Filter
PhD
Yhdistynyt kuningaskunta Tahti: Part-time

Näytä kaikki Osa-aikainen Tohtoriohjelmat Lääketiedessa Iso-Britanniassa 2019/2020

Filosofian tohtorin tutkinto eli PhD-tutkinto voi joissain tapauksissa vaatia jopa kahdeksan vuoden opinnot ja niiden lisäksi vielä tohtorin väitöksen. Useimmilla aloilla tohtorin tutkinnon suorittaneet ovat myös päteviä toimimaan oman oppiaineensa professoreina. Tohtorinkoulutusohjelmia on maailmalla hyvin laaja kirjo.

Lääketieteen opiskelijat tulevat huomisen lääkäreille, hoitajille ja kirurgeille. Tämä laaja ala koskee sairauden ennaltaehkäisyä, diagnoosia ja hoitoa. Se yleensä kattaa ihmisen kehon tutkimukset sekä lääkkeet, leikkaukset ja muut lääketieteelliset tekniikat.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Osa-aikainen PhD Lääketiedessa Iso-Britanniassa

Read More Read less

3 tulosta kohteessa Lääketiede, Yhdistynyt kuningaskunta

Queen's University Belfast

... [+]

Kuningattaren jatko saada poikkeuksellinen hyöty.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Queen's University Belfast

Tutkimusaste tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tutkimustyötäsi ja todistaa itsesi tutkijaksi. Queen's on sitoutunut tutkimuskoulutuksen ja opetuksen tehostamiseen ... [+]

Tutkimusaste tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tutkimustyötäsi ja todistaa itsesi tutkijaksi. Queen's on sitoutunut tutkimuskoulutuksen ja opetuksen tehostamiseen ja tarjoaa jatko-opiskelun mahdollisuuksia kaikilla koulutusaloilla.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Queen's University Belfast

Näihin kuuluu päällekkäisiä teemoja biokemian, elintarvikkeiden turvallisuuden ja ravitsemuksen, mikrobiologian, parasiologian ja kasvien / maaperätutkimuksen kanssa laaj ... [+]

Ph.D. Mikrobit ja patogeenibiologia

Näihin kuuluu päällekkäisiä teemoja biokemian, elintarvikkeiden turvallisuuden ja ravitsemuksen, mikrobiologian, parasiologian ja kasvien / maaperätutkimuksen kanssa laaja tutkimusetieto, joka kattaa molekyylibiotieteiden tutkimukset molekyylistä ekosysteemeihin.

Biokemia tutkii solujen signaloinnin, molekyylien vuorovaikutuksen ja entsyymialan peruspiirteet terveessä ja sairaassa organismissa.

Elintarviketurvallisuus keskittyy myrkkyjen, huumausainejäämien, hormonitoiminnan häiriöiden ja patogeenisten mikro-organismien havaitsemiseen elintarvikkeissa elintarvikkeiden turvallisuuden ja eheyden parantamiseksi käyttäen erilaisia ​​järjestelmäbiologisia lähestymistapoja... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Belfast
Request Info
Englanti
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi