PhD kansanterveys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ph.D. Kansanterveys

Kansanterveyslaitos (CPH) kokoaa yhteen kliinisen tutkimuksen, epidemiologian ja kansanterveyteen liittyvien kysymysten yhdistämisen ihmiskeskeisestä, tietotekniikasta, kliinisestä tutkimuksesta ja laboratoriotutkimuksista. Monitieteiset ryhmät työskentelevät tiiviisti yhdessä kehittämään ja arvioimaan seulonta-, diagnoosi-, ennaltaehkäiseviä ja terapeuttisia toimenpiteitä, jotka maksimoivat potilaiden ja väestön hyötyä. Tavoitteenamme on rekrytoida, kouluttaa ja innostaa joitakin parhaista jatko-opiskelijoista, joilla on vahva sitoutuminen kliiniseen ja translaatiotutkimukseen.

Tutkimuksen vahvuudet

CPH on tuonut yhteen asiantuntijoita eri tutkimustaidoista, kuten epidemiologiasta ja kansanterveydestä, kokeilumenetelmistä, terveyspalvelujen tutkimuksesta, laboratoriotieteistä ja täydentävistä kliinisistä erikoisuuksista. Näillä asiantuntijoilla on yhteinen tavoite - kääntää biologiset, kliiniset tieteet ja epidemiologiset näkemykset tehokkaiksi kliinisiksi ja kansanterveydellisiksi toimenpiteiksi taudin ehkäisemiseksi ja terveyden parantamiseksi

Käytämme erilaisia ​​tutkimuslähtöisiä lähestymistapoja, jotka vaikuttavat alueelliseen, kansalliseen ja globaaliin terveyspolitiikkaan, mukaan lukien taudin geneettisten ja ympäristöllisten taustatekijöiden, paremman biomarkkerin tunnistamisen ja tautien fenotyyppisen toiminnan ymmärtäminen, uusien diagnostisten testien ja hoitojen arviointi sekä paremmat potilastulokset ja kansanterveys. Tavoitteenamme on luoda ja ylläpitää maailmanluokan tutkimusympäristö huippulaatuisilla laboratorioilla ja IT-tiloilla tukevassa ja kollegiaalisessa ilmapiirissä.

Tarjoamme dynaamisen ja kannustavan ympäristön nykyiselle ja tulevalle tutkimushenkilöstölle, joka helpottaa lahjakkaiden jatko-opiskelijoiden (nykyisin 70 PGR-opiskelijaa), jatko-opiskelijoiden ja kliinikoiden tutkijoiden koulutusta ja ohjausta useissa tutkimusmenetelmissä, jolloin CPH voi edistää strategisia tutkimusalueita uusilla aloilla.

ENTRY REQUIREMENPh.D.

PhD, MD, MPhil, MCh

Sisääntulovaatimukset

Akateeminen vähimmäisvaatimus tutkintotutkintoon pääsemiseksi on yleensä korkeakoulututkinnon korkeakoulututkinto Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai ROI HE -operaattorista tai vastaava pätevyys, jonka yliopisto hyväksyy. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä kouluun.

Lisätietoja kansainvälisille opiskelijoille

Kansainväliset opiskelijat (joille englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli), täytyy pystyä osoittamaan englannin kielen taito, jotta he voivat hyötyä täysin opinnoistaan. ETA: n ulkopuolisten maiden kansalaisten on myös täytettävä Yhdistyneen kuningaskunnan viisumi- ja maahanmuuttovirasto (UKVI) maahanmuuttoa koskevat vaatimukset englanninkieliselle viisumintarkoitukselle. Todisteet IELTS * -pistemäärästä 6,0, vähintään 5,5 missä tahansa komponenttina, tai vastaavan pätevyyden, jotka yliopisto hyväksyy. (* Kestää kahden viime vuoden aikana).

Jos haluat parantaa englannin kielen taitoasi ennen tämän ohjelman aloittamista, kumppani INTO Queen's University Belfast tarjoaa erilaisia ​​englannin kielen kursseja. Nämä intensiiviset ja joustavat kurssit on suunniteltu parantamaan englannin kykyäsi osallistua tähän ohjelmaan.

LISÄOMINAISUUDET

  • Olemme perustaneet Pohjois-Irlannin kansanterveysalan huippuyksikön, joka on yksi viidestä kansanterveysalan huippuyksikön
  • Isännöimme Pohjois-Irlannin keskusta Trials Methodology Research ja Cochrane Methodology Review Groupille.
  • Olemme menestyksekkäästi käynnistäneet Pohjois-Irlannin yhteenkuuluvuuden pitkän aikavälin ikääntymistutkimuksen (NICOLA), joka on 15-vuotinen seuranta, joka on seurannut yli 50-vuotiaita henkilöitä Wellcome Trustin - Wolfson Northern Ireland Clinical Research Facility -organisaatiossa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. ollessa.
  • Pohjois-Irlannin syöpärekisteri sijaitsee CPH: n alueella ja osallistumme laajaan kansainvälisten, laaja-alaisten konsortioiden verkostoon, kuten MORGAM, GENIE ja CHANCES.
  • "Big Data" -analyysi helpottuu meidän £ 5m: n Pohjois-Irlannin hallinnollisen tietotutkimuskeskuksen (ADRC) kautta.

URAVIEN NÄKYMÄT

Queenin jatko-opiskelijat hyötyvät poikkeuksellisista eduista. Ainutlaatuiset aloitteet, kuten Degree Plus ja Researcher Plus, vahvistavat sitoutumista työllistyvyyteen, kun taas innovatiiviset johtajuus- ja toimeenpanovirheet yhdistyvät liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa integroidun integraation avulla. Opiskelija saa avainasemansa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Queenin jatko-opiskelijat hyötyvät poikkeuksellisista eduista. Ainutlaatuiset aloitteet, kuten Degree Plus ja Researcher Plus, vahvistavat sitoutumista työllistyvyyteen, kun taas innovatiiviset johtajuus- ja toimeenpanovirheet yhdistyvät liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa integroidun integraation avulla. Opiskelija saa avainasemansa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

PALKKIOT

Queen's -opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​rahoitus- ja apurahaoperaatioita.

PhD rahoittama opiskelija

Tarjoamme täysin rahoitettuja opintoja erinomaisista jatko-opiskelijoista kolmessa tiedekunnassa ja viidessä tohtorikoulutuskeskuksessa.]

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Lue lisää

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Näytä vähemmän