PhD kokeellisessa kirurgiassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opinto-ohjelma Kokeellinen leikkaus on tarkoitettu lääketieteellisten alojen teoreettisten perusteiden tutkimiseen, jotka käyttävät kirurgisia toimenpiteitä laajimmassa merkityksessä.

Tutkimuksen aiheena ovat vaurioituneiden solujen, kudosten ja elinten molekyyliset, rakenteelliset, aineenvaihdunta- ja patofysiologiset muutokset, jotka tapahtuvat patologisten prosessien kehittämisen aikana, mahdollisesti niiden kokeellisen induktion myötä, ja jotka vaikuttavat kirurgisesti. Erityistä huomiota kiinnitetään eri kudosrakenteiden korjaamiseen ja parantamiseen.

Näitä prosesseja tutkitaan geneettisessä, immunologisessa ja endokrinologisessa kontekstissa. Yllä mainitun erikoistumisen perusteella perustetaan kokeellisen leikkauksen aiheita eri lääketieteen alojen jatko-opintoihin (tieteenalat - kirurgia, ortopedia, urologia, plastiikkakirurgia, gynekologia ja synnytys, otorolaryngologia). Eri erikoisalojen erityisaiheet määrittelee esimies aina yhdistämällä kliinisen ja teoreettisen työn.


Tarkastus- ja arviointiperusteiden kuvaus

  • Asianmukaisesti täytetty maisteriohjelma, joka on oikeaksi todistettu jäljennös yliopiston tutkintotodistuksesta tai yliopistokoulutuksen nostrifikaatiosta 30. syyskuuta 2019 mennessä.
  • Hakulomakkeen jättäminen mukaan lukien kaikki asiaankuuluvat liitteet, eli ansioluettelo, ammatillinen viittaus, maksun vastaanotto maksu 30 päivään huhtikuuta 2019 mennessä
  • Väitöskirjaprojektin toimittaminen 30. huhtikuuta 2019 mennessä
  • Tentin onnistunut suorittaminen, joka perustuu asianmukaiseen tietoon tieteen alalla.

Sisäänpääsytutkimukset toteutetaan haastatteluna Ph.D. Opinnäytetyö, jossa osoitetaan hakijan tohtorintutkinto-ohjelman tekniset taidot ja kyky työskennellä erikoistuneen ulkomaisen kirjallisuuden kanssa. Asiantuntijakomitea arvioi hankkeen.


Pääsyn ehdot

Tohtorikoulutukseen pääsyn edellytyksenä on maisteriohjelman onnistunut suorittaminen.

Vahvistusmenetelmä


Suositeltava kirjallisuus, näytekysymykset

Lukemat ovat yksittäisten potentiaalisten valvojien suosittelemia ja perustuvat mahdollisen väitöskirjan ammattikysymyksiin ja valittuun tieteenalaan. Erityisesti monografiat ja arvostetut IF-lehdet. Ehdotettua kirjallisuutta ja resursseja voidaan tarkastella tiettyjen valvojien profiileissa.

Lisätietoja Tsekin tasavallan tiedeakatemian verkkosivuilta: http://dspb.avcr.cz


Uranäkymä

Kokeellisen leikkauksen valmistuneet Biolääketieteen tohtorin tutkinto-opinnot ovat yleensä lääkäreitä, joilla on syvällistä tietoa teoreettisista aloista ja ohjataan perus- ja kehittyneitä laboratoriotekniikoita. Valmistuneiden tulisi pystyä rakentamaan hypoteesi, valitsemaan asianmukaiset menetelmät tieteellisen hypoteesin testaamiseksi, tulkitsemaan työnsä tuloksia, julkaisemaan tieteellisissä lehdissä (vaikutuskertoimella) ja esittämään tulokset tieteellisistä symposioista ja konferensseista. Tutkinnon suorittaneet Ph.D. kokeellisen leikkauksen ohjelmalla on erinomainen kelpoisuus edetä urallaan kirurgiassa ja saavuttaa korkeakoulututkinto.

Tohtorintutkinto-ohjelmien kesto biolääketieteessä on vähintään 4 vuotta, mahdollisuus osallistua kansainvälisiin hankkeisiin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and th ... Lue lisää

Students choose the Second Faculty for its exceptional research and teaching excellence, because of a proud tradition of friendship and unity among lecturers, students and administrative staff, and the unique student experience that we offer. Näytä vähemmän