja fysiologiaan sekä epidemiologiaan ja yhteisön terveyteen. Se on täydennetty kemian, tilastojen, psykologian ja kehittyneiden kurssien koulutuksella sekä ammatillisella kehityksellä, jolla on mahdollisuus työskennellä kansanterveyden alalla tarvittavassa työharjoittelussa. Tällä ohjelmalla varmistetaan, että opiskelijat valmistelevat kilpailukykyisesti uraa useilla eri aloilla, mukaan lukien muun muassa: kansanterveys, tieteellinen tutkimus, lääketiede, koulutus, yleinen järjestys, voittoa tavoittelemattomat yhteisöjärjestöt, kaupunki, läänin, valtio tai muut valtion virastot tai virastot, tieteellinen kirjoittaminen ja laki.

Miksi valita kansanterveysohjelma?

Kansanterveysalan opetussuunnitelman kandidaatin tutkinto tarjoaa opiskelijoille laajan, integroidun ja tarkoituksellisen koulutuksen tieteessä ja sisältää myös hyvin pyöristyneen lähestymistavan, jolla kehitetään tietoa, taitoja ja kykyjä perinteisen elämäntieteen ulkopuolella. Tämä opetussuunnitelma edistää kriittistä ajattelua ja tieteellistä päättelyä samalla kun laajennetaan oppimista kehittämään muita tämän päivän kansanterveysasiantuntijalle tärkeitä taitoja. Tällaisia taitoja ovat tieteellinen ja tekninen kirjoittaminen, tehokas viestintä, johtamistaidot, yhteisön sitoutuminen ja keskittyminen yhteisön terveyteen. Tämä ohjelma korostaa ainutlaatuisesti tutkijakoulutusta, joka liittyy tiedemiehen valmisteluun työskennellä monipuolisessa ja dynaamisessa kansanterveyden alalla.

sisäänpääsy

Opiskelijan on haettava pääsyä Wright State University .

Pääsyvaatimukset

Vaatimukset suoralle osallistumiselle kansanterveyden tutkinto-ohjelmaan ovat yhdenmukaisia Wright State University luonnontieteellisten ja matemaattisten korkeakoulujen kriteerien kanssa, mukaan lukien lukion GPA 3.0 tai korkeampi, ACT Matemaattiset pisteet vähintään 22 tai 520 SAT: ssa ja ACT English pisteet vähintään 23 tai 530 SAT: lla.

Opiskelijat, jotka aikovat osallistua kansanterveyden tutkinto-ohjelmaan mutta jotka eivät täytä suoran ottamisen kriteerejä, hyväksytään PRE-isäntänä. Kun opiskelija on täyttänyt seuraavat kriteerit, heidät voidaan ottaa osaksi kansanterveyden tutkinto-ohjelmaa: vähintään 15 lukukautta tuntia, kun kumulatiivinen GPA on vähintään 2,25, ja hän sai palkkaluokan "C" tai korkeamman yhden seuraavista kursseista : BIO 1050, BIO 1070, BIO 1080, BIO 1120, BIO 1150, CHM 1010, CHM 1020 tai CHM 1210.

Ilmoittaa isäntänne

Opiskelijat, jotka aikovat osallistua kansanterveyden kandidaatin tutkinto-ohjelmaan mutta jotka eivät täytä perusteita, jotka voidaan ottaa suoraan lukiosta, hyväksytään PRE-pääaineena. Kun opiskelija on täyttänyt seuraavat kriteerit, heidät voidaan ottaa mukaan kansanterveyden kandidaatin tutkinto-ohjelmaan:

  • Annetaan C tai korkeampi luokitus seuraavissa kursseissa: BIO 1120, BIO 1120L, CHM 1210 ja CHM 1210L.
  • Vähintään 15 lukukauden tunnin loppuun saattaminen, kun kumulatiivinen GPA on vähintään 2,8.

Wright State University nykyiset opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tai muuttamaan pääaineitaan, voidaan ottaa mukaan myös kansanterveyden kandidaatin tutkinto-ohjelmaan täyttämällä edellä mainitut kriteerit.

Nivelten (siirto) sopimukset

Wright-valtiolla on nivelsopimukset useiden toimielinten kanssa. Nivelsopimukset takaavat sinulle saumattoman siirron laitoksesta toiseen.

Oppimistavoitteet

Kansanterveysalan tutkintokeskuksen tavoitteet ohjelmallisen oppimistavoitteen ja ydinosaamisen ympärillä, jotka tarjoavat paitsi syvällistä tieteellistä koulutusta, mutta auttavat opiskelijoita kehittämään tulevaisuuden uran edellyttämiä taitoja. Nämä sisältävät:

  • Opiskelija pystyy erottamaan ja määrittelemään kansanterveyden rakenteet ja tavoitteet, mukaan lukien kansanterveyden historian ja filosofian, keskeiset saavutukset, ja selittämään Yhdysvaltojen kansanterveysjärjestelmän organisaation ja koko maapallon.
  • Opiskelija osaa ymmärtää perustieteen opetuksen, mukaan lukien epidemiologia, terveys ja sairaudet, sosiaaliset ja käyttäytymistieteet, biologiset ja biotieteet, anatomia ja fysiologia, kemia, tilastot ja tieteellinen kirjoittaminen.
  • Opiskelija osaa ymmärtää yhteisön terveyden, humanististen tieteiden, etiikan, johtamisen ja tehokkaan terveysviestinnän.
  • Opiskelijat soveltavat johtamista, viestintätaitoja ja yhteisön ja kansanterveyden osaamista kokemuksellisen oppimisen avulla, mukaan lukien harjoittelupaikkoja, palvelukoulutushankkeita, korkeakoulujen vanhempia seminaareja, tutkimuspapereita, kunnianosoituksia tai muita tieteellisiä, kumulatiivisia ja integroivia sovelluskokemuksia tukeakseen akateemista ja uratavoitteet.
  • Opiskelija suunnittelee akateemisen suunnitelman valmistumiseksi ja tunnistaa, kirjoittaa ja kuvata suunnitelman ammatillisesta menestyksestä urallaan.
  • Opiskelijat osoittavat tehokkaita suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja ja yhdistävät kansanterveyttä koskevat tiedot erilaisiin yleisöihin.
  • Opiskelija soveltaa kriittistä ajattelua itsenäisen oppimisen ja yhteistyön avulla kollegojen, ikäryhmien ja yhteisön jäsenten kanssa ja tunnistaa, arvioida ja syntetisoida kansanterveyttä koskevia tietoja.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Lue lisää

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Näytä vähemmän