Online MSc kansanterveyden

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Vanhentunut terveyspolitiikka uhkaa yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen hyvinvointia. Glasgow'n yliopisto ymmärtää tämän tärkeyden ja on opettanut kansanterveyskasvatusta vuodesta 1893. Tämän ajan kuluessa he ovat kyenneet kehittämään ohjelman, jossa korostetaan kansanterveyden alkuperäisiä tutkimuksia, psykososiaalisia ja kansainvälisiä lähestymistapoja ja niiden läheiset siteet NHS: ään, ne auttavat kehittämään keskeisiä taitoja, joita tarvitaan menestyksekkään uralle kansanterveyden alalla.


Muuttavat kansanterveyden tulevaisuutta

Ohjelman tavoitteena on edistää terveyttä, ehkäistä sairauksia, vähentää terveyseroja ja pidentää elämää. Glasgow'n yliopisto tekee ylpeyttä ja merkitystä alkuperäisessä tutkimuksessamme. Tämän takia heidän tiedekuntansa ovat olleet edelläkävijä lukuisissa viimeaikaisissa kansanterveysalan toimissa, mukaan lukien Skotlannin tupakointikielto.

Glasgow'n yleisenä tavoitteena on kehittää ainutlaatuinen asiantuntijaryhmä kansanterveyden johtamiseksi riippumatta siitä, oletko jo terveydenhuollon ammattilainen, joka etsii urakehitystä, tai jos etsit siirtymistä tähän alueeseen. Tämä ohjelma on monitieteinen, joten riippumatta siitä, oletko erikoistunut lääketieteeseen tai lääkkeisiin, hyödyt opiskelemasta muiden kurssien opiskelijoiden kanssa ja läheisistä yhteyksistä NHS: ään, jolloin pääset tutustumaan maan johtaviin viranomaisiin kansanterveyden alalla ja olla voi seurata heidän jalanjälkeään.

Lue lisää

100% online-interaktiivinen oppiminen

Online-opiskelu tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse uhrata nykyistä uraa, jotta voisit jatkaa uutta. Alan johtavan opetuksen ja huippututkimuksen avulla voit tutkia koko ohjelmaa ilman, että sinun täytyy asettaa jalka kampukselle. Voit käyttää interaktiivisia resursseja mistä tahansa ja milloin tahansa. tämä sisältää live-seminaareja, ääni-, video-, keskustelualueita ja muuta - mikä auttaa sinua saavuttamaan urasi tavoitteet. Kun olet aloittanut ohjelman, he eivät jätä sinua siihen. He ovat aina valmiina auttamaan sinua aina valmistumisen loppuun saakka.

Glasgowin yliopisto on Russell Groupin opetusryhmässä (NSS 2018), joka tarjoaa joustavan ohjelman, joka voidaan räätälöidä vastaamaan erityisiä vaatimuksiasi. Haluatko opiskella MSc, PgDip tai PgCert tai valita opintojakson pituudeltaan 1-6 vuotta; Glasgow'n yliopistossa voit jatkaa tavoitteitasi vaarantamatta nykyisiä sitoumuksiasi.

Lue lisää

Sisäänpääsyvaatimukset

  • 2: 1 tai vastaava tunnustetusta laitoksesta tai 2: 2 vastaavalla alalla, jolla on vähintään kuuden kuukauden työkokemus kansanterveydestä tai terveydenhuollosta.
  • Kansainväliset opiskelijat: hakijoiden IELTS-pistemäärän on oltava 6,5.

Maailmanvaihtajat tervetulleita: liity meihin ja tee merkki

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

106528_MScinPublicHealth.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and shor ... Lue lisää

Our online programmes allow you to study for a University of Glasgow postgraduate degree from anywhere in the world. The University of Glasgow offers a range of online postgraduate programmes and short courses as well as free MOOCs (massive online open courses). We offer online distance learning programmes across an ever-expanding range of subject areas. Our online postgraduate programmes involve the same level of work as our on-campus programmes, and the qualification you get is of equal value. All you need to study for our online programmes is a computer and internet connection. Näytä vähemmän