Residency-ohjelma dermatovenerologiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Novosibirsk State University järjestettiin luonnontieteiden laitoksen lääketieteellisen biologian osasto. Vuonna 1995 aloitettiin biolääketieteellisessä tutkimuksessa pätevien erikoislääkärien koulutus. Samana vuonna Venäjän federaation opetusministeriö päätti avata lääketieteen laitokset kolmella klassisella yliopistolla Moskovassa, Pietarissa ja Novosibirskissa. Venäjän tiedeakatemian akatemiat - Ludmila N.Ivanova, Dmitry G.Knorre ja Valentin V.Vlasov - olivat yksi Novosibirskin yliopiston lääketieteen osaston perustajista. Vuonna 2002 Novosibirsk State University oli lupa antaa yleistä lääketieteellistä opettamista, ja ensi vuonna ensimmäiset opiskelijat kirjattiin luonnontieteiden laitoksen lääketieteen osastoon. Vuonna 2003 divisioona kehittyi uudeksi yliopistolliseksi osastoksi, ja professori Andrey G.Pokrovsky tuli yksikön ensimmäiseksi dekaaniksi.

5479_nov12.jpg
Vuonna 2009 tapahtui Novosibirsk State University lääketieteen laitoksen ensimmäinen valmistuminen. Kaikki tutkinnon suorittaneet saivat lääketieteen tohtorin tutkinnon, joka oli erikoistunut yleislääketieteeseen, ja ne, jotka päättivät jatkaa lääketieteellistä käytäntöä, hyväksyttiin harjoittelijoiksi tai asukkaiden lääkäreiksi Novosibirskin kaupungin ja alueen eri sairaaloihin. Jotkut tutkinnon suorittivat jatko-opinto-ohjelmat Venäjän tiedeakatemian ja Venäjän tiedeakatemian Siperian haaraklubien tutkimuslaitoksissa ja jatkoivat biolääketieteellisen tutkijanuraa. Sama vuosi, yleisen lääketieteen opetuksen valtion akkreditointi onnistui. Novosibirsk State University lääketieteen osasto on edelleen kasvun aikana. Vuonna 2010 perustettiin laitoksen jatko-opintokasvatuslaitos, ja Novosibirsk State University myönnettiin viralliset lisenssit jatko-opiskelijoiden harjoittelu- ja asumisopetuksen suorittamiseksi eri keskeisillä erikoisaloilla.


Oppimisen koulutusohjelma ulkomaalaisille opiskelijoille englannin kielellä Residency -lehdessä "Dermatovenerologia"

Perustiedot:

  • Solu biologia. Kantasoluilla on ainutlaatuinen kyky: kun ne jakautuvat, ne voivat joko synnyttää enemmän kantasoluja tai erilaisia ​​erikoistuneita solutyyppejä. Sekä hiirillä että ihmisillä solukerros ihon pohjalla sisältää kantasoluja, jotka voivat kehittyä erikoistuneisiin soluihin yllä olevissa kerroksissa. Jossakin vaiheessa elämässään, kantasolut ihon pohjassa lopettavat lisääntymisen ja alkavat eriytyä soluihin, jotka muodostavat ihon itse. Niiden on sammutettava kantasolusuunnitelmansa geeneissään ja käynnistettävä ihosolun ohjelma. Tutkimus kantasoluista avaa uusia horisontteja ymmärtää ihon sairauksien patogeneesiä ja laajentaa hoidon kykyä ihotautien ja kosmetiikan alalla.
  • Molekyylibiologia on biologian haara, joka käsittelee makromolekyylien rakennetta ja toimintaa (esimerkiksi ihosoluissa toimivat proteiinit ja nukleiinihapot ja ihon sisällä olevien rakenteiden solut), jotka ovat välttämättömiä elämälle. Biologiset realiteetit sanovat, että tehokkaat ihonhoitotuotteet tai hoito voidaan johtaa vain solujen toiminnan käsitteestä.
  • Asukkaat ovat upotettu dermatopatologiakoulutukseen päiväkirjoilla, joilla on dermatopatologian henkilökunnan jäsenet, erikoistuneiden dermatopatologisten konferenssien, lasin slide-itsearviointi. Tämän pyörimisen aikana saadut kokemukset antavat asukkaalle mahdollisuuden tutustua dermatopatologiasta biopsianäytteiden alkuvaiheen käsittelystä histologisten diojen optimaaliseen tulkintaan ja patologisten raporttien kirjoittamiseen.
  • Biokemia. Ihon sairauksien diagnosointiin käytetään usein biokemiallisia testejä. Kurssibiokemia, joka on mukautettu dermatologian ja venereologian vaatimuksiin, ja sisältää ihon sairauksien biokemiallisten häiriöiden kapeat näkökohdat.
  • Genetiikka. Geneettinen alttius on tärkeä useiden ihosairauksien, kuten ekseeman ja psoriaasin diagnosoinnissa, sekä kehittymisessä ja niiden täyttyessä. Geenitekniikan avulla käsitellään dermatologian perinnöllisiä sairauksia eniten kiireellisiä kysymyksiä.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted ... Lue lisää

Novosibirsk state university (Russia), located in the heart of Akademgorodok, is a world-famous research center of Siberian Branch of the Russian Academy of Sciences. Results of the research conducted by the university staff in the fields of nuclear physics, particle physics, biotechnology, the creation of nano-materials, laser systems of new generation, innovative methods of cancer treatment, are known all over the world. Näytä vähemmän