Msc molekyylilääketieteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelma edistää huippuosaamista ja kouluttaa opiskelijoille merkittävistä asioista molekyylilääketieteen. Haastava opetussuunnitelmat sisältää pakollisia opettanut jotka kattavat pääpiirteet molekyylilääketieteen ja useita valinnaisia ​​kursseja avulla opiskelijat voivat laajentaa tietämystä muiden alojen Molekyylilääketieteen. MSc Research tai Library Projects eri näkökohtia Molekyylilääketieteen suoritetaan state-of-the-art osastot ja klinikat Kyproksen Institute of Neurology and Genetics (Cing). Koska kansainvälinen osaamiskeskus, Cing tekee uraauurtavaa tutkimusta Lääketieteellisen genetiikan ja tarjoaa siksi MSc opiskelijoille tietoa ja työkaluja loppuun kilpailukykyinen tutkimus- tai Kirjastoyhteistyö. MSc-opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua innovatiivisten alojen kursseihin, joihin kuuluvat monogeenisten sairauksien molekyylinen perusta, monimutkaisten sairauksien molekyylinen perusta, neurotieteet ja neurogeenikka sekä geeni- ja soluterapia.

Pääsyvaatimukset

Jotta opiskelija pääsee MSc-ohjelmiin, hänen on täytettävä vähintään seuraavat vähimmäisvaatimukset: 1. Kandidaatin tutkinto tunnustetusta akkreditoitua laitosta vastaavalla alalla 2. Englanti Kieli sertifiointi tai muu hyväksytty kansainvälinen standardi, jos valmistunut koulu, jossa Englanti ei ole opetuskieli.

Hakumenettely

Tarjolla olevia paikkoja uusille opiskelijoille, ilmoitetaan CSMM verkkosivuilla ja lehdistössä aikana tammikuun viimeisellä viikolla, ennen alkua lukuvuoden.

Vaaditut dokumentit

  1. Valmis online-hakulomake
  2. Kaksi akateemista referenssia
  3. Akateeminen transkripti
  4. Englannin kielitodistus (jos ei ole Englanninkielisestä yliopistosta valmistunut)

Opintomaksut ja apurahat

Koulutus on investointi tulevaisuuden ja CSMM on sitoutunut tarjoamaan pääsy koulutukseen kaikille hyväksytyille hakijoille. Apurahat tarjotaan MSc opiskelijoille saatavuuden mukaan. Opiskelijat CSMM on oikeus hakea hallituksen avustusta perustuu hallituksen arviointikriteerit.

Apurahat ja avustukset

Julkisesti rahoitetut avustukset
CSMM: n opiskelijoilla on oikeus hakea julkisesti rahoitettua avustusta hallituksen arviointikriteerien perusteella.

CSMM-apurahat
Eräitä täysi- ja osittaisia ​​apurahoja, jotka kattavat lukukausimaksut, myönnetään MSc-opiskelijoille akateemisten kriteerien perusteella.
Tarjottavien apurahojen tarkka määrä ja määrä riippuu aina koulun vuotuisesta budjetista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The CSMM aims to attract outstanding students with intellectual curiosity, who want to expand their education and the state-of-knowledge on regional problems of global significance on the topics cover ... Lue lisää

The CSMM aims to attract outstanding students with intellectual curiosity, who want to expand their education and the state-of-knowledge on regional problems of global significance on the topics covered by the Departments and Clinics at CING. The Cyprus School of Molecular Medicine, housed within the CING premises provides students with a unique educational experience combining taught courses and research conducted in specialized state-of the-art laboratories, in the areas of neurology, genetics and biomedical sciences. Näytä vähemmän