Soveltavan tiedekunnan yhdistys hoitotyössä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

Kaksivuotinen sairaanhoitaja Associate Degree (ADN) valmistelee opiskelijat pääsyyn ammatillisen hoitotyön alalle. Tutkinnon suorittaneet ovat valmiita tarjoamaan sängyt ja niihin liittyvä erikoistunut hoitotyö sairaaloissa, kodeissa, klinikoilla ja pitkäaikaishoidossa. Kun hoitotyön ohjelma on suoritettu onnistuneesti, tutkinnon suorittaneet voivat saada lisenssin rekisteröidyiksi ammatinhoitajiksi. Edistynyt sijoitus hoitotyön opetussuunnitelmassa on käytettävissä lisensoiduille käytännön sairaanhoitajille.128603_nurse-2141808_1920.jpg

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman suoritettuaan opiskelija:

 1. Osoita turvallista, eettistä ja potilaskeskeistä hoitoa erilaisilla väestöryhmillä koko eliniän ajan.
 2. Osoita ryhmätyötä ja yhteistyötä laadukkaan potilaanhoidon saavuttamiseksi.
 3. Hyödynnä todisteisiin perustuvaa käytäntöä terveydenhuollon toimittamisessa.
 4. Hyödynnä tekniikkaa ja turvallisuustoimenpiteitä terveydenhuollon laadun jatkuvaksi parantamiseksi.
 5. Osoita osaaminen, joka tarvitaan onnistuneen tuloksen saamiseksi valtion lisenssitestillä (NCLEX).

Ohjelman vaatimukset

Yleiset koulutusvaatimukset - 17 op

Opiskelijoiden on täytettävä tietty määrä opintopisteitä alla esitetyissä erityisryhmissä. Jos tiettyjä kursseja ei ole lueteltu näissä luokissa, kurssit on valittava SUNY-yleiskoulutuskurssien luettelosta.

Perusviestintä (3 op)

 • ENG 101 - kirjoittaminen ja tutkimus

Matematiikka (3 op)

 • MATH 117 - Opiskelijoiden kvantitatiivinen päättely tai korkeamman tason matematiikan luokka.

Luonnontieteet (8 op)

 • BIOL 121 - Anatomia ja fysiologia 1 (ja Lab)
 • BIOL 123 - Anatomia ja fysiologia 2 (ja Lab)

Yhteiskuntatieteet (3 op)

 • PSYCH 101 - yleinen psykologia

Tutkintovaatimukset - 47 op

 • NURSE 102 - Hoitajien annoslaskelmat
 • NUTR 109 - Terveydenhuollon ravitsemus
 • ADN 120 - ADN-Nursing 1, Hoitotyön perusteet (ja laboratorio, ja kliininen tutkimus)
 • ADN 131 - ADN-hoitotyö 2, mielenterveyshoito / äitiyshoito (ja laboratorio, sekä kliininen tutkimus)
 • ADN 221 - ADN-hoitotyö 3 (ja laboratorio, ja kliininen tutkimus)
 • ADN 231 - ADN-hoitotyö 4 (ja kliininen tutkimus)
 • BIOL 202 - Farmakologia (sairaanhoitajille)
 • BIOL 221 - Yleinen mikrobiologia (ja Lab)

Minimipistemäärä - 64

Hoitotyön vastaanottoa koskevat vaatimukset ja vaiheet

Vaihe 1: Vahvista vaadittu kurssityö

ATI TEAS -koe on vaadittava vaihe hoitoprogrammin vastaanottoprosessissa. Ennen tenttiin ilmoittautumista tulevien opiskelijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Vaaditaan kolme vuotta lukion biologiaa ja kemiaa (laboratorioiden kanssa) sekä kahden vuoden lukion matematiikkaa, Algebra mukaan lukien. Jos opiskelijalla ei ole todistusta lukion kursseista, vastaava korkeakoulututkinnon suorittaminen on suoritettava vähintään C-arvosanalla.
 • Westchester Community College -harjoittelukokeet ja kaikki tarvittavat korjaavat lukemisen, kirjoittamisen ja matematiikan kurssit (tai korkeakoulutason englannin ja matematiikan kurssityöt, jotka on suoritettu arvosanalla “C” tai parempi) on suoritettava. Suorittaaksesi sijoituskokeet, ota yhteyttä WCC-testauskeskukseen hakeutumisen jälkeen yliopistoon.

Vaihe 2: hakeudu korkeakouluun

 • Täytä yliopiston pääsyhakemus.
 • Tarkista hakuajankohdat syksy- ja kevätlukukaudelta.
 • Tarkista pääsyluettelot Westchester Community College .

Vaihe 3: hakeudu hoitosuunnitelmaan

 • Kun opiskelija on hyväksytty yliopistoon ja kaikki edellytykset on suoritettu, opiskelijoiden on suoritettava ATI TEAS -koe hoitotyön ohjelmaan.
 • Ota yhteys ATI TEAS -kokeen ilmoittautumiseen hallintorakennuksen 2. kerroksessa sijaitsevaan vastaanottopisteeseen osoitteessa admissions@sunywcc.edu tai 914-606-6735.
 • Opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita hakeutumisesta hoitotyön ohjelmaan, kannustetaan voimakkaasti osallistumaan hoitotiedotustilaisuuteen yksityiskohtaista tietoa varten. Katso päivämäärät, ajat ja sijainnit osoitteesta www.sunywcc.edu/nursinginfo.

Ohjelman lisähuomautukset

 1. Jatkaakseen ohjelmaa hoitotyön opetussuunnitelman opiskelijoiden on ansaittava vähintään C-luokka jokaisella ei-hoitotyön kurssilla. Jokainen opetussuunnitelman hoitokurssi on suoritettava vähintään C-arvosanalla. Jokaisen lukukauden lopussa on saavutettava vähintään GPA: n arvo 2,0, jotta se pysyy ohjelmassa ja valmistuttuaan.
 2. Lukukauden 1 opiskelijoiden on läpäistävä NURSE 102 -annoslaskelmat sairaanhoitajakurssille, jonka arvosana on ”C” tai parempi, jotta voidaan siirtyä lukukauteen 2. Myös lukukaudella 1 opiskelijoiden on läpäistävä puolivälissä puolivälissä annoslaskelmat, joiden pistemäärä 90% kahden yrityksen jälkeen lääkkeiden antamiseksi kliinisessä ympäristössä. Lukukauden 2, 3 ja 4 ensimmäisellä puoliskolla suoritetaan testi ”Lääkeannostelut ja -ratkaisut” -ongelmien ratkaisemiseksi. Jatkakseen ohjelmaa opiskelijoiden on läpäistävä testi, jonka pistemäärä on 90% ADN: ssä. 131 ADN-Nursing 2, mielenterveyshoito / äitiyshoito (ja laboratorio, ja kliininen tutkimus) ja 95% ADN 221 ADN-Nursing 3 (ja Lab, ja kliininen tutkimus) ja ADN 231 ADN-Nursing 4 (ja kliininen tutkimus). kahdella yrityksellä.
 3. ADN 131 ADN-Nursing 2, mielenterveyshoito / äitiyshoito (ja laboratorio, sekä kliininen tutkimus) koostuu kahdesta osasta:
  ADN 2 (A) Vanhempien ja lasten terveys
  ADN 2 (B) Mielenterveyshoito
  Jokainen kurssi on läpäistävä vähintään luokalla “C” siirtyäkseen ADN 221 ADN-Nursing 3 -menetelmään (ja laboratorio, sekä kliininen tutkimus).
 4. Opiskelijat, jotka eivät läpäise lukukautta tai jotka vetäytyvät ohjelmasta, harkitsevat tiedekunnan uutta mahdollisuutta suorittaa ohjelma.

Terveysvaatimukset

Jokainen opiskelija toimittaa ennen ohjelmaan pääsyä yliopiston terveystoimistolle fyysisen tutkimuksen tulokset, laboratoriokokeet ja asiakirjat yliopiston toimittamista lomakkeista. Muita vaatimuksia ovat taustatarkastukset ja huumeiden seulonta.

Pakollinen seulonta

Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat suorittavat omalla kustannuksellaan onnistuneen rikollisen taustan tarkistuksen ja huumeiden seulonnan ennen kliinisten kurssien aloittamista. Kysy ohjelman opetussuunnitelman johtajalta saadaksesi lisätietoja näiden vaatimusten täyttämisaikataulusta ja -menettelystä.

CPR-sertifiointi

Opiskelijalla on oltava 2 vuoden sertifikaatti CPR-terveydenhuollon tarjoajakurssilla ohjelmaan tultuaan. Opiskelija vastaa CPR-todistuksen uusimisesta, jos sen voimassaoloaika päättyy ohjelman aikana. Katso luettelo resursseista CPR-kursseille opetussuunnitelman puheenjohtajalta.

Kliininen käytäntö

Kliiniset käytännöt ovat olennainen osa kaikkia hoitokursseja. Siksi kaikille kliinisiin laboratorioistuntoihin odotetaan osallistumista. Opiskelijan, jolla on ollut kaksi tai useampia poissaoloja, tulee ilmestyä tiedekunnan päälle sopivan toiminnan määrittämiseksi, joka voi sisältää palkkaluokan alentamisen tai irtisanomisen ohjelmasta. Kuljetus kliinisiin toimistoihin on opiskelijan vastuulla. Kaikkien opiskelijoiden on pidettävä väärinkäytösvakuutusta koko ohjelman ajan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affe ... Lue lisää

Westchester Community College is more than just the county’s largest educational institution. It is a living, breathing part of Westchester that goes beyond the influence of a typical college and affects the lives of all who enter its doors. Näytä vähemmän