Online-tutkintotodistus hoitotyöstä

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

 • Kurssin kesto: 8 kuukautta, osa-aikainen.
 • Kurssimaksut: 2600 dollaria per aihe. FEE-HELP on käytettävissä.
 • Opintojaksot: tammi, maaliskuu, toukokuu, heinä, syyskuu, lokakuu
 • Oppitunnit: 4
 • Päälliköt: johtaminen ja johtaminen, koulutus

Kurssin esittely

Haluatko tehdä merkin hoitotyössä? Tämä kurssi auttaa sinua valmistautumaan huomisen terveydenhuoltojärjestelmään.

James Cook -yliopiston online-tutkinto-sertifikaatti antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa ammatilliset tavoitteet nykypäivän nopeatempoisessa terveydenhuoltojärjestelmässä.

Australian terveydenhuollon maisema muuttuu. Hallitukset, teollisuus ja terveydenhuollon tarjoajat työskentelevät älykkäämmin, jotta ne pystyvät vastaamaan kasvaviin kustannuksiin ja kasvavaan kysyntään terveysjärjestelmässä.

Kehität pitkälle kehittynyttä tietotaitoa ja erikoisosaamista valitulla hoitotyön alalla. Voit harjoittaa hoitotyön johtamisroolia omalla harjoittelualueellasi, saada lisää ammatillista tunnustusta ja kasvattaa mahdollisuuksiasi tarttua uusiin mahdollisuuksiin hoitotyön urasi aikana.

100%: n verkkokurssimme antaa sinulle joustavuutta opiskella urasi ja perheesi sitoumusten ympärillä. Voit opiskella missä ja milloin se sopii sinulle.

Jos haluat vahvistaa panostasi hoitohoitojen parantamiseen ja parempaan potilashoitoon, lopullinen hoitotyösi alkaa tästä.

Nopeuta tutkimusta

Hyödy nopeutetusta, intensiivisestä oppimisrakenteestamme. Opiskele yhtä aihetta kerrallaan seitsemän viikon ajanjakson aikana ja suorita tutkintotodistus alle vuodessa.

Valmistaudu korkeakoulutukseen

JCU tarjoaa Pathway auttaakseen sinua siirtymään korkeampaan pätevyyteen tutkinnon suorittamisen yhteydessä. Rakenna hoitajasi päällikölle joustavalla pääsyllä ja suorittamisella.

Yksi parhaista sairaanhoitajien kouluttajista

Opiskele JCU: n kautta, joka on yksi kymmenestä parhaasta sairaanhoitajakouluttajasta Australiassa, ja ota yhteyttä johtaviin harjoittelu- ja tutkimushoitajaoppilaisiin.

Sisäänpääsyvaatimukset

Jotta hakija voi hakea verkko-opiskeluoikeutta, hakijoilla on oltava:

 • Suorittanut AQF-tason 7 hoitotyön kandidaatin tai vastaavan tutkinnon.
 • Rekisteröityminen rekisteröidyksi sairaanhoitajaksi (osasto 1) tai rekisteröidyksi kätilöksi Australian terveydenhuollon ammattihenkilöstön sääntelyvirastossa (AHPRA) tai vastaava rekisteröinti asianomaisessa rekisteröintiviranomaisessa Australian ulkopuolella sijaitseville hakijoille.
 • Valmis vähintään yhden vuoden kokopäiväisen kliinisen kokemuksen tai osa-aikaisen vastaavan rekisteröidyn sairaanhoitajan.
 • Muiden kuin englanninkielisten taustojen hakijoiden on täytettävä JCU: n hakumenettelyn bändin 3a - aikataulun II englanninkieliset pätevyysvaatimukset.

Mitä opiskelet

Jotta voisit suorittaa online-jatko-opintotodistuksen hoitotyössä, joko valitse yksi kahdesta suuresta yhtiöstä: johtajuus ja johtaminen tai koulutus, joten voit muokata tutkimusta omaan urasi tarpeisiin.

JCU tarjoaa aiheita etiikasta ja terveydenhoidosta kliiniseen valmennukseen, joten voit keskittyä alueisiin, jotka auttavat sinua tekemään paras urapolku.

Johtajuus ja johtaminen

 • Terveyden johtaminen ja hoitaminen
 • Etiikka ja terveydenhoito
 • Tehokas kliininen hallintotapa
 • Vahva viestintä

Koulutuspäällikkö

 • Terveysalan ammattikoulutuksen periaatteet
 • Opetus käytännön asetuksissa
 • Kliininen valmennus
 • Vahva viestintä

Arviointi

Arviointi sisältää valmiiden opintojen, tehtävien ja verkkotutkimusten yhdistelmän. Opiskelijat saavat säännöllisesti palautetta edistymisestään online-foorumeilla ja yksittäisten kuulemisten avulla akateemisen henkilöstön kanssa.

JCU: n jatkotutkintotodistus koostuu aiheista, jotka ovat myös osa JCU: n jatkotutkintotodistusta.

Aikaisemman oppimisen tunnustaminen (RPL)

Jos olet aiemmin opiskellut aiheeseen liittyviä aiheita, jotka ovat merkityksellisiä tällä kurssilla, saatat olla oikeutettu saamaan korkeakoulututkinnon suorittaneita opintopisteitä, mikä lyhentää kokonaisaikaa, jonka se voi suorittaa tutkinnon suorittamiseen.

Henkilökohtainen tuki menestykseen

JCU Online -palvelussa olet aina yhteydessä avustavaan käteen. Sinulla on mahdollisuus käyttää henkilökohtaista tukea oman henkilökohtaisen menestyksekäs neuvonantajan kanssa, auttaen sinua menestymään opintotavoitteissasi. Meidän tukemme on mukana koko opinto-matkanne, siitä päivästä lähtien, kun aloitat päivämääränne. Meidän opettajamme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin tai antamaan neuvoja, koko kurssiasi.

Opiskele verkossa JCU: ssa ja voit osallistua kehittyneeseen vuorovaikutteiseen oppimisympäristöön, jossa käytetään video-, ääni-, foorumi- ja käytännön harjoituksia. Pysy yhteydessä chat-keskusteluihin tutorien, mentorien ja luokkatovereiden kanssa ja rakenna ammattimainen verkostosi. Tulet hämmästymään siitä, mitä online-oppiminen tarjoaa!

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Lue lisää

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Näytä vähemmän
Douglas , Brisbane , Smithfield + 2 Lisää Vähemmän