Terveydenhuollon säätiön vuosi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Terveydenhuollon säätiön vuosi on Universidad Europea de Madridin suunnittelema ohjelma, jonka kautta terveys voi löytää todellisen ammatillisen tehtävänne ja auttaa sinua päättämään tulevasta urasi hammaslääkärinä, lääkeaineena, bioteknologiassa, sairaanhoitajana, fysioterapeuttina tai psykologina.

Tämän ohjelman tavoitteena on esitellä terveystieteiden perustietoutta keskeisten aiheiden kuten solubiologian ja geenitutkimuksen, ihmisen anatomian, fysiopatologian ja biostatiikan avulla. Terveyden tutkimuksen eri tutkintojen perusaineisto, joka vastaa ihmiskehon rakennetta, toimintaa ja käyttäytymistä sekä tietojenkäsittelymenetelmien ja tieteellisen tuotannon menetelmiä.

Aloitat myös kehittämään ammattitaitoisen tulevaisuuden avaintekijöitä terveysalalla: psykologia- ja viestintätaidot sekä johtamiskoulutukset ja konsernin johtaminen. Paranna englannin tai espanjan kielen oppimateriaalia riippuen siitä, mistä ryhmästä olet kirjautunut, ja opit myös terveysalan terminologiasta.

Löydät todellisen terveydenhuollon ammattitaidon simulaattorimodulin kautta, kun harjoittelet harjoittelua huipputason simulointiympäristössä kehittyneissä tiloissa, jotka ovat edelläkävijöitä Espanjassa. Sinua johdattaa aina professorien tiedekunta, jolla on laaja ammatillinen ja koulutuksellinen kokemus. Jotkut tämän ohjelman aiheista ovat oikeutettuja tunnustukseen osana tutkinto-ohjelmaa, jonka päätät opiskella.

Opiskelijaprofiili

Terveydenhuollon säätiön vuosi on ohjelma, joka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka täyttävät lainmukaisesti yliopiston kelpoisuusvaatimukset ja jotka haluavat opiskella terveystieteitä, mutta eivät ole varmoja siitä, mikä terveyskurssi he haluavat erikoistua hammaslääketieteen, apteekin, bioteknologian, hoitotyön, fysioterapian , ja psykologia.

Näiden ohjelmien kautta opiskelijat otetaan käyttöön perusaineistoihin, osaamiseen ja terveystieteiden taitoihin ja valitaan käytännön harjoitteluohjelma, joka auttaa heitä päättämään tulevasta ammatistaan ​​terveyden alalla.

Kansainväliset näkymät

Nauti eräistä niistä eduista, jotka asettavat meidät yliopistoksi, jolla on selkeä kansainvälinen painopiste: valita kahdesta diplomitasosta monien kansainvälisten yliopistojen kanssa, hyötyä Erasmus-apurahasta, opiskella kokonaan tai osittain englanniksi tai ottaa harjoittelu ulkomailla.

Olemme osa arvostettua Laureate-verkostoa, jatko-opin johtajaa, joka palvelee yli 850 000 opiskelijaa 30 maassa ja yli 80 laitoksessa ympäri maailmaa.

Cutting Edge -ammattilaiset

Universidad Europea ensisijainen tavoite on oppia tuntuvalla käytännönläheisellä lähestymistavalla. Madridin, Valencian ja Kanariansaarten kampuksemme tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet tietämystesi käyttämiseen käytännössä, kaikkein täysin varustetuissa laboratorioissa ja viimeisimmän teknologian avulla ennen uran maailmaan liittymistä. Samoin yliopistoklinikoissa, Biolääketieteellisen tiedekunnan ja Terveystieteiden oppilaitoksen opiskelijat voivat kehittää käytännön oppimistaan ​​yhteyttä ammattimaiseen maailmaan.

Laadun takaaminen

Kovaa työtä ja jatkuvaa sitoutumista akateemiseen huippuosaamiseen ovat tunnustaneet useimmat arvostetuimmista laatustodistuksista, kuten EFQM 400 "European Excellence", Quali-cert ja Madrid Excelente.

kansainvälinen

Terveydenhuollon säätiön vuosiin ilmoittautuneet voivat valita, haluavatko he opiskella espanjaa tai englantia vahvistaakseen tasonsa valitsemallaan kielellä ja paljastaakseen tulevan ammatinsa tarvittavat terveyssanat.

Opiskelijaksi

Universidad Europea kandidaatin tutkintoon on muutaman yksinkertaisen askeleen kautta, joka pohjimmiltaan koostuu tiettyjen asiakirjojen toimittamisesta, sisäänpääsyn suorittamisesta ja päättymisestä ilmoittautumisen virallistamiseksi.

Taloudellinen tuki

Universidad Europea de Madridilla on täydellinen taloudellisen tuen järjestelmä, jonka avulla voit maksaa koulutustasi. Joitakin esimerkkejä ovat:

  • Joustavuus maksuissa
  • Kuukausittaiset erät
  • Auta nopeaan maksamiseen
  • Tuki jatko-opintoihin
  • Tuki samanaikaisille tutkimuksille
  • Apu perheenjäsenen pitämisestä Universidad Europea

rahoitusta

Universidad Europea on allekirjoittanut pankkien kanssa useita sopimuksia, joiden avulla voit maksaa opinnoista.

Apurahat ja apurahat

Vuosina 2012-2013 Universidad Europea opiskelijoille myönnettiin yli 1 100 apurahaa ja yli 5 miljoonan euron arvoista apurahaa.

  • Apurahat ja apurahat Madridin Eurooppa-uralla
  • Opetusministeriön viralliset apurahat ja apurahat
  • Lahjakkaat, erinomaiset ihmiset -ohjelma (TOP-ohjelma)

Viimeksi päivitetty Heinä 2018

Oppilaitoksesta

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Lue lisää

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Näytä vähemmän
Madrid , Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Teneriffan Santa Cruz , Villaviciosa de Odón , Espanja Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 More Vähemmän