PhD in Human Sexuality

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ihmisen seksuaalisuus PhD

Human Sexuality PhD -ohjelma on ainoa akkreditoitu ohjelma, joka on lajissaan länsirannikolla. Se tarjoaa kursseja ja mentorointia tukemaan opiskelijoiden opetusta, tutkimusta, julkaisemista, poliittisia hankkeita ja luovia pyrkimyksiä.

Kriittisten seksuaalisuustutkimusten tieteidenvälisenä ohjelmana ohjelmamme perustuu queer-teoriaan, risteyskohtaan, feminismiin, historiaan, filosofiaan, biologiaan, yhteiskuntatieteisiin ja kliinisiin ja poliittisiin opintoihin. Tohtoriohjelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijat seuraavan sukupolven ajatusjohtajiksi, joilla on kriittinen tieto seksuaalisuudesta, tutkimus- ja analysointitaidoista, monipuolisesta teoreettisesta taustasta ja ammattitaidosta.

Tietoja ohjelmasta

Tämä online-hybridiohjelma koostuu 2 vuoden työselostuksesta, kattavista kokeista ja väitöskirjasta (4-6 vuoden arvioitu loppuun). Luokat kohtaavat kolmen päivän viikonloppuisin vaaditulla akateemisella asuinpaikalla kolme kertaa joka lukukaudella, ja loppuraportti loppuu verkossa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Näytä vähemmän