PG Cert International Healthcare Management

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Osallistu maailmanlaajuisen terveydenhuollon kiehtovaan maailmaan ja ota ensimmäiset askeleet kohti kansainvälistä terveydenhuollon hallintoa käsittelevää jatkotodistusta. Kurssi antaa sinulle ymmärryksen johtamisen ja johtamisen teoriasta, terveydenhuollon haasteista ja käytännöistä.

Opit hyvän hallinnan periaatteet ja käytännöt sekä kehität tietoisuutta terveydenhuollon ympäristöstä. Saat myös taitoja, jotka parantavat ansioluettelosi ja joita voi käyttää suoraan nykyisessä tehtävissäsi tai parantaa urasi entisestään.

Korkeatasoisen akateemisen ja ammatillisen kokemuksen omaavien tutoreiden luomasta ohjelmasisällöstä saat luottamusta sekä perusteellisen tietämyksen nykyaikaisen johtamisen monimutkaisuudesta, jota voidaan soveltaa terveydenhuollon ympäristössä. Voit myös tunnistaa ja käsitellä eettisiä, sosiaalisia ja poliittisia ongelmia ja soveltaa eettisiä ja organisatorisia arvoja tilanteisiin ja valintoihin. Ohjelman suorittamisen jälkeen hankit myös useita kriittisiä ja analyyttisiä taitoja, joita voidaan käyttää erilaisissa ammatillisissa yhteyksissä.

Tämä lyhyt 100% online-kurssi on erinomainen vaihtoehto kokopäivätyölle, kampus-pohjaiselle tutkimukselle ja se on täydellinen, jos haluat kiinnittää huomiota siihen, miten terveydenhuollon hallinto toimii tai haluatko edetä urasi terveydenhuollossa, niin tämä ohjelma parantaa tietosi ja uranäkymät.

Kun olet suorittanut jatkotodistuksen, voimme tarjota sinulle mahdollisuuden edetä opiskelemaan jatkotutkintotodistusta kansainvälisessä terveydenhuollon hallinnassa (myönnetty 120 krediittiä) ja täysi Masters kansainvälisen terveydenhuollon hallinnan (myönnetty 180 krediittiä) jälkeen.

Oppiminen ja arviointi

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan opintojasi kestää. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opintojasi nopeudesta, opinto-optioista valitaan ja moduulin saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Arviointi

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. Kansainvälisen terveydenhuollon jatkotutkintotodistuksen arviointi perustuu kirjallisten opintojen yhdistelmään.

Sinun tulee aina olla tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta lähtien, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet. Uskomme, että tämä avoimuus antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää jatko-opintoasi. Tavoitteenamme on:

  • näyttävät selvästi tavaramerkkisi luokassa, jota voit tarkastella aina, kun kirjaudut oppimisalustalle;
  • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkalaskenne on aina ajan tasalla;
  • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit;
  • varmistamalla, että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajan kanssa; ja
  • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa.

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää plagioinnin tarkistamiseksi.

Urakehitysmahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

Tämä PG Cert International Healthcare Management -kurssi antaa sinulle tarvittavat taidot johtajan uran lisäämiseksi ja auttaa tekemään ensimmäiset askeleesi johtajuuteen. Ohjelma on myös täydellinen niille, jotka työskentelevät jo terveydenhuollon alalla ja haluavat lisätä lisäarvoa ansioluetteloonsa ja parantaa uranäkymiä.

Laaja-alainen ja haastava sisältö auttaa sinua kehittämään älyllistä kapasiteettia, tutkimusta, analyyttisiä ja kognitiivisia taitoja tiedon hankinnan, ongelmanratkaisun ja päättelyn kautta.

Ohjelma voi johtaa uraan sairaalahoidossa, avohoidossa ja kansanterveydessä, tukipalveluiden johtajat ja monia muita rooleja liiketoiminnan ja terveyden.

Sisäänpääsyvaatimukset

Meillä on joustavia tulovaatimuksia, jotka tarkastelevat sekä akateemista että työperäistä kokemusta sekä motivaatiota kurssin suorittamiseen. PG Cert International Healthcare Management -ohjelmalle on kaksi pääsyreittiä:

1. Opintojakso

PG Cert International Healthcare Management -ohjelman akateemisen pääsyn reitin vaatimusten täyttämiseksi sinulla on oltava vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

  • Yliopistotutkinto hyväksytystä laitoksesta, joka vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan Honours-tutkintoa tai asianmukainen ammattitutkinto.

Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun englannin kykysi vastaa IELTS (Academic) 6.5. Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

2. Työkokemusreitti

Ymmärrämme, että voit hankkia taitoja monilla eri tavoilla ja että aiempi akateeminen suorittaminen ei ole ainoa indikaattori hakijan kyvystä. Siksi, jos et täytä edellä mainittuja vähimmäisvaatimuksia, saatat silti olla oikeutettu ilmoittautumiseen työkokemustemme kautta.

PG Certin kansainvälisen terveydenhuollon kurssin työharjoittelua koskevan reitin vaatimusten täyttämiseksi sinun on täytettävä vähintään seuraavat edellytykset:

  • Vähintään 5 vuoden työkokemus.
  • Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, sinun englannin kykysi vastaa IELTS (Academic) 6.5.

Hakemusta tarkastellaan yksilöllisesti ottaen huomioon motivaatiosi kurssin tekemiseen, aikaisempi työkokemus ja muut asiaankuuluvat pätevyydet, jotka osoittavat kykynne suorittaa ohjelmaa onnistuneesti.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Jos ilmoittaudut PG Cert International Healthcare Management -ohjelmaan, mutta päätät, että verkko-oppiminen ei ole sinua varten, voimme peruuttaa 21 päivän kuluessa tarjousasiakirjallasi ilmoitetusta alkamispäivästä. Jos olet maksanut ensimmäisen talletuksen etukäteen, saat täyden hyvityksen.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lue lisää

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Näytä vähemmän
Colchester , UK Online + 1 Lisää Vähemmän