TIETEEN Mestari ravitsemuksessa
National University of Natural Medicine
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Portland, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2023
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Ravitsemusammattilaisille kysyntä kasvaa, jotka ymmärtävät, miten ruokavalio voi olla tehokas työkalu sairauksien hoidossa ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhdysvalloissa monet kasvavasta ammattiryhmästä ovat ravitsemusterapeutteja. Ravitsemusasiantuntijat ovat kliinikoina, terveysvalmentajina, neuvonantajina ja kouluttajina koko järjestelmän lähestymistapaa ruokaan ja terveyteen.
Ravitsemusterapeutit työskentelevät henkilökohtaisesti potilaiden kanssa ruokavalion avulla kroonisten sairauksien, kuten autoimmuunisairauksien ja diabeteksen, vaikutuksiin. Ravitsemus on kuitenkin kehittyvä ala. Ravitsemusalan ammattilaiset pyrkivät myös parantamaan ruokajärjestelmien terveyttä, luomaan ravitsemuskoulutusohjelmia, kehittämään uusiutuvia viljelykäytäntöjä ja kehittämään terapeuttisia valikoita. Olipa urapolku mikä tahansa, ravitsemusterapeutilla on yhteinen tavoite: auttaa ihmisiä löytämään tiensä parempaan terveyteen täysravinnollisella ravinnolla.
Ravitsemusterapeutit ymmärtävät ruokavalion perustavanlaatuisten rakennuspalikoiden taustalla olevan tieteen, ja niillä on valta puuttua kroonisiin sairauksiin ja hyvinvointiin yksilöille ja yhteisöille.
Opetussuunnitelmamme laajentaa ravintoaineistoa antamaan opiskelijoille vivahteikkaamman näkökulman syömiseen ja terveyteen. Neljälle avainalueelle keskittyvän opetussuunnitelman avulla annamme tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden tarkastella kutakin potilasta ja yhteisöä aidosti kokonaisvaltaisesti.
Kliininen ravitsemus. Opi ravinteiden ja fytokemikaalien monimutkaiset vuorovaikutukset ihmiskehossa. Arvioi harkitusti uutta ravitsemustutkimusta.
Yhteisön ravitsemus. Opi väestöpohjainen ravitsemus ja terveyden taustatekijät, kuten ruoan saatavuus, koulutus ja politiikka. Tutki myös taloudellisia, kulttuurisia ja sosiaalisia vaikutuksia ravitsemukseen.
Kulinaarinen ravitsemus. Opi ruoanvalmistuksen periaatteet ja soveltaminen opetuskeittiössä. Kehitä reseptejä ja valikoita terveyden tukemiseksi.
Ympäristön ravitsemus. Opi paikallisten ja maailmanlaajuisten ruokajärjestelmien maisema kiinnittäen erityistä huomiota orgaanisiin ja kestäviin käytäntöihin. Seuraamalla siemenestä pöydälle -ohjelmaa tutkitaan elintarviketuotannon ja käytön välistä suhdetta ottaen huomioon ympäristön, sosiaaliset ja taloudelliset edistäjät ja terveiden yhteisöjen suunnittelun esteet.