Poikamies ennaltaehkäisyyn ja terveydenhoidon (ba)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ennaltaehkäisy ei ole uusi trendi, mutta se on yhä selvempää sosiaalisia ja yritysten tasolla, hyödyt he voivat tuoda. Näin ehkäisevät toimenpiteet ovat todellakin kannattaa sijoituksia, se tarvitsee ammatillista käsitteitä.

Ohjelma kandidaatin ehkäisyä ja terveyden hallintaa (B. A.) tarjoaa kaikki taidot ja kyvyt menestyksekkäästi vakiintua asiantuntija ehkäisyyn ja terveyden edistämiseen. Lisäksi ammatillisia tietoutta kiinnitä etäopiskelu tulevaisuuteen suuntautunut osaamisen tehokkaan suunnittelun ja tehokkaan ennaltaehkäisyn käsitteiden eduksi yleinen terveydentila: Voit hankkia tietoa ehkäisemisen hallintaa sekä kohdennettuja ja riskien-ryhmä-erityisiä toimenpiteitä, terveys psykologista asiantuntemusta ja terveysministeriön markkinointi tietoa. Näin hankittuja johtamistaidot yhdistettynä asianmukaista asiantuntemusta tekee teistä kysytty alan työntekijöiden.

Avainpätevyydet

Yhteiskuntamme joutuu yhä sairauskulut. Tämä johtuu väestörakenteen muutoksen, toisaalta ns elämäntapa riskit tupakointi, alkoholin, liikunnan puute ja epäterveellinen ruokavalio. Asianmukaista käsittelyä näistä haasteista on valtavat mahdollisuudet ennaltaehkäisyyn ja terveyden johtajille, jotka tarvitsevat hyvin koulutettuja näihin monimutkaisia ​​tehtäviä. Etäopetus ehkäisy ja terveyden hallintaa (B. A.) antaa lisäksi tietoa ehkäisystrategioiden ja toiminta-aloilla ja taloudellisten ja johdon osaamista. Hyväksyntäsi Plus:

  • hienostunut ymmärrystä ennaltaehkäisyn merkityksen eri tasoilla
  • Katsaus ehkäisyvaatimukset, kohderyhmien ja tarpeiden
  • perustettu oivalluksia käytetään suunnittelussa mahdollisuuksista ehkäisyyn, hallintaan ja terveyden edistämisen
  • kattava terveystaloudellinen tiedon arviointiin toimista
  • Management taidot suunnittelu ja ohjaus terveyteen liittyviin hankkeisiin

Tutkimuksen sisältö

Jos haluat käyttää taloudellista ja sosiaalista potentiaalia ennaltaehkäisyyn, erityisesti koulutettuja johtajia haetaan, jotka voivat tunnistaa, mitä vaaditaan tarpeisiin yksittäisten kohderyhmien ovat lupaavia. Opetussuunnitelman kandidaatin ehkäisyn ja terveyden hallintaa (B. A.) järjestelmällisesti markkinajohtoinen vaatimuksiin terveydenhuollon alalla.

Jossa käytännön opetussuunnitelman saat at APOLLON yliopiston kykyä muotoilla, toteuttaa, laadunvarmistus ja ohjaukseen ehkäisemiseen. Niin, että pystyt, vaikuttavuutta ja tehokkuutta ehkäiseviä toimenpiteitä järjestelmällisesti lisäämiseksi ja siten mainiosti vastuutehtäviin. Etualalla on ainutlaatuinen yhdistelmä tietyn kurssin sisällöstä että olet oikeutettu akateemisen polkuja kokeneille ehkäisyyn ja terveydenhuollon hallinnolle:

  • Terveys Psykologia
  • Terveyden edistäminen työpaikalla
  • Taustatietoa kroonisia sairauksia
  • Health Advice - myös verkkostrategiansa

pääsyvaatimukset

Vaatimukset ottamista kandidaatin tutkimuksia säädellään Higher Education Act Bremische (BremHG). Sitten voit tutkia tietyissä olosuhteissa ilman lukion pätevyyttä.

lähtötilanteessa

tahansa

Valmistuminen

Ne voidaan saada kansainvälisesti tunnustettu kandidaatin (B. A.) laitoksella ehkäisyn ja terveyden edistämisen. Tämä tutkinto tekee sinusta ammattilainen terveyden edistäjinä toimialaosaaminen.

Tutkimuksen keston

Control study 36 kuukautta tai 48 kk (180 opintopistettä).

testi tutkimus

Rekisteröitymällä APOLLON Hochschule Voit testata 4 viikon ajan opiskeluun ilmaiseksi. Tämän jakson aikana, voit kirjautua milloin tahansa peruuttaa. Sitten aiheudu kustannuksia sinulle.

akkreditointi

Kandidaatin ohjelma Prävention- ja Health Management (B. A.) on sertifioinut International Agency for laadunvarmistusta ja akkreditointia opinto-ohjelmien ja instituutioiden (FIBAA).

pidentämisellä

Jopa 50% valitun tutkimuksen variantin (18 tai 24 kuukautta). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1242

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Lue lisää

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Näytä vähemmän