PhD Microbes ja Pathogen Biology

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ph.D. Mikrobit ja patogeenibiologia

Näihin kuuluu päällekkäisiä teemoja biokemian, elintarvikkeiden turvallisuuden ja ravitsemuksen, mikrobiologian, parasiologian ja kasvien / maaperätutkimuksen kanssa laaja tutkimusetieto, joka kattaa molekyylibiotieteiden tutkimukset molekyylistä ekosysteemeihin.

Biokemia tutkii solujen signaloinnin, molekyylien vuorovaikutuksen ja entsyymialan peruspiirteet terveessä ja sairaassa organismissa.

Elintarviketurvallisuus keskittyy myrkkyjen, huumausainejäämien, hormonitoiminnan häiriöiden ja patogeenisten mikro-organismien havaitsemiseen elintarvikkeissa elintarvikkeiden turvallisuuden ja eheyden parantamiseksi käyttäen erilaisia ​​järjestelmäbiologisia lähestymistapoja

Ravitsemustutkimuksella pyritään parantamaan elämän laatua vähentämällä oksidatiivista stressiä.

Mikrobiologia tutkii mikrobiologisten mikrobiologisten prosessien peruspiirteitä ja niiden käyttöä biotekniikassa.

Parasetiologian tavoitteena on parantaa loisten torjuntaa ja maatalouden kestävyyttä etsimällä huumeidenkestävyyttä, huumeiden tavoitehakujen ja validointimenetelmien kehittämistä sekä kehittämällä rokotteita loisten torjuntaan.

Kasvi

TUTKIMUSVAHVISTUKSET

 • Bio-imaging
 • Biologinen seulonta hyödyllisille luonnollisille yhdisteille
 • Uusia mikrobiologisia ja kemiallisia uhkia elintarvikkeelle ja vedelle
 • Ihmisen ravitsemukselliset interventiotutkimukset, jotka liittyvät erityisesti kylläisyydentilaan ja liikalihavuuteen
 • Solujen ja systeemisten reseptorien ja kohteiden tunnistaminen diabetekselle, lihavuudelle, Alzheimerin taudille ja sydän- ja verisuonitaudeille liittyvillä uusilla terapeuttisilla lääkevalmisteilla
 • Mikrobiologinen biokemia, genomiikka, stressi-aineenvaihdunta ja bioremediaatio
 • Molekyylibiologia, solubiologia, solujen signalointi ja säätely
 • Uusia anturipohjaisia ​​menetelmiä ja näytteenvalmistustekniikoita haitallisen ruoan ja ympäristölle haitallisten aineiden nopean ja tehokkaan valvonnan aikaansaamiseksi
 • Parasitebiologia, geenien hiljentäminen, fysiologia ja terapeuttiset aineet
 • Proteiinin biokemia, rakenne, ilmaisu ja insinööri
 • Suhteellinen lämpökäsitelty ruokavalio ja verisuonten terveys

SISÄÄNPÄÄSYVAATIMUKSET

Tutkimusaste tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää tutkimustyötäsi ja todistaa itsesi tutkijaksi. Queen's on sitoutunut tutkimuskoulutuksen ja opetuksen tehostamiseen ja tarjoaa jatko-opiskelun mahdollisuuksia kaikilla koulutusaloilla. Seuraavat jatko-opiskelututkimusreitit tälle aihealueelle ovat:

FILOSOFIAN LÄÄKETRI (Ph.D.) FILOSOFIAN MASTER (MPhil)

LIIKKUVUUSVAATIMUKSET

Akateeminen vähimmäisvaatimus tutkintotutkintoon pääsemiseksi on yleensä korkeakoulututkinnon korkeakoulututkinto Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai ROI HE -operaattorista tai vastaava pätevyys, jonka yliopisto hyväksyy. Lisätietoa saa ottamalla yhteyttä kouluun.

TUTKIMUS / KESTO

Ilmoittautuminen tapahtuu kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti yliopiston nimeämän valvontaryhmän johdolla. Oletetaan, että olet jättänyt opinnäytetyösi kolmivuotisen PhD-kokopäiväisen rekisteröinnin loputtua tai kaksi vuotta MPhil (tai osa-aikaista vastaavuutta) varten.

SUOMI KIELEN VAATIMUKSET

Kansainväliset opiskelijat (joissa englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli), on kyettävä osoittamaan englannin kielen taito. ETA: n ulkopuolisten maiden kansalaisten on myös täytettävä Yhdistyneen kuningaskunnan viisumi- ja maahanmuuttovirasto (UKVI) maahanmuuttovaatimukset englanninkieliselle viisumintatarkoituksessa. Todisteet IELTS * -pistemäärästä 6,5 ja vähintään 5,5 kaikissa komponenteissa (* otettu kahden viimeksi kuluneen vuoden aikana) vaaditaan.

Jos haluat parantaa englannin kielen taitoasi ennen tämän ohjelman aloittamista, kumppani INTO Queen's University Belfast tarjoaa erilaisia ​​englannin kielen kursseja. Nämä intensiiviset ja joustavat kurssit on suunniteltu parantamaan englannin kykyäsi osallistua tähän ohjelmaan.

LISÄOMINAISUUDET

Monipuolinen tutkimusympäristö, joka ulottuu biokemiasta, elintarviketurvallisuudesta, mikrobiologiasta ja loistaudentorjunnasta kasvi- ja maaperätutkimuksiin, liittyy molekyylibiotieteiden yhteisiin lähestymistapoihin, joilla pyritään hyödyntämään meneillään olevaa genomista transkriptiomista / proteomiikkaa.

Lisäyhteydet ovat yleisiä: molekyylibiologian ja parasiittikomponentit ovat voimakkaasti mukana teollisuuden ja sidosryhmien kanssa kehittää uusia bioteknologioita ja / tai uusia hoitomuotoja taudin torjumiseksi. Elintarviketurvallisuuden ja ravitsemustutkimuksen elementtien kautta elintarviketurvallisuuden ja ravitsemustutkimuksen elementteillä on linkkejä koko maatalouden elintarviketeollisuuteen, joilla pyritään hyödyntämään huipputeknologioita kilpailukykyisen ja kestävän maatalousalan edistämiseksi. Monitieteinen ASSET-keskus (Assured Safe and Traceable Food) pyrkii varmistamaan elintarvikeketjun turvallisuuden huipputason elintarvikealan rikosteknisesti. Lisäksi konsernilla on laaja valikoima vahvoja kansainvälisiä yhteyksiä ympäri Eurooppaa, Aasiaa, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaa.

URAVIEN NÄKYMÄT

Queenin jatko-opiskelijat hyötyvät poikkeuksellisista eduista. Ainutlaatuiset aloitteet, kuten Degree Plus ja Researcher Plus, vahvistavat sitoutumista työllistyvyyteen, kun taas innovatiiviset johtajuus- ja toimeenpanovirheet yhdistyvät aidosti integroitumaan yritysten asiantuntijoihin ja auttavat opiskelijoita pääsemään avainhankkeisiin sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

PALKKIOT

Queen's -opiskelijoille on tarjolla erilaisia ​​rahoitus- ja apurahaoperaatioita.

Ph.D. Rahoitetut oppilaitokset

Tarjoamme täysin rahoitettuja opintoja erinomaisista jatko-opiskelijoista kolmessa tiedekunnassa ja viidessä tohtorikoulutuskeskuksessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Lue lisää

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Näytä vähemmän