Mielenterveyden tietoisuuden verkkokurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

CPD hyväksytty

Ihmiset rinnastavat sanat mielenterveys mielisairauksiin ja mielenterveyden tosiasiallisella määritelmällä on monia määritelmiä. Mielenterveysongelmia voi tapahtua kenelle tahansa sosiaalisesta taustasta, älykkyydestä, sukupuolesta tai muista tekijöistä huolimatta.

Kurssi selittää mielenterveyden ja mielenterveyden välisen eron. Se kattaa useimpien yleisimpien mielisairauksien oireet, joten tiedät mitä kannattaa odottaa tai mitä odottaa, jos työskentelet jonkun kanssa jollain näistä sairauksista. Sen lisäksi, että annat käytännön neuvoja siitä, kuinka voit työskennellä tehokkaasti niiden kanssa, joihin nämä sairaudet vaikuttavat.

kurssi Moduulin numero Moduulin nimi Läpäisy% vaaditaan
Mielenterveyden tietoisuus 1 Mitkä ovat mielisairauksien ja esiintyvyysluvut? 70
Mielenterveyden tietoisuus 2 Bi-polaarisen oireet, masennus, psykoottiset häiriöt ja skitsofrenia 70
Mielenterveyden tietoisuus 3 Ahdistuksen, persoonallisuushäiriön, itsensä vahingoittamisen oireet 70

Suositellut järjestelmävaatimukset

  • Selain: Päivitetty web-selain
  • Video: ajantasaiset video-ohjaimet
  • Muisti: 1 Gt + RAM
  • Latausnopeus: laajakaista (3 Mt +)

Kesto: 25 minuuttia (Huomaa: Tämä perustuu näytettävän videosisällön määrään ja pyöristetään. Se ei millään tavalla ota huomioon kysymysten latausaikaa tai ajatteluaikaa).

mental health, wellness, psychology

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing &am ... Lue lisää

Acudemy is a training provider based in Central London that specialises in accredited and bespoke training courses. Popular courses we cover include accounting & finance, sales & marketing & project management. Näytä vähemmän