Terveydenhuollon ja sosiaalityön johtamisen maisteri (International)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämä ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua terveydenhuollon ammattilaisena. Se antaa sinulle sekä ammattitaidon että ammatillisen pätevyyden, jota tarvitset hakemaan ylimmän johdon ja johtotehtäviä terveyden- ja sosiaalipalveluissa.

Kokeneiden tutkijoiden ja ammattilaisten tiimimme keskittyy pätevään johtamiseen ja tehokkaaseen johtamiseen, antamalla opiskelijoille sekä kliinisiä että johdon taustoja työkaluja, joita tarvitaan palvelun parantamiseen ja kestävään muutokseen terveys- ja sosiaalipalveluissa.

Ohjelma soveltuu niille, jotka työskentelevät sekä kliinisissä että ei-kliinisissä tehtävissä:

  • Ne, jotka työskentelevät jo liittoutuneina terveydenhuollon ammattilaisina, kliinisinä tutkijoina, sairaanhoitajina tai lääkäreinä ja jotka haluavat käyttää johtamismahdollisuuksia.
  • Terveyden ja sosiaalialan tai vapaaehtoistyön parissa työskentelevät esimerkiksi käyttöönoton, laadun parantamisen, kliinisen auditoinnin tai riskienhallinnan tehtävissä ja haluavat siirtyä uran seuraavaan vaiheeseen.

Sinulla on mahdollisuus opiskella ihmisten kanssa useista eri palveluista ja asetuksista. Ohjelma on suunniteltu sopimaan kiireisiin työaikatauluihin ja olemaan mahdollisimman hyödyllinen sekä itsellesi että työnantajalle; yhdistämme tutkimuksen ja teorian arvioinnin sen soveltamisen rinnalla työympäristössä.

Tarjoamme myös Yhdistyneen kuningaskunnan painopisteen. Opiskelija osaa suorittaa joko terveydenhuollon ja sosiaalihuollon maisteriohjelman tai terveydenhuollon ja sosiaalihuollon maisteriohjelman (International) kokonaan tai osittain. kansainvälisten opiskelijoiden on kuitenkin opiskeltava kokopäiväistä versiota.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yliopisto on tyytyväinen kaikkien potentiaalisten opiskelijoiden hakemuksiin edellisestä kokemuksesta riippumatta: tarjoukset tehdään kunkin hakemuksen yksityiskohtaisen tarkastelun jälkeen.

Päätös tarjota paikka perustuu arviointiin, joka koskee ehdokkaan mahdollisuuksia hyötyä opinnoistaan ja kyvystään menestyä tässä ohjelmassa. Vaikka sinulla on yleensä ensimmäinen tutkinto tai ammatillinen pätevyys, harkitsemme hakemustasi, jos sinulla ei ole tällaista pätevyyttä, mutta sinulla on asianmukainen työkokemus.

Lisätodistusvaatimukset

  • Tunnustettu englantilainen pätevyys, esimerkiksi GCSE English grade AC

Englannin kielivaatimukset

  • IELTS 6.0 ja 5.5 kussakin alatestissä

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

Terveyden ja sosiaalipalveluiden (kansainvälinen) johtajuuden koulutusohjelma koostuu 4 x 30 opintopisteen moduuleista:

  • Terveyden ja sosiaalipalvelujen johtaminen
  • Henkilöstön hoitaminen terveys- ja sosiaalipalveluissa
  • Terveyden ja sosiaalipalvelujen ymmärtäminen politiikan ja strategian avulla
  • Johtava muutos ja terveys- ja sosiaalipalvelujen parantaminen

Lopullinen vaihe 60-luottoinen Literature Review, jossa on selkeä kansainvälinen painopiste, on myös tarpeen.

Voit rekisteröityä PG-sertifikaattiin, PG-tutkintoon tai MSc-palkintoihin johtamisessa terveydenhuollossa ja sosiaalipalveluissa.

Jatko-opintotodistuksia varten terveys- ja sosiaalihuollon johtamismoduuli on ydinmoduuli, mutta voit sitten valita yhden moduulin kolmesta käytettävissä olevasta sertifikaatin myöntämisestä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit keskittyä strategian ja liiketoiminnan suunnitteluun, ihmisten hallintaan tai johtaviin muutos- ja palvelukehitysprojekteihin, mikä parhaiten sopii sinulle ja organisaatiollesi.

Jatko-opintotodistukset voidaan ottaa yksin tai mennä Diploma- tai MSc-palkintoihin.

Oppiminen ja arviointi

Nämä ohjelmat yhdistävät tutkimuksen ja teorian arvioinnin sen soveltamisen rinnalla työympäristössä.

Tutkimus on yhdistetyn oppimisen lähestymistapa; 4 päivää osallistuminen kampuksella jokaiselle moduulille (2 korttia 2 päivää); virtuaalinen oppimisympäristö yksityisen tutkimuksen tukemiseksi; jatkuva tutor-tuki.

Ohjelman arviointi sisältää taitojen ja osaamisen käytännön soveltamisen, teoreettisen ymmärryksen osoittamisen ja luottamuksen kasvun.

Urakehitys

Yliopisto on sitoutunut auttamaan oppilaita kehittämään ja parantamaan työllistettävyyttä ja tämä on olennainen osa monien ohjelmien toteuttamista. Erikoistukea on tarjolla koko kurssista Ura- ja Työllistämispalveluista, mukaan lukien osa-aikatyön hankkiminen opiskelemalla, harjoittelulla, lomamatkalla ja jatko-opiskelulla. Opiskelijoita kannustetaan käyttämään tätä tukea jo varhaisessa vaiheessa ja käyttämään laajoja resursseja Ura-sivustolla.

Vaihtoehtojen käsitteleminen asiantuntijaneuvojien kanssa auttaa selvittämään suunnitelmia tutkimalla vaihtoehtoja ja jalostuksen taitoja. Useimmissa ohjelmissamme urakehitysneuvojat osallistuvat suoraan opetussuunnitelmaan tai erityisesti järjestettyihin työpajoihin.

Urakehitysmahdollisuudet

Ohjelma on suunnattu pyrkiville terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat hakea johtamis- ja johtotehtäviä terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluissa sekä niille, jotka jo työskentelevät liittoutuneina terveydenhuollon ammattilaisina, kliinisinä tutkijoina, sairaanhoitajina tai lääkäreinä.

Kurssi soveltuu myös niille, jotka työskentelevät erilaisissa ei-kliinisissä tehtävissä, esimerkiksi komission jäsenet, laadun parantamisen johtajat, kliiniset tilintarkastajat, riskienhallinta, tiimijohtajat, sosiaalityöntekijät, potilasneuvojat tai vapaaehtoissektorilla.

Tämä kurssi on mahdollistanut aiempien tutkinnon suorittaneiden ylimmän roolin siirtymisen organisaatioissaan sekä lähetystöihin kansallisiin elimiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lue lisää

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Näytä vähemmän