Ph.D. biolääketieteessä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Lääketieteen yksikkö

Nazarbayev University lääketieteellinen korkeakoulu (NUSOM) on Kazakstanin historian ensimmäinen koulu, joka tarjoaa kaikki ohjelmistonsa englanniksi. Se noudattaa Yhdysvaltain tyylin opetussuunnitelmaa tekemällä yhteistyötä lääketieteellisten asiantuntijoiden ja terveydenhuollon verkosta rekrytoitujen lääketieteellisten tutkijoiden kanssa. NUSOM perustettiin parantamaan lääketieteellisen koulutuksen laatua Kazakstanin tasavallassa ja tuottamaan muuttuva terveydenhuoltojärjestelmä, joka vastaa Kazakstanin terveydenhuollon uudistuksen haasteisiin.

NUSOMin ohjelmat tarjoavat huipputeknologiaa, joka muuttaa opiskelijamme lääketieteellisiksi asiantuntijoiksi. Lääketieteellisen korkeakoulun hakijat käyvät läpi tiukan hakuprosessin, ja heidät hyväksytään SOM-vastaanotto-osaston harkinnan mukaan.

133875_133725_IMG_4976.jpgNazarbayev University"}" />

© Nazarbayev University

Tietoja ohjelmasta

Neljän vuoden tohtorimme Biolääketieteiden ohjelma on suunniteltu tuottamaan uusi tutkijoiden sukupolvi, joka muotoilee tutkimusta Kazakstanissa ja kansainvälisellä tasolla. Se on tarkoitettu hyvin motivoituneille opiskelijoille, jotka haluavat olla osa tutkimusyhteisöä, joka etsii syitä ja hoitoja monille eri sairauksille. Koulumme on vahvat siteet Nur-Sultanin ympärillä oleviin sairaaloihin, ja siksi se on ihanteellisessa asemassa linkkinä penkin ja sängyn välillä. Tutkijamme työskentelevät eri aiheissa, kuten syöpä, tulehdukselliset ja tartuntataudit.

Ohjelma tarjoaa laajan koulutuksen hyvää tutkimusta varten tarvittavista aiheista sekä painopisteen yhdestä tietystä alueesta, josta olet kiinnostunut. Tämä ohjelma valmistaa sinut uraan joko akateemisessa ympäristössä sekä teollisessa ympäristössä.

Yleistä tietoa

 • Kampus: Nur-Sultan, Kazakstan
 • Kieli: englanti
 • Toimitustapa: Kokopäiväinen, kampuksella
 • Kesto: 4 vuotta

Ohjelman ääriviivat

FT Nazarbayev University tutkinto on kansainvälisten standardien mukainen nelivuotinen kokopäiväinen laboratorio-ohjelma. Sitä tarjotaan lääketieteellisessä korkeakoulussa ja se on avoin biotieteiden maisteriopiskelijoille sekä jatko-ohjelman suorittaneille MD-opiskelijoille. Lääketieteellisellä korkeakoululla on ainutlaatuinen asema tarjota tätä ohjelmaa, koska sillä on laboratoriotiloja sekä läheiset yhteydet Nur-Sultanin klinikoihin. Ohjelman tavoitteena on kuroa kuilu perustieteen ja lääketieteen välillä.

Kansainvälisen tohtorin tutkinnon suorittaneet opiskelijat Nazarbayev University lääketieteellisen korkeakoulun biolääketieteiden koulutusohjelma koulutetaan suorittamaan itsenäisesti biolääketieteen alan tieteellistä tutkimusta akateemisessa tai teollisessa ympäristössä. Biolääketieteen tutkijat voivat käyttää biolääketieteen tutkimustietonsa:

 • Ole osa monitieteistä tutkijaryhmää ratkaisemaan eri sairauksien ongelmia
 • Ohjaa tutkimuslaboratoriota ja tee huippututkimusta
 • Käännä löytöjä ja keksintöjä perustasolta sovelluksiin teollisessa ympäristössä
 • Hallitse ja koordinoi suuria tieteellisiä projekteja (kansallisia ja kansainvälisiä)
 • Opettaa kansallisissa ja kansainvälisissä yliopistoissa
 • Työskentelee hallituksessa neuvonantajana päätöksentekijöille terveyden ja sairauksien kehitykseen liittyvissä tieteellisissä kysymyksissä

Ohjelman ydin on biolääketieteen tohtori. tutkielma. Lisäksi tohtori Opiskelijoille tarjotaan erilaisia avaintaidon seminaareja (katso lisätietoja kohdasta CURRICULUM). Jokainen tohtori projektia valvoo yksi tiedekunnan jäsen, ja projekti on hänen tutkimusalueellaan. Jokaiselle tohtorille nimitetään toinen apulaisvalvoja. opiskelija.

FT Ohjelma opettaa sinulle tärkeän tutkimuksen osa-alueen, kuten apurahojen kirjoittaminen, julkaisujen kirjoittaminen, esitysten tekeminen tutkimuksesta ja eettisen hyväksynnän saaminen.

Arvio edistymistasi tehdään vuosittaisten katsausten ja edistymisraporttien avulla sekä esitöillä työstä NUSOMissa ja konferensseissa ympäri maailmaa. Neljännen vuoden lopussa keskität tohtorin kirjoittamiseen. opinnäytetyö, joka yhdessä tutkielman puolustuksen kanssa neljännen vuoden lopussa muodostuu lopputuloksestasi.

133877_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Sisääntulovaatimukset

Pääsy tohtoriksi Ohjelma on erittäin kilpailukykyinen, ja sitä käsitellään tapauskohtaisesti arvioimalla hakijoiden perustutkinto-opinto-ohjelmia, diplomityötä tai MD-ohjelman arvosanoja, englanninkielistä taitoa, motivaatiota ja viitteitä. Pääsypäätökset perustuvat ehdokkaan toimittamien todisteiden huomioon ottamiseen seuraavilla aloilla:

 • FT suorittaminen Hakijan suorittama tutkintohakemuslomake osoitteessa admissions.nu.edu.kz. Rekisteröintimaksu: 5000 tenge
 • Todisteet joko:
  • 1. ja 2. syklin korkea-asteen koulutus vastaavalla tieteenalalla (mukaan lukien kaksivuotinen maisterintutkinnon suorittaminen, jonka vähimmäisarviointipistemäärä on keskimäärin 3.0, joka perustuu 4,0 asteikkoon)
   tai
  • MD-ohjelman tai vastaavan suorittaminen
   tai
  • vastaava
 • Todisteet kaikista laboratoriotyöhön liittyvistä ammatillisista ja / tai vapaaehtoisista kokemuksista, jotka mahdollistavat tarkkuuden ja tarkkuuden suorittamisen teknis-tieteellisissä kokeissa
 • Riittävä englanninkielen taito voidakseen toimia tehokkaasti PhD-tasolla, englanninkielinen ympäristö, jonka tarjoaa
 • Todistus vähintään 6,5 pisteestä IELTS-testissä vähintään 6,0: lla missä tahansa aiheesta tai TOEFL-vastaavalla
  tai
 • Todistus yliopistotutkinnon suoritettua akateemista tutkintoa suoritetusta englanniksi
 • Hanke-ehdotus tohtoriksi biolääketieteissä, mukaan lukien potentiaalisen tulevan esimiehen tukikirja
 • 2 viitekirjainta

Ennen hakemustasi meidän tulee ottaa yhteyttä niihin tiedekunnan jäseniin, jotka työskentelevät sinua kiinnostavista aiheista. Henkilökohtainen viestintä on erittäin tärkeää tohtorin tutkinnon aikana. Jos olet päättänyt aiheesta, pyydä sitä tarjoavalta tiedekunnan jäseneltä tukikirja.

FT: n lopullinen suositus Opiskelukomitea pääsyyn tohtoriksi Ohjelma perustuu kokonaisvaltaiseen tarkasteluun kaikilla edellä luetelluilla alueilla. Valitut hakijat kutsutaan henkilökohtaisiin haastatteluihin tohtorin jäsenten kanssa. Pääsykomitea kampuksella tai Skypen kautta. Haastattelun aikana heidän odotetaan antavan lyhyen esityksen tulevasta projektistaan. Kaikkien opiskelijoiden odotetaan myös osoittavan tietämyksen molekyylilääketieteen ydinaineista ja osoittavansa tietämystä ja taidot kääntää tieteelliset havainnot lääkinnällisiksi hoidoiksi tai integroida tieteelliset peruskäsitteet kliiniseen perusteluun.

Työ valmistumisen jälkeen

Valmistuttuaan ohjelmaan voit valita monista eri Pathways . Päätavoitteemme on opettaa sinut itsenäiseksi tiedemieheksi, jonka avulla voit työskennellä postdokumenttina kokemusta saaneissa kansallisissa ja kansainvälisissä laboratorioissa perustaaksesi lopulta oman tutkimusryhmäsi kaikkialle maailmaan.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa polku, jonka voit käydä. Tutkijat, joilla on tohtori biolääketieteissä etsivät myös translaatiolääketieteen keskukset sekä farmakologiset ja biolääketieteelliset yritykset. Voit myös mennä terveyspalveluihin, jotka työskentelevät diagnostiikkalaboratorioissa ja johtavat niitä. Voit mennä yliopistoihin ja tulla yliopistoprofessoriksi tutkiessaan samalla.

Tai voit muuttaa radan kokonaan, tulla hallituksen työntekijäksi, joka takaa tulevaisuuden tutkimusta Kazakstanissa, tai liittyä tieteellisen lehden toimitukseen. Mahdollisuuksia on monia - sinun on valittava, mitä polkua valitset.

Mahdollisia tulevia työnantajia ovat:

 • Yliopistot ja tutkimuslaitokset ympäri maailmaa
 • Lääke- ja lääketieteellinen teollisuus (Pfizer, Merck, Sanofi, Roche jne.)
 • Käännöskeskukset
 • Hallitus
 • Diagnostiset laboratoriot
 • Tieteelliset lehdet
 • Maailman terveysjärjestö (WHO)

Strateginen kumppani

Pittsburghin yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu, Yhdysvallat

Muut Nazarbayev University strategiset kumppanit

 • Duke University, Fuqua Business School (Yhdysvallat)
 • Singaporen kansallinen yliopisto, Lee Kuan Yew Public Policy School (Singapore)
 • Pennsylvanian yliopisto (Yhdysvallat)
 • Cambridgen yliopisto (UK)
 • Colorado School of Mines (Yhdysvallat)
 • Wisconsin-Madisonin yliopisto (Yhdysvallat)
 • Lawrence Berkeleyn kansallinen laboratorio (Yhdysvallat)
 • Oak Ridge -yhteisöyliopistot (USA)
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... Lue lisää

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Näytä vähemmän