Poikamies hoitotyön johtaminen (ba)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hyvä hoito vaatii korkeasti koulutettuja hoitoa johtaja. Tässä asennossa sinun on tehtävä paitsi taloudellisesti järkevää päätöksiä, vaan myös tuottaa hoidon laatua ja voi varmuuskopioida. Sinun on myös otettava vahva viestinnällinen käyttöliittymä toimivat ympäristössä monitieteinen toiminnallisten prosessien alueella. Koulutusohjelma AMK hoidon hallinta (B. A.) oikeuttaa sinut näitä tärkeitä johto- ja keskeiset kannat eri hoito ammateissa.

Lisäksi hoitotyön tiedon käyttäjä hankkii syvällisiä oivalluksia hoitotieteen, mutta myös terveys taloudellista tietoa sekä suunnitelmallista ja sosiaalisen hallinnan asiantuntemusta ottamaan johtotehtäviin. Joissa on nämä taidot johtaa vaatimaan hoitoon johtaja, joka ihmiset pätevä, kestävien konsepteja ja tehdä organisaation prosesseja tehokkaasti.

Avainpätevyydet

Tällä hetkellä ovat hoitotyön tilat ja osastojen enimmäkseen johdolla hoitajat, jotka ovat saavuttaneet tämän kannan asiantuntemuksensa. Monimutkaisia ​​tehtäviä asianmukaisesti tulevaisuudessa, mutta se tarvitsee taitoja tiukempia vaatimuksia. Tämä sisältää terveydelle taloudellista tietoa onnistuneen markkina-asemaan, hoito- ja tieteellisten taitojen kehittämiseksi korkealaatuinen hoito käsitteitä ja sosiaalisia ja metodologinen taitojen hallintaan työntekijää.

Tutkimuksen sisältö

Bachelor hoito johto (B. A.) Se muodostaa monialaisen sairaanhoitohenkilökunnalta. Kaikkien alojen johdonmukaisesti perustuvat käytännön arjen hoito - z. b. lisääntynyt projektityö ja käyttämällä erittäin kokeneita luennoitsijoita. Valittavien myös edistää erikoistumista tulevaa työtä. Ennen kaikkea hankkia toiminta osaamista aloilla, joilla hoito johtajat kohtaavat:

  • Hoitotieteen ja tutkimus
  • taloudellinen toiminta
  • Johtaminen ja johtajuus, tällainen. Sosiaaliturvalaitoksena / sosiaalipalvelu
  • Opetus pätevyys (Nursing Education)
  • markkinoinnin osaamista
  • Konsultointi ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen
  • lievittävä hoito

Sen lisäksi, että tekninen sisältö suunnitelmallista ja persoonallisuuteen liittyvät opetetaan, että hoito hallintaominaisuudet - ovat erittäin tärkeitä - sekä tukikelpoisten osaston sekä johdon tasolla.

pääsyvaatimukset

Vaatimukset ottamista kandidaatin tutkimuksia säädellään Higher Education Act Bremische (BremHG). Sitten voit tutkia tietyissä olosuhteissa ilman lukion pätevyyttä.

lähtötilanteessa

tahansa

Valmistuminen

Ne voidaan saada kansainvälisesti tunnustettu kandidaatin (B. A.). Tämän verran olet oikeutettu erinomainen keskijohdolle ja johtotehtävissä terveydenhuollon alalla.

Tutkimuksen keston

Control study 36 kuukautta tai 48 kk (180 opintopistettä).

testi tutkimus

Rekisteröitymällä APOLLON Hochschule Voit testata 4 viikon ajan opiskeluun ilmaiseksi. Tämän jakson aikana, voit kirjautua milloin tahansa peruuttaa. Sitten aiheudu kustannuksia sinulle.

akkreditointi

Bachelor of Science Hoitotyön Management (BA) on sertifioinut International Agency for laadunvarmistusta ja akkreditointia opinto-ohjelmien ja instituutioiden (FIBAA).

pidentämisellä

Jopa 50% valitun tutkimuksen variantin (18 tai 24 kuukautta).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lue lisää

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Näytä vähemmän