Filter
PhD
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Parhaat Osa-aikainen Lääketieteen opinnot Kiropraktiikkassa 2019/2020 Pohjois-Amerikka

PhD- eli tohtorin tutkinto on erilaisten korkeakoulutusta tarjoavien laitosten myöntämä arvostettu osoitus tietotaidosta. PhD-tutkinnon suorittaneita kutsutaan tohtoreiksi ja heitä pidetään oman alansa pätevinä asiantuntijoina.

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikan mantereen. Se on kolmanneksi suurin maa koko maailmassa. Se on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin maailman kansat, on yksi maailman 's suurimpia talouksia, ja on yksi maailman ' s kaikkein eri väestöryhmien.

PhD Osa-aikainen Kiropraktiikkassa Pohjois-Amerikka

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Kiropraktiikka, Pohjois-Amerikka

New York Chiropractic College

Tohtorin Kiropraktiikka koulutuspäällikkö ennakot Missio, visio ja arvot New York Chiropractic College kautta valmistelun lääkärit kiropraktiikka jotka tarjoavat ensisija ... [+]

Ohjelman tarkoitus

Tohtorin Kiropraktiikka koulutuspäällikkö ennakot Missio, visio ja arvot New York Chiropractic College kautta valmistelun lääkärit kiropraktiikka jotka tarjoavat ensisijainen ja yhteistyöhön hoitoa, ja joka painottaa erityisesti Hermosto- ja yleinen potilaan hyvinvointi.

Ohjelma Tavoitteet Ilmentää periaatteita akateemista huippuosaamista ja potilaan keskittyvää hoitoa analysoimalla näyttöä, hyödyntämistä parhaiden käytäntöjen ja sisällyttäminen potilaan arvojen kliininen arviointi, diagnoosi, kiropraktiikka tekniikka, palveluohjaus, ja dokumentointi. Näytteille ja arvo eheys, myötätunto ja eettisiä periaatteita linjassa kiropraktiikka laatutason varmistamiseksi ja yhdenmukainen rooli terveydenhuollon tarjoajan samalla hyväksyä vastuun henkilökohtaiseen toimista. Osoittaakseen tehokkaita johtamistaitoja. Vaikuttamaan myönteisesti kiropraktiikka ammattiin ja laajemman yhteisön hyödyntämällä osaamista arvioida kriittisiä kysymyksiä, sopeutua muutoksiin ja kommunikoida tehokkaasti eri väestöryhmien. Tietoja NYCC & Chiropractic Painottaen erityisesti hoitoon Hermosto- olosuhteet Tutustu tieteen, taiteen ja filosofian kiropraktinen Saat yhden-on-one huomiota ja mentorointi tiedekunnan jäseniä, jotka harjoittavat lääkärit Kiropraktiikka Valmistaudu menestyksekkään uran koulutusta keskittyy käytännön kehittämiseen yhdessä perusteellisen kiropraktiikka tutkimuksen Tullut osa yksi nopeimmin kasvavista, korkein-demand terveydenhuollon ammateissa US Dept. of Labor ennustaa, että aukot lääkäreille kiropraktisten kasvavat nopeammin kuin keskimäärin terveyteen liittyvien ammattien, kuten kysyntä täydentävän lääketieteen kasvaa Hyödynnä reaalimaailman kokemusta harjoittelupaikkoja joukko erilaisia ​​terveydenhuollon ympäristöjä Autamme edistää kiropraktiikan ammatti tukemalla aktiivisesti kiropraktinen tutkimusta Oppia hallitsemaan potilaan hoidon yhteistyökumppanuuksia muiden perinteisten ja vaihtoehtoisten terveydenhuollon ammattilainen Kesto Jatko koulutusohjelma ... [-]
Yhdysvallat Seneca Falls
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi