PhD ohjelma kognitiivisten tieteiden

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietoja Program

x

All-Englanti PhD ohjelma Kognitiivisen Sciences (CS) National Chung Cheng University (CCU) on uusi jatko-ohjelma, virallisesti vuonna 2013 luoma yhteisten ponnistelujen kesken tiedekunnan jäseniä Center for Research in Cognitive Sciences, Psykologian laitos , Graduate Institute of Linguistics, Filosofian, Graduate Institute of Education, sähkötekniikan osasto, ja Department of Computer Science and Information Engineering.

CCU on johtavassa asemassa edistämisessä ja edistää kognitiiviset tieteet yli neljännesvuosisadan Taiwanissa, ja olemme innoissamme ilmoittaa uuden tutkintoon johtavan PhD ohjelma, joka edustaa monitieteinen integraatio monilla hyvin kehittynyt tiedeinstituuttien ja osastojen CCU.

Meidän maalimme

Päätavoitteet CS ohjelman tutkia luonnetta ihmismielen ja älykkyys, aivot mekanismit henkisiä toimintoja ja käyttäytymistä, jotka johtuvat henkisiä. Tarkemmin sanottuna ohjelma kattaa alueet kattavat psykologia (erityisesti kognitiivinen psykologia), kielitiede, filosofia (erityisesti mielen filosofia), tekoälyä, kuvankäsittely, koneoppiminen, ja neurotiede. Emme ole vain ennakoida suorittaa maksuja tutkimuksen mielen, aivojen ja käyttäytymistä omasta aloilta, mutta myös hyötyä tiiviisti vuorovaikutuksessa ja kommunikoida kollegoiden muilta aloilta, jotka jakavat samat henkiseen edut, sekä teorian tasolla rakentamisen ja taso empiirisen tutkimuksen. Tässä tarkoituksessa olemme järjestäneet CS ohjelman neljään ydinalueet mukaisesti asiantuntemusta osallistuvien tiedekunnan jäseniä. Neljä ydinalueet ovat seuraavat:

 • Kognitiivinen neurotiede - kuten visuaalinen kognition, kehityksen neurotiede, emotionaalinen kehitys, lukeminen ja kielen kehitys, kognitiivinen mallinnus, neuroanatomian, neurofysiologia, jne.
 • Kielitieteen ja kielen prosessointiin - kuten syntaksi, fonologia, semantiikka, psykolingvistiikka, kielen ja kognition, laskennallinen kielitiede, kielen omaksuminen, luetun ymmärtäminen, jne.
 • Mind ja kognition - mukaan lukien perusteella logiikan ja tekoälyn, representaatio, tietoisuus, jne
 • Applied kognitio - mukaan lukien kognitiiviset ikääntyminen, inhimilliset tekijät, koulutus ja oppiminen, ihmisen ja tietokoneen käyttöliittymän suunnittelu, tekoäly, kuvankäsittely, ja koneoppiminen jne

Vision ja Uramahdollisuuksia

 • Tarjoamalla monipuolinen ja rikas oppimisympäristö CS opiskelijoiden on ensi käden maailmankylä kokemuksia.
 • Vaaliminen ja viljelemällä CS opiskelijoiden ammattitaitoa ja osaamista kognitiivisten tieteiden ja siihen liittyvillä aloilla.
 • Itsenäistä CS opiskelijoille tarvittava koulutus ja taidot jatkaa (a) opetus- ja tehtävissä korkeakouluissa ja yliopistoissa, (2) T & K tehtävissä teollisuudenaloilla, joissa ihmisillä kuin loppukäyttäjät ovat tärkein huolenaihe teollisuustuotteiden ja tuotteita.

Kelpoisuus: Kuka voi hakea?

Hakukelpoisuus CS kaikki-Englanti PhD ohjelma on täysin vaatimusten mukaisesti mainituin CCU. Erityiset perusteet ovat seuraavat:

 • Hakijoiden Overseas Chinese Opiskelijan tulee lähettää hakemukset CCU ja University sisäänkäynti komitean Overseas opiskelijoille yksittäisillä sovellus. Tulos lähetetään University sisäänkäynti komitean Overseas Kiinan opiskelijoille ja hakijoille kerrotaan erikseen valiokunnan.
 • Hakijoiden mannerkiinalaisten Opiskelijan tulee lähettää hakemukset CCU ja University sisäänkäynti komitean mannerkiinalaisten opiskelijoille yksittäisillä sovellus. Tulos lähetetään University sisäänkäynti komitean mannerkiinalaisten opiskelijoille ja hakijoille kerrotaan erikseen valiokunnan.
 • Kotimaan hakijoiden on saanut maisteriksi kotimaisesta yliopistossa tai itsenäinen korkeakoulu akkreditoitu opetusministeriön Taiwanin, vieraasta (kansainvälinen) yliopistossa tai korkeakoulussa tunnustettu opetusministeriön Taiwanin, tai ovat saaneet koulutuksen taso vastaa maisteriksi.
 • Kansainvälinen hakijoiden on tällä hetkellä hallussaan kansalaisuus vieraassa maassa kuin Taiwanista, Manner-Kiina, Hongkong ja Macao, eikä ole koskaan katsonut Overseas Student tila.
 • Hakijoiden on osoitettava Englanti kielitaito (esim TOEFL PBT, TOEFL CBT, TOEFL IBT, IELTS, TOEIC tai GEPT).
s

Hakumenettely ja vaaditut asiakirjat

Kaikki hakemukset olisi tehtävä online-hakemus järjestelmän CCU. Suoritettuaan verkossa hakemuksen hakijat tulisi tulostaa kaikki seuraavat asiakirjat ja lähettää paketin keskus kansainvälisten asioiden ja Exchange, National Chung Cheng University.

Vaaditut dokumentit

 • Hakemuskaavake
 • Todisteet taloudellisten resurssien
 • Julistus Kansalaisuus (Tämä lomake on kiinnitetty kaksi viimeistä sivua Hakulomake)
 • (Vähintään) kaksi kirjainta suosituksen
 • Valokopiot korkein ansaittu aste
 • Kandidaatin ja maisterin (tai korkein aste) kurssien selostukset
 • Omaelämäkerta kirjoitettu Englanti (mukaan lukien syistä soveltaa, lukuohjelmia, tutkimus kokemus jne)
 • Englanti opintosuunnitelma kirjoitettu Englanti (kuten otsikko, abstrakti, tutkimus tavoitteet, menetelmät ja odotetut tulokset, suositukset jne)
 • Virkamies todiste Englanti taito
 • Diplomityö ja / tai muiden siihen liittyvien akateemisen teoksia.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The first public University founded after Taiwan’s economic boom in the 1980?s, National Chung Cheng University broke ground after the Executive Yuan passed the plan to build the university in 1986 in ... Lue lisää

The first public University founded after Taiwan’s economic boom in the 1980?s, National Chung Cheng University broke ground after the Executive Yuan passed the plan to build the university in 1986 in honor of the late president CHIANG Kai-Shek and to develop higher education in the Yun-lin, Chia-yi, and Tainan areas. Näytä vähemmän