Msc perhe lääketiede

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Jatkotutkinto ja Masters Family Medicine

Ensimmäinen Medical School perustettiin vuonna Kypros tarjoaa jatkotutkinto (PGDip) ja Master (MSc) in Family Medicine:

  • Korkeakoulututkinnot myöntää samanaikaisesti yliopiston Nikosian ja St George, Lontoon yliopisto
  • Strukturoidut Jatkuva ammatillinen kehittyminen ohjelma lääkäreille työskentelevät ensihoidon asetus
  • Toimitetaan kautta blended learning muodossa, joka käyttää joustava e-oppimisen
  • Mahdollisuus tulla kansainvälinen jäsen UK Royal College of yleislääkäreiden (RCGP)

Johdatus ohjelman

Tämän päivän terveydenhuollon haasteet-onko vahvistetaan terveydenhuoltojärjestelmiä, parantaa laatua potilaan hoidon, tai parantaa terveydenhuollon saatavuutta-edellyttävät vahvaa ensihoidon.

Vahva ensihoidon puolestaan ​​edellyttää toimivaltaisen perhe lääkäreitä, jotka ovat eteenpäin ajattelu ja haluaa kehittää uusia suhteita potilaiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten perus- ja erikoissairaanhoidossa. Nikosian yliopisto ja St George, Lontoon yliopisto tarjoavat PGDip ja MSc Family Medicine suunniteltu erityisesti tätä kehitystä silmällä pitäen. Tämä on akateeminen tutkinto samanaikaisesti yliopiston Nikosian ja St Georgen, University of London.

Se on jäsennelty jatkokoulutusta ohjelma työskentelevien lääkäreiden Sosa lääkäri tai yhteisön asiantuntijan rooli sisätautien, lastentaudit, tai gynekologia.

Ohjelman tavoitteena on lisätä tietoa, edistää kliiniset taidot ja kehittää ammatillista käyttäytymistä ja asenteita kattavaa, kokonaisvaltaista ja näyttöön perustuvaa lähestymistapaa hoitokäytännön. Kurssi toimitetaan kautta laadukkaita blended learning muodossa, joka yhdistää joustava e-oppimisen asiaa face-to-face opetusta kerran lukukaudessa.

Pienin koko keston aikana MSc ohjelma Family Medicine on 18 kuukautta (kolme lukukautta), jossa joustava osa-aika optio enintään neljä lukuvuotta. Kaksi ensimmäistä lukukautta koostuu kahdeksasta ytimen kliinisesti keskittyi moduulit. Lukukausi kolme on ensisijaisesti tutkimuksen tarpeita, tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille kehittää tutkimuksen taitoja. Opiskelijat, jotka eivät halua jatkaa kolmas lukukausi voi saada jatkotutkinto Family Medicine saadaan onnistuneesti päätökseen kaksi ensimmäistä lukukautta. Opiskelijat läpäisemisen kaksi ensimmäistä lukukautta ja täyttävät kliininen kokemus kelpoisuusvaatimukset Britannian Royal College of yleislääkäreiden (RCGP) on myös oltava oikeus päästä ja arvioinnin täydentämiseksi tulossa kansainvälisen jäsen RCGP.

Kurssin rakenne

Ohjelman kesto on 18 kuukautta (kolme lukukautta) joustavalla osa-aika optio enintään viiden lukuvuoden ajan. Kurssi koostuu 12 moduulien ja sen opetussuunnitelman on kartoitettu vastaan ​​ydinosaamisen Family Medicine lääkäri määrittelemät maailmanjärjestön kansallisten koulutuslaitosten, akatemioiden ja tiedeyhteisön (WONCA) Perheen lääketiede.

Kaksi ensimmäistä lukukautta ovat kliinisesti keskittyneet, käsittää moduulien viestintä ja kuuleminen taidot Primary Care, Evidence-Based Practice in Family Medicine, toimitusjohtaja Aikuisten yhteisen sairaudet ja Multi-sairastavuuteen Primary Care, mielenterveys perusterveydenhuollossa, Akuutti vakaviin sairauksiin ja Traumaattinen Olosuhteet Primary Care, yleinen Luusto, lihakset Olosuhteet Primary Care, lastentaudit ja lasten terveyttä valvonta- ja naisten terveys.

Kolmas lukukausi on tutkiva ja sisältää tutkimusmenetelmät moduuli ja ensihoidon tutkimushanke. Lisäksi vuoden kolmannella lukukauden opiskelijat voivat valita kaksi seuraavista kuudesta tarjotaan valittavien: kroonisten tautien Management Primary Care; Täytäntöönpanosta muutos Primary Care; Tietotekniikan perus- ja yhteisön terveydenhuoltoa; Oppiminen ja opetus Terveydenhuolto; Lääketieteen johtajuuden ja innovoinnin Terveydenhuollon; ja ehkäisy, Epidemiologian ja terveyden edistämisen.

Opiskelijat, jotka eivät halua jatkaa kolmas lukukausi saavat PGDip vuonna Family Medicine saadaan onnistuneesti päätökseen kaksi ensimmäistä lukukautta.

Monimuoto-oppiminen muodossa

Ohjelma toimitetaan kautta laadukkaita blended learning muodossa, joka yhdistää joustavat teknologia-avusteinen oppiminen asiaa yksi viikko face-to-face opetusta lohko kerran lukukaudessa. Online osa kaikki moduulit, lukuun ottamatta Primary Care tutkimushankkeen ja viestintä ja kuuleminen taidot Primary Care moduuli, toimitetaan kolmen oppimisen viikon kautta sähköisessä. Tämä alusta mahdollistaa pääsyn video-kirjataan esitykset, kirjallinen materiaali ja luentojen samalla kun aktiivisen oppimisen kautta vuorovaikutteisten seminaareja, tapaus-pohjainen keskusteluja foorumeilla, online-tietovisoja, ja työpajoja. Kliinisiä ja viestintätaitoja opetuksen, sekä interaktiivisia moduuli erityisiä työpajoja, toimitetaan vuosina face-to-face opetusta lohkon lopussa kunkin lukukauden * Jokainen valittavia moduuli toimii jos vähimmäismäärä 10-12 opiskelijoiden on kirjoilla .

Opiskelijaksi Vaatimukset

Lääketieteellinen tutkinto myöntää laitos tunnustettu siinä maassa, jossa sitä tarjotaan. Lisäksi sinun on oltava mukana lääketieteellisissä koko keston ilmoittautuminen ohjelmaan

Englanti Kieli Vaatimukset

Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli etkä ole sitoutuneet edellinen tutkinto opetetaan Englanti tarvitset:

  • 6.5 yleinen IELTS (6,5 kirjallisesti ja vähintään 6,0 kaikissa muissa elementtejä)
  • Tai: 213 kaiken kaikkiaan atk-pohjainen TOEFL (550 paperiset, 79 Internet-pohjainen)
  • Tai: luokka Β in GCSE
  • Tai: pisteet 5: Englanti International Baccalaureate Standardi Taso (SL)
  • Tai: pisteet 70% vuonna Englanti vuonna eurooppalaisen ylioppilastutkinnon.

Haastattelu - Joko henkilökohtaisesti tai videoneuvottelun avulla, jossa arvioidaan teidän ammattitaito ja sitoutuminen, empatia, aloite andresilience, viestintätaidot, organisatoriset ja ongelmanratkaisun taitoja ja tiimityöskentelyä.

Apurahat

Apurahat ovat saatavilla perustuvat taloudellinen tarve ja harkita tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Lue lisää

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Näytä vähemmän