Psykologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi Psykologia UNIVAS?

Kulku Psychology UNIVAS perustuu päivitetyn opetussuunnitelman ehdotuksen ja mukautettava tieteen ja sosiokulttuuristen muutosten edistystä, joka mahdollistaa koulutuksen ammattilaisia ​​pystyy tarjoamaan palveluja laatuvaatimuksia ja eettisiä periaatteita. Kurssi antaa, alusta alkaen, kannustaa kokemus ammatti havainnointi ja käytännön vaiheet, suunnattu yhteisön ja myös niiden laboratorioissa uusinta teknologiaa, kuten Psychological Assessment Laboratory of Experimental Psychology Laboratory, psykologinen neuvonta ja keskus psykologinen palvelu. Psychology Kurssi on asetettu humanistisen alueella ja on tiedekunnan koostuu Masters ja lääkärit koulutetaan arvostetuimmat yliopistot Brasiliassa.

Enemmän kuin opetussuunnitelma, joka käsittelee vaatimuksia MEC tarjoaa kattavan koulutuksen, keskittyen erityisesti terveydenhuollon alalla, joka on laajalti korostuu meidän leirejä. Olemme pääasiassa silmä kohti dynaamista liikettä yhteiskunnan ja sen tarpeet.

ammatillinen suorituskyky

Käytetyt menetelmät aikana Psychology UNIVAS mahdollistaa muodostumista ammattilaisten kilpailuedun ja laaja näkemys biopsykososiaalisen ilmiöitä, ja varmistaa opintorahan tekemään menestyksekkään uran. Psykologi kenttä on laaja ja kattaa esimerkiksi terveys, Järjestöt, koulutus, Law, yhteisö, urheilu, talous ja kulutus, käsitellään eri ihmisten ja erilaisia ​​käsittely- kysymyksiä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Lue lisää

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Näytä vähemmän