Msc neurotiede

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelma edistää huippuosaamista ja kouluttaa opiskelijoille merkittävistä kysymyksistä Neuroscience. Haastava opetussuunnitelmat sisältää pakollisia opettanut jotka kattavat pääpiirteet Neuroscience ja useita valinnaisia ​​kursseja avulla opiskelijat voivat laajentaa tietojaan muulta vastaavalta alalta. MSc Research tai Library Projects eri näkökohtia of Neuroscience suoritetaan state-of-the-art osastot ja klinikat Kyproksen Institute of Neurology and Genetics (Cing).

Koska kansainvälinen osaamiskeskus, Cing tekee uraauurtavaa tutkimusta Neuroscience ja tarjoaa siksi MSc opiskelijoille tietoa ja työkaluja loppuun kilpailukykyinen tutkimus- tai Kirjastoyhteistyö. MSc Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kursseille innovatiivisilla aloilla, jotka sisältävät Aivot ja käyttäytyminen, Cellular and Molecular Neuroscience, neurotieteiden ja Neurogenetics, sytogenetiikka ja Genomics, Molecular Genetics, Molecular Basis of monogeenisenä Diseases, Molecular Virology ja immunologian ja Molecular Basis of Complex Diseases.

Pääsyvaatimukset

Otettavaksi MSc Ohjelmat, opiskelijan on täytettävä ainakin vähimmäisvaatimukset alla: 1. Kandidaatin tutkinnon tunnustettu MBA, liittyvältä alalta 2. Englanti Kieli sertifiointi tai muu hyväksytty kansainvälinen standardi, jos valmistunut koulu, jossa Englanti ei ole opetuskieli.

Hakumenettely

Tarjolla olevia paikkoja uusille opiskelijoille, ilmoitetaan CSMM verkkosivuilla ja lehdistössä aikana tammikuun viimeisellä viikolla, ennen alkua lukuvuoden.

Vaaditut dokumentit

  1. Valmiit sähköinen hakulomake 2. Kaksi Academic Viitteet 3. Academic Transcripts 4. Englanti Language Certificate (jos ei valmistunut Englanti ottaen yliopisto)

Lukukausimaksut ja apurahat

Koulutus on investointi tulevaisuuden ja CSMM on sitoutunut tarjoamaan pääsy koulutukseen kaikille hyväksytyille hakijoille. Apurahat tarjotaan MSc opiskelijoille saatavuuden mukaan. Opiskelijat CSMM on oikeus hakea hallituksen avustusta perustuu hallituksen arviointikriteerit.

Apurahat ja avustukset

Julkisrahoitteisten apurahat
Opiskelijat CSMM on oikeus hakea julkisrahoitteisten avustus perustuu hallituksen arviointikriteerit.

CSMM Apurahat
Määrä koko ja osittainen apurahoja kattamaan lukukausimaksujen myönnetään MSc opiskelijoille perustuu akateemiseen kriteereihin.
Tarkka määrä ja määrä apurahoja, joita tarjotaan edellyttää aina vuotuinen talousarvio School.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The CSMM aims to attract outstanding students with intellectual curiosity, who want to expand their education and the state-of-knowledge on regional problems of global significance on the topics cover ... Lue lisää

The CSMM aims to attract outstanding students with intellectual curiosity, who want to expand their education and the state-of-knowledge on regional problems of global significance on the topics covered by the Departments and Clinics at CING. The Cyprus School of Molecular Medicine, housed within the CING premises provides students with a unique educational experience combining taught courses and research conducted in specialized state-of the-art laboratories, in the areas of neurology, genetics and biomedical sciences. Näytä vähemmän