Tee ero lasten ja perheiden elämää ja hyvinvointia edistäen urasi PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN) kanssa. Yhteisöillä on monipuoliset tarpeet ja haasteet - ja olemme suunnitelleet ohjelman, joka valmistautuu tapaamaan niitä.

Terveystilanteessa sinulla on mahdollisuus palvella yleistä hyvää päivittäin ja edistää terveyttä paremmin yksilön, ryhmän ja yhteisön tasolla. GCU: ssa saat maailmanluokan koulutusta laitokselta, jolla on pitkä koulutus.

Autamme sinua kehittämään tarvitsemasi taidot tehokkaaseen ja tehokkaaseen hoitoon, jossa on lapsi- ja perhekeskeinen lähestymistapa, joka antaa palveluntarjoajille ja potilaille samanlaisen. Keskittymällä ennaltaehkäisevään ja ennakoivaan hoitoon olette ainutlaatuinen rooli terveydenhuollossa, yhteistyössä uusien rohkaisten vanhempien ja heidän perheidensä kanssa.

Käytät opetuksia, joita opit GCU: n ystävällisessä, monipuolisessa ja menestyksekkäässä yhteisössä rakentaa rapportti, joka tarjoaa tukea ja rohkaisua minne tahansa seuraavaksi.

Korkeakoulututkinnot

Ph.D. Terveydenhuollon asiantuntija (Health Visiting) on ​​täysin valmis edistämään palkitsevaa uutta uraa ja vaikuttamaan myönteisesti yhteisöösi. Valmistuneitamme suorittavat ohjelman Hoitotyön ja kätilön neuvoston rekisterin kolmannen osan avulla. Tämä ohjelma tarjoaa myös erillisen Pathway MSc Health and Social Care.

Mitä opiskelet

Tutkimus, kansanterveyden teoria sosiaaliseen toimintaan, parannettu terveystarkastus; Nykyinen johtajuus ja muutos, SCPHN-käytäntöjen konsolidointi. Integroitu koko moduulissa on Sairaanhoitaja määrittelee V100.

eteneminen

Tämä ohjelma artikuloi erillisenä Pathway MSc Health and Social Care -ohjelman sisällä. Terveydenhuolto- ja sosiaalihallinnon saavutukset annetaan master-tutkintojen onnistuneen loppuun suorittamisen jälkeen.

Sisäänpääsyvaatimukset

NHS-merkintä vain

Tämä kurssi on avoinna vain hakijoille, joiden NHS-hallitus tukee NHS SHOW -palvelua.

Tyypilliset tulovaatimukset

Yhdistynyt kuningaskunta arvosana 2: 2 (tai vastaava), hoitotyön ja kätilöneuvoston ensimmäinen taso rekisteröity; Harjoittele opettajan saatavuutta.

lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärän on 7,0 (tai vastaava) ilman elementtiä alle 7.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 4000
  • RUK: 4000 €
  • EU: £ 4000
  • Kansainvälinen: n / a

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 44 muuta ohjelmaa kohteelta Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
4,000 GBP
Etusivu, RUK ja EU-opiskelijat; 12600 dollaria kansainvälisiä opiskelijoita
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä