Master terveyspalvelujen hallinnassa

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Vaikuta terveydenhuoltoon

Kehitä tutkimus-, data-analyysi-, johtamis- ja viestintätaitojasi valmistautuessasi menestyvään kysynnän tarpeeseen terveydenhuollossa.

MS Health Services Management on 36 opintopisteen nopeutettu opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja vahvistaa kokeneen terveydenhuollon johtajan tietoja ja kykyjä. Valinnaiset valinnat tarjoavat joustavuuden, jotta ohjelmaa voidaan räätälöidä henkilökohtaisiin ammatillisiin tavoitteisiinsa.

Ohjelmatiedot

Tarkoitus

Terveydenhuollon johtamisen maisteriohjelmat on suunniteltu valmistamaan tutkinnon suorittaneiksi rooliksi terveydenhuollon johtajina nykypäivän nopeasti muuttuvassa terveydenhuoltoympäristössä. Master of Science in Health Services Management on 36 opintopisteen opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja vahvistaa työskentelevän terveydenhuollon johtajan tietoja ja kykyjä. Valinnaiset valinnat tarjoavat joustavuuden, jotta henkilö voi räätälöidä ohjelman henkilökohtaisiin uratavoitteisiinsa.

Pääsyvaatimukset

Tutustu opinto-oikeustieteen jatko-opintojakso-osiossa olevaan pääsyn ja ylioppilastutkinnon yleisiin vaatimuksiin.

Tutkintovaatimukset
 1. Koko opetussuunnitelman onnistunut suorittaminen (36-MS; 48-MPA)
 2. 3,0 kumulatiivinen GPA.
Ohjelman vaatimukset

Kunkin hakijan on toimitettava seuraavat tiedot:

 1. Résumé, jossa on kaksi henkilöä, jotka voidaan ottaa yhteyttä viitteiksi.
 2. Haastattelu ohjelmajohtajan tai osakkuusjohtajan kanssa Opiskelijat, jotka hakevat MS-ohjelmaa, ovat työskennelleet terveydenhuollon ammattihenkilönä tai johtajana kahdeksan vuoden ajan. Saatuaan kaikki transkriptiot ja täyttämällä kaikki vaatimukset ja haastattelut, pätevät hakijat otetaan vastaan ​​ja annetaan neuvonantaja.
Terveydenhuollon johtamisen tavoitteet

Valmistuneiden terveyspalvelujen hallintaohjelmien odotetaan:

 • Tuntee ja osaa käyttää terveydenhuollon taloustieteen, rahoituksen, kirjanpidon ja kvantitatiivisen analyysin käsitteitä, menetelmiä, menettelyjä ja taitoja terveydenhuollon johtamisen päätöksenteossa sekä toiminnan tehokkuuden ja vaikuttavuuden arvioinnissa.
 • Kehittää ja käyttää terveydenhuollon johtajan tarvitsemia johtamis- ja viestintätaitoja.
 • Hanki tietoa siitä, kuinka terveydenhuollon organisaatiot ovat yhteydessä poliittisiin, taloudellisiin, tieteellisiin, teknologisiin ja uskonnollisiin instituutioihin sekä muihin terveydenhuollon palveluihin.
 • Kyky suunnitella, organisoida, henkilökunta, ohjata, hallita ja arvioida terveydenhuollon organisaatioita ja resursseja terveydenhuoltopalvelujen optimaaliseen hallintaan ja toimittamiseen.
 • Ole vuorovaikutuksessa asiantuntevasti kollegoiden, potilaiden (asiakkaiden) ja eri kulttuuritaustaisten kanssa.
 • Ole tietoinen terveydenhuollon tukitoimenpiteiden tukemiseen liittyvästä teknologisesta kehityksestä ja vaikutuksista jakelujärjestelmiin.
 • Tunnista terveydenhuollon johtajan eettiset periaatteet ja haasteet erilaisissa terveydenhuolto-olosuhteissa julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla.
 • Tunnettava terveydenhuollon päällikön asiat ja haasteet erilaisissa julkisen, yksityisen ja voittoa tavoittelemattoman sektorin terveydenhuolto-olosuhteissa.
 • Pystyy hallitsemaan tehokkaasti 2000-luvun terveydenhuoltoympäristön epävarmuutta ja muutosta.

Ohjelman tulokset

Tämän ohjelman loppuun mennessä opiskelijoiden olisi voitava:

 • Suunnittele suunnitelma terveydenhuollon tehokkaan toimituksen parantamiseksi organisaation tehtävän, vision ja tietojen analysoinnin perusteella.
 • Arvioi ja soveltaa terveyslaitosten tehokkaaseen toimintaan liittyviä eettisiä periaatteita, taloudellisia ja henkilöresursseja koskevia kysymyksiä.
 • Hyödynnä terveystietojärjestelmien tietämystä suunnitelman luomiseksi näiden järjestelmien hankkimisen ja toteuttamisen helpottamiseksi.
 • Kehittää ja esitellä ammatillinen koulutusohjelma.

Nopeat faktat

 • Räätälöi henkilökohtaisia tavoitteita erikoistuneiden valinnaisten kanssa.
 • Koko ohjelma tarjotaan verkossa.

Uramahdollisuudet

Terveydenhuollon johtamisen MS antaa kokeneelle terveydenhuollon johtajalle mahdollisuuden edistyä terveyspalvelujen hallinnassa. Tällaisia urapolkuja / nimikkeitä ovat terveyspalvelujen järjestelmänvalvoja, terveyskeskuksen / terveysviraston johtaja, osastopäällikkö / koordinaattori, johtaja, rekisteröinti ja aikataulut sekä johtaja, suunnittelu ja arviointi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Lue lisää

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Näytä vähemmän
Dobbs lautta , New York , New York , Yorktown Heights , USA Online + 4 Lisää Vähemmän