Lue virallinen kuvaus

Terveydenhuollon hallinnan ohjelmassa Brighton College koulutusohjelma on suunniteltu valmistamaan akateemiset tiedot ja tarvittavat taidot menestymään tulotason tiloissa terveydenhuollon ympäristössä. Terveydenhuollon hallinto-ohjelman liitännäiskoulutuksessa on kattava yleissivistävä opetussuunnitelma, jolla opiskelijat valmistautuvat tulevaisuuden uramahdollisuuksiin.

Mitä opin?


Terveydenhuollon johtamisohjelmassa toimimalla meillä on ydinosaamista ja kehitämme osaamista seuraavissa asioissa:/>

 • Lääketieteellisen toimiston menettelyt
 • Anatomia ja fysiologia
 • Koodausmenettelyt
 • Johdon toimintaperiaatteet
 • Kirjanpito
 • Henkilöstöhallinto
 • Lääketieteellinen transkriptio
 • Lääketieteellinen terminologia
 • Ihmissuhteet

Työnhaku


Ymmärrämme, että työpaikan löytäminen terveyspalvelujen hallinnan tutkintojen suorittamisen jälkeen on perimmäinen tavoite. Autamme sinua rakentamaan palautteesi ja kattavuuskirjeesi. Henkilökuntamme on omistettu auttamaan sinua työnhaussa./>

Opintojakson sisältö


Ura terveyspalvelupäällikkönä!/>

Terveydenhuollon johtamisohjelmaan liittyvä liitännäiskurssi on suunniteltu mielessäsi. Voit tarkastella oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat, vahvistaen materiaalia, kunnes sinulla on vankka käsitys siitä.

Kun ilmoittaudut, voit aloittaa oikein! Kurssit julkaistaan ​​kerrallaan varmistaaksesi tietojen oikean säilyttämisen.

Mitä opintojaksot ovat terveydenhuoltopalvelujen hallintaohjelmassa?

Seuraavat kurssit sisältyvät terveydenhuoltopalvelujen hallinnointiohjelman liitännäiskoulutukseen. Kurssit vapautetaan kerrallaan maksimoivan oppimisen. Terveydenhuollon hallinnan liitännäiskoulutuksessa on yhteensä 60 luotto tuntia. Jokainen kurssi on suoritettava 8 viikon kuluessa.

Kurssin tunnus


Urakehitys/>


Lääketieteen ja terveyspalvelujen johtajien työllistymisen ennustetaan kasvavan 17 prosenttia vuodesta 2014 vuoteen 2024, mikä on paljon nopeampaa kuin kaikkien ammattien keskiarvo. Kun suuri väestön ikääntyminen on ikääntynyt ja ihmiset pysyvät aktiivisina elämässään, terveydenhuollon kokonaisuutena pitäisi nähdä terveydenhuoltopalvelujen kysynnän kasvu./>

Työllisyyden odotetaan kasvavan terveysalan ammattilaisten toimistoissa. Monet sairaaloissa aiemmin tarjotut palvelut siirtyvät näihin asetuksiin, varsinkin kun lääketieteelliset tekniikat paranevat. Lääketieteellisen ryhmäkäytännön hallinnan kysynnän ennustetaan kasvavan lääketieteellisten ryhmäkäytäntöjen kasvaessa ja monimutkaisemmaksi.


Työllistymismahdollisuudet/>

Löydät terveydenhuoltopalvelujen hallintamahdollisuuksia seuraavissa asetuksissa:

 • sairaalat
 • Lääkärin toimistot
 • Transkriptiopalvelut
 • klinikat
 • Valtion lääketieteelliset laitokset
 • Vakuutusyhtiöt
 • Terveydenhuollon ylläpitäjät (HMO)
 • Hoitotyöt
 • Kotihoitopalvelut
 • Syöpärekisterit
 • Koodaus / laskutusorganisaatiot


Tulos */>

Yhdysvaltain työministeriön mukaan lääketieteellisten ja terveyspalvelujen johtajien mediaani vuosipalkka oli toukokuussa 2015 94 500 dollaria. Median palkka on palkka, jossa puolet työntekijöistä puolet sai enemmän kuin tämä määrä ja puolet ansaitsi vähemmän. Alin 10 prosenttia ansaitsi alle $ 56,230, ja korkein 10 prosenttia ansaitsi yli 165 380 dollaria. Huomaa: Nämä tiedot perustuvat niihin, joilla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi terveydenhuollon johtaminen.

* Bureau of Labor Statistics, Yhdysvaltain työministeriö, Occupational Outlook Handbook, 2016-17-painos, Lääketieteen ja terveydenhuollon johtajat, Internetissä osoitteessa https://www.bls.gov/ooh/management/medical-and-health- services-managers.htm (vieraili 3. maaliskuuta 2017).

opetus

Kokonaishinta Brighton College Associate-tutkintoon Health Services Management -ohjelmassa on 10 950 dollaria.

Kokonaisopetus


Maksutavat/>

Täysi maksutapa: maksaa kokonaisuudessaan yhteensä 10,450 dollarin ohjelmaan. Tallenna 500 dollaria!

Yksityinen opintolaina: Rahoitat koulutustasi alhaisilla maksuilla ja räätälöidyillä ehdoilla!

Kaikki akateemiset ja taloudelliset velvoitteet kouluun on tehtävä ennen opintosuoritusten ja tutkintotodistusten julkaisemista.


Taloudellinen tuki/>

Brighton College ohjelmat hyväksytään Veteraanin eduksi. Brighton College työskentelee myös monien työnantajien palkkausohjelmien sekä erilaisten työvoiman kehittämisen ja ammatillisen kuntoutuksen ohjelmien kanssa. Jos haluat tietää, oletko oikeutettu näihin ohjelmiin, soita toimistolle 1.800.354.1254 saadaksesi lisätietoja.

Urapalvelut

Brighton College on omistettu auttamaan sinua työnhaussa. Sinulla on pääsy Brightonin online-ura-keskukseen täydentämällä urasi harjoittelua. Ura-keskuksen tarkoituksena on auttaa sinua löytämään työpaikkoja valitsemallasi alalla.


Erikoistunut uraohjaus/>

Tässä kurssissa opit tärkeitä taitoja, kuten verkostoitumista, urakehitystä ja ihmissuhteiden rakentamista. Sinulla on myös apua kirjoittaessasi uudelleen. Tämän kurssin ja sen oppikirjan painopiste on auttaa sinua parempaan työhön ja pienentää aikaa, jonka käytät. One-On-One Cover Letter -apu

Opit rakentamaan ja suunnittelemaan tehokasta kattavuutta ja seurantakirjeitä sekä selvittämään keinoja tehokkaaseen kommunikointiin potentiaalisen työnantajan kanssa.


Haastattelujen valmistelu/>

Opit haastattelutekniikat ja vinkit vastaamaan yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Proctored -tutkimukset


Kaikki liitännäiskoulututkinnon suorittaneiden opiskelijoiden on suoritettava kaksi proctoroitua tenttiä ProctorU-verkkopalvelun kautta tietyissä kursseissa vaaditulla tavalla. Proctoratut tentit ovat avoimia ja vain kurssimateriaalia, kurssiresursseja ja henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja saa käyttää. Opiskelijat eivät saa käyttää Googlea tai muita online-hakuvaihtoehtoja etsiessään vastauksia proctored -tutkimusten aikana. Web-kamera vaaditaan suorittamaan proctoratut testit. Siirtohyödykkeitä harkitaan tapauskohtaisesti ja vaihtoehtoiset kurssit perustetaan ilmoittautumisen yhteydessä perustelluiksi. Niille opiskelijoille, joilla ei ole verkkokameran käyttöoikeutta, he voivat tarkistaa paikallisen kirjaston, yhteisökohteiden ja virkistyskeskusten saatavuudesta. Aktiiviset velvoitteet ja käyttöönottopalvelun jäsenet voivat pyytää proctoroitumista sotilasopetuksen virkamiehen tai tentinvalvojan kautta. Tarvittaessa suorittama tentti voidaan tehdä henkilökohtaisesti ulkopuolisen henkilön, kuten ylläpitäjän, kirjastonhoitajan, neuvonantajan tai henkilöstöhallinnon henkilöstön kanssa. Henkilökohtaiset proctored -tutkinnot edellyttävät opintosuorituspäällikön hyväksyntää ennen tenttiä./>

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Brighton College »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
10,950 USD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Brighton College Online Career Training