PG CERT infektioiden torjuntaan

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

PG Cert -infektion hallinta

Jatko Certificate infektiontorjuntayksikkö kurssi perehdyttää ymmärrystä maailmasta mikrobiologian. Infektioiden ehkäisemistä ja valvontaa on edelleen keskeinen painopiste terveysalan ammattilaisille sekä sairaaloissa ja laajemman yhteisön. Kurssin tavoitteena on varustaa sairaanhoitajat ja muu terveydenhuoltohenkilöstö tarvittavat taidot johtaa parhaita käytäntöjä tällä alalla, mukaan lukien ymmärrystä maailmasta mikrobiologian ja hoitosuunnitelmien hyödyllinen potilashoidon ja ehkäisy leviämiselle tartuntatauti.

Miksi opiskella tätä asiaa?

Kysyntä infektiontorjuntayksikkö kursseja on kasvanut viime vuosina johtuen super-bug ja tarttuva sairaus puhkeamisen kuten Ebola, sikainfluenssan ja SMRA korostetaan tarvetta tehostaa infektioiden hallintaan. Perustan vahvistaminen tällä kurssilla on, että ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito, ja se on tämä mentaliteetti, joka toivottavasti tekee puhkeamisen menneisyyteen.

Taloudelliset ja sosiaaliset kustannukset Kasvavat infektio, kuten talven flunssa, aivokalvontulehdusta ja HIV on hyvin dokumentoitu. Vähemmän tunnettuja ovat inhimillisiä ja taloudellisia rasitteita sairaalasyntyisen infektio, joka voi aiheuttaa ylimääräistä 14 päivää sairaalassa ja £ 1 miljardia euroa vuodessa lisäkuluja NHS. Kehitetään ja toteutetaan tehokkaita infektioiden valvonnan toimenpiteet ovat riippuvaisia ​​osaamista terveydenhuollon ammattilaisten sekä sairaalassa ja yhteisön asetuksia.

Opetusmenetelmät ja tyyli

PG CERT infektiontorjuntayksikkö kurssi toimitetaan kokonaan verkossa ja yksilöllistä tukea annetaan sinulle monin tavoin. Ohjelman johtaja on saatavilla yleistä tukea sähköpostitse ja sinulle annetaan opintoneuvoja, joka on ensimmäinen yhteyspiste koko opiskeluajan ja toimii mentori.

Jokainen vaihe PG CERT infektiontorjuntayksikkö kurssi sisältää useita formatiivista (epävirallinen) arvioinnit, mukaan lukien monivalintakysymyksiä kyselylomakkeita, lyhyt vastaus testejä, ja harjoitustyöt. Yhteenvetoarviointi kunkin moduulin koostuu neljästä keskustelua toimintaa, ja kaksi 2500 sanan esseitä.

Ura kohteet

Koska PG CERT infektiontorjuntayksikkö verkossa opiskelija, sinun tulee tyypillisesti työskennellyt asiantuntija Hygieniahoitaja, ympäristöterveydenhuollon toimihenkilön tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastuu infektioiden hallintaan roolisi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Meillä on joustava pääsyvaatimukset, jotka näyttävät sekä akateemisen ja työperäinen kokemus sekä motivaatio tehdä kurssin. On kaksi reittejä ja päälle meidän PG CERT infektiontorjuntayksikkö ohjelma: 1 - Akateeminen saapumisreitin

Meidän hakijat yleensä sairaanhoitajaa tai terveydenhuollon ammattilaisten koko- tai osa-aikatyö vähintään kaksi vuotta rekisteröinnin jälkeistä kokemusta ja pääsy kliinisen mikrobiologian osastolla. Lisäksi hakijat yleensä ylemmän toisen luokan Alempi tutkinto asiaa tai sopiva aihe, tai muu vastaava kansainvälisesti tunnustettu laitos.

2 - Avoin saapumisreitin

Ymmärrämme, että monet ihmiset on runsaasti arvokkaita taitoja ja osaamista kehitetään työssä tai koulutuksen avulla. Jos et täytä edellä pääsyvaatimukset, mutta usko sinulla on mahdollisuus menestyä PG CERT infektiontorjuntayksikkö tietenkin harkitsemme hakemuksesi omien ansioidensa.

Viimeksi päivitetty Syys 2017

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lue lisää

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Näytä vähemmän
Colchester , UK Online + 1 Lisää Vähemmän