NCLEX-RN / PN-testin valmistelukurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Oletko valmistautumassa rekisteröidyn tai käytännön sairaanhoitajan kansallisen neuvoston lisenssitutkimukseen (NCLEX-RN / PN)?

Ilmoittaudu suorittamaan ilmainen diagnostinen testi vahvuuksien ja heikkouksien selvittämiseksi.

Pisteet parhaiten! Keskustele koulutus- ja uraneuvojiemme kanssa saadaksesi lisätietoja online-testivalmistelukursseistamme, yliopistoon pääsystä ja uraneuvonnasta.

Kaikki testivalmistelukurssit sisältävät:

  • Videotunteja
  • Online-oppimateriaalit
  • Monivalintakäytäntö kysyy pankeilta
  • Live-online-luokat, joita johtavat huippuopettajat
  • Näytekokeet
  • Mobiilisovelluksen käyttö monissa tapauksissa

esittely

Lähes vuosikymmenen ajan Grace Education on digitaalinen etäopiskelukeskusinstituutio opiskelijoille ja ammattilaisille, joka yhdistää pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelun korkeakoulu-, liike- ja jatkokouluun työllistämispalveluihin, uranhallinnan neuvontaan ja johtamisen kehittämiskoulutukseen elinikäisen akateemisen toiminnan kehittämiseksi. eteneminen ja jatkuva ammatillinen kehitys.

Perustamisestaan lähtien vuonna 2012, Grace Education on tehnyt yhteistyötä erinomaisten NCLEX-RN / PN-ohjaajien kanssa suunnitellakseen digitaalisia henkilökohtaisia testivalmennuskursseja luottamuksen lisäämiseksi, testausstrategioiden vahvistamiseksi ja pisteiden parantamiseksi.

Pisteet parhaiten NCLEX-RN / PN: llä Gracen avulla

Valmistellessaan sairaanhoitajien lisensointia Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa, hakijoiden on osoitettava tiedot, taidot ja kyvyt, jotka ovat välttämättömiä turvallisen ja tehokkaan hoitotyön harjoittamiseksi lähtötasolla, joka mitataan standardoidulla testillä, NCLEX -RN / PN.

NCLEX-RN / PN-testivalmistelun lisäksi monet opiskelijamme hyödyntävät myös Grace Education -uravalmentajia auttaakseen heidän etsinnöissään ja uransa etenemisessä.

Grace Education -uran asiantuntijat ovat sijoittaneet yli sata ehdokasta, joilla on ainutlaatuiset työllistymismahdollisuudet arvostetuissa julkisissa organisaatioissa, sairaaloissa ja terveydenhuollon organisaatioissa, kansalaisjärjestöissä, säätiöissä, lupaavissa uusissa yrityksissä, keskitason ja viisisataa sinisiruyritystä, kuten Citibank, Google , Apple, Microsoft, Goldman Sachs ja monet muut

pedagogiikka

Grace rakentaa menestyksensä kokeilluilla ja testatuilla opetusmenetelmillä

Opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet määritetään diagnostisella testillä. Hänen oppimistyylinsä määrää myös oppimistyylitesti. Analyysin jälkeen opiskelijat yhdistetään testivalmennusvalmentajan kanssa, jonka kanssa he järjestävät räätälöidyn ja yksilöllisen kurssin, joka valmistautuu parhaiten saavuttamaan parhaat tulokset tentissä.

Esimerkkipohjainen opetus, käytännön testien ottamisstrategiat, testisimulaatiot ja katsaus ovat Grace Education opetusmenetelmien ydin.

Opiskelijat valitsevat henkilökohtaisten henkilökohtaisten kurssiensa päivän ja ajan.

Joustavia maksusuunnitelmia on saatavana.

Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ottavat hinnoittelussa huomioon maantieteelliset elinkustannukset, jotta ohjelmamme ja palvelumme olisivat kaikkien opiskelijoiden saatavilla heidän asuinpaikastaan riippumatta.

Suositukset

" Hyväksyn testin ensimmäisellä kokeilulla. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun otin NCLEX: n. Tavoitteeni oli, ettei minun tarvitse ottaa sitä toisen kerran, joten panin paljon aikaa ja vaivaa varmistaakseni, että olin valmistautunut. Kouluni antoi meille neljän päivän katsauksen. En usko, että se riitti. Grace Education -kurssi antoi enemmän sisältöä, videoita, joita voin kuunnella ajaessani tai istuessani jonnekin kiireettömänä. Pystyin käyttämään matkapuhelinta sovellusta missä tahansa, kuunteli äänitteitä ja vastasi kysymyksiin. Kiitos Grace Education ! "Melissa, USA

" Kansainvälisenä opiskelijana yritin ajatella kriittisesti ja sisällöltään, mikä johti minut Grace Education NCLEX-testivalmistelukurssiin. Aloin työskennellä henkilökohtaisten valmentajani luokkien kanssa ja kiinnitin huomiota kaikkeen sanottuun ja seurasin annettuja ohjeita. Kun luokka oli ohi, käytin testin edeltäviä päiviä käydä läpi kaikki luokassa annetut kirjat ja saamamme online-pääsyn. Olen läpäissyt epäonnistuneen kokeen kahdesti. Kiitos, Grace Education auttaa valmistautumisessa! "Thibaud, Haiti

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Näytä vähemmän