Msc kansanterveys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä tutkinto kattaa: koko leveys julkisen ja maailmanlaajuisten terveyttä antaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata yleistä virtana tutkimuksessa (Public Health stream), joka keskittyy pääasiassa korkean ja keskituloisissa maissa, tai keskittyä yhteen viidestä muiden virtojen (Ympäristö ja Terveys virta, Health Economics stream; Terveyden edistämisen stream; terveyspalveluja Management virta, Terveydenhuolto stream).

Päätös joista stream seurata riippuu tarpeisiin opiskelijan ja voidaan keskustella Kurssin johtajat. Katso koulujen verkkosivuilla lisätietoja valintaa virta.

Onnistuneista Kurssin opiskelijat saavat diplomi tutkinto Public Health. Tämä kuvastaa niiden valinta stream. Lisäksi MSc in Public Health, muut MSc kursseja School voi olla merkitystä opiskelijoiden kansanterveyden kannalta ja hakijoiden tulisi tarkastella asiaa näillä verkkosivuilla seuraavasti: (i) MSc Kansanterveys kehitysmaissa - niille joiden etua kehitysmaissa; (Ii) MSc terveyspolitiikan, suunnittelu ja Rahoitus - hakijoiden kanssa erityisen kiinnostunut terveyspolitiikka; (Iii) MSc Public Health Nutrition - niille, joilla on merkittävä intressi ruokinnassa.

Kurssin kesto

MSc Public Health on kokopäiväistä yhden vuoden tai osa-aikaisesti yli kaksi vuotta. Opiskelijat otetaan kurssin yli kaksi vuotta voi halutessaan osallistua osa-aikaisesti koko molempina vuosina (tämä koskee koulua käyvien vähintään kaksi päivää viikossa lukukauden aikana-aika)

Vaihtoehtoisesti opiskelija ottaen kurssin kohdalta tutkimuksessa kahden vuoden aikana osallistua kokopäiväisesti osa 1. vuosi, ja sitten suorittaa loput opinnoista 2. vuosi. Split voi tapahtua milloin tahansa välillä joululoman ja lopussa muodollisen opetuksen toukokuussa tilauksesta kanssa kurssin johtaja. Paperi 1 voidaan ottaa lopussa Vuosi 1 tai lopussa Vuosi 2. Paperi 2 on otettava lopussa Vuosi 2. Kiinnostuneet Hakijan on ilmoitettava niiden valinnan hakulomakkeen.

Pääsyvaatimukset

Sillä MSc kansanterveyden normaali Pääsyvaatimukset ovat toisen luokan arvosanoin asteen tunnustettu korkeakoulututkinto tieteen, yhteiskuntatieteissä, tai muut aiheet, tai yliopistotutkinto lääketieteessä, hoitotyössä tai vastaava. Kuitenkin hakijoille asianmukainen tekninen pätevyys ja työkokemus, tai vastaava tutkinto, ovat myös tervetulleita. Etusija annetaan hakijoille, joilla alan työkokemusta.

Sovellukset

Hakemukset olisi tehtävä MSc kansanterveyden ensisijaisesti.

Term 1 Pakolliset moduulit (Public Health yhteinen ydin)

Vuonna Term 1 Kaikki opiskelijat MSc kansanterveyden täydellinen kansanterveyden yhteinen ydin, joka koostuu neljä pakollista moduulia. Nämä ovat: Basic Statistics kansanterveyden & Policy; Basic Epidemiology, Johdatus Health Economics; ja periaatteet Social Research.

Term 1 Lisämoduulit

Kaikki opiskelijat myös kaksi ylimääräistä moduulit Term 1. Nämä valitaan seuraavat viisi moduulia: Issues in Public Health; Terveyden edistämisen teoria; Terveyspalvelut; Ympäristö, terveys ja kestävä kehitys; tai terveyspolitiikka, Process & Power.

Tärkeä huomautus: Yksi näistä moduuleista voi olla pakollista tietyn stream. Ne, jotka eivät ole suorittaneet nimetty moduuli Term 1 ei kyennyt tekemään stream Ehdot 2 ja 3.

Term 1 Täydentävät moduulit

Opiskelijat tunne tietokoneiden on otettava peruskurssi perus atk-taitoja. Opiskelijoita kannustetaan myös osallistumaan kansanterveyden luentosarja ja seminaareihin Research moduulit.

Ehdot 2 ja 3

Puoliväliin mennessä Term 1 opiskelijoiden on valinnut yhden purojen yllä. Lukukausien aikana 2 ja 3 kaikki opiskelijat kestää yhteensä kuusi opintokokonaisuuksia, yksi kustakin aikataulu lovi. Useimpien purojen kaksi näistä moduulit ovat pakollisia. Mitkä moduulit nämä ovat, ja mitä muita moduulit ovat saatavilla, vaihtelee stream. Kansanterveysalan virta vain yksi moduuli on pakollinen. Sillä terveyspalvelujen tutkimus stream kolmesta moduulista ovat pakollisia. Tiedot annetaan kunkin stream.

Projektiraportti

Lisäksi kaikki opiskelijat valmistella hanketta raportin kesäkuukausien aikana (heinäkuu-elokuu), toimitettava viimeistään syyskuun alussa. Luonne hanke voi vaihdella virtoja, ja sisältö on merkitystä stream.


Viimeksi päivitetty Elo 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Lue lisää

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Näytä vähemmän