Radiografialaitteen Ohjelma kouluttaa opiskelija soveltamisessa röntgenkuva energiaa käytetään apuna diagnosoinnissa tai hoidossa potilaan tila. Röntgenhoitaja tekee useita röntgenkuvissa menettelyjä ja tekniikoita, jotka johtavat kuvia, jotka tulkitaan laillistettu lääkäri.

Radiografialaitteen Ohjelma on omistettu valmistelee opiskelijan, akateemisen ja kliinisiä tutkimuksia, haastava ja palkitseva ura röntgenhoitaja. Tämä 22 kuukautta jatkuva ohjelma sisältää käytännön kokemusta Hillsborough County kliinisissä ympäristöissä opiskelijoiden kehittää osaamista radiologisissa.

Jatko on Radiografia Program on oikeutettu ottamaan amerikkalaisen kirjaamoon radiologian teknologi n (ARRT) tutkittavaksi ja on myös oikeutettu Floridan osavaltion yleisen Röntgenhoitaja lisenssin.

CEU tiedot

Ohjelma tarjoaa 6 CEU ov keväällä ja syksyllä vuosittain. Lisätietoja päivämäärät ja maksuista, ota yhteyttä Beth Wyckoff @ bwyckoff@hccfl.edu.

Radiografialaitteen Ohjelma on nivel sopimus Lakeland Regional Medical Center (LRMC) varten LRMC radiografia hakevia opiskelijoita AS määrin.

Akkreditointi

Radiografialaitteen Ohjelma on akkreditoitu yhteisen Review valiokunnan koulutus radiologian Technology, tunnustettu United States Department of Education.

JRCERT varmistaa, että oppilaitosten noudattaa vakiintunut opetussuunnitelma, joka vastaa heidän koulutustaso.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 11 muuta ohjelmaa kohteelta Hillsborough Community College »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
2 viikkoa
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä