Master of Science in Health Systems Management

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Yleiskatsaus

Terveydenhuollon tutkinto, jota ohjaavat nykypäivän terveydenhuollon vaatimukset

Kriittisiä menestystekijöitä, jotka johtavat terveydenhuoltojärjestelmiin, kutsutaan usein nelinkertaiseksi tavoitteeksi:

 1. Parantaa väestön terveyttä
 2. Paranna yksilöiden hoidon laatua
 3. Vähennä terveydenhuoltokustannuksia henkeä kohti
 4. Paranna hoitohenkilökunnan työelämää

Strategian, rahoituksen, potilaskokemuksen ja toimintojen onnistunut hallinta hyvin säännellyssä ja ainutlaatuisessa terveydenhuoltoalalla edellyttää erikoisosaamista ja asiantuntemusta perinteisen MBA: n lisäksi. Terveydenhuoltojärjestelmien hallinnon tieteen maisteri on valuutta, jota tarvitaan terveydenhuollon järjestelmissä etenemiseen ja suorittamiseen.

Tutkimussuunnitelma

Tämä terveydenhuollon hallinnon maisterin tutkinto on 39-luottoinen, osaamispohjainen ja toimialakohtainen online-tutkinto. Ainutlaatuinen tässä määrin, sinulla on mahdollisuus osallistua kahteen kampuksella johtajuutta imersions, yhdistämällä joustavuutta online-oppimisen arvo kasvotusten verkostoitumisen ja vuorovaikutuksen. Otat tapauskohtaiset, dynaamiset ja vuorovaikutteiset kurssit, joissa keskitytään keskeisiin terveydenhuollon aiheisiin, kuten talouteen ja politiikkaan, terveydenhuollon tietotekniikkaan ja päätöksentekoon, etiikkaan, järjestelmien laatuun ja organisaation oppimiseen.

Liiketoiminta- ja johtamiskurssit valmistelevat sinua käsittelemään taloushallintoon, laadun parantamiseen, toimintaan ja strategian muotoiluun liittyviä kysymyksiä - kaikki reaalimaailman terveydenhuollon suuntausten ja haasteiden yhteydessä. Olet hyvin valmistautunut kehittämään, ohjaamaan ja toteuttamaan strategiaa ja taktiikkaa, joka muokkaa tulevaisuuden terveydenhuollon organisaatioita.

Kampuksen johtajuuden upottaminen

Jotta voit menestyä parhaiten kehittyneissä johtamisosaamisissa, sinulla on arvokas mahdollisuus osallistua kahteen kampuksella, käytännön sovelluksiin, oppimis- ja verkostoitumiskokemuksiin. Teet tiivistä yhteistyötä luokkatovereiden ja tiedekunnan kanssa tapausten analysoinnista, ongelmanratkaisusta, kriittisestä ajattelusta, tiimityöstä ja johtamistaidoista näiden 4 päivän istuntojen aikana. Tämä face-to-face -harjoittelu tarjoaa taitoja ja osaamista, jota kehitetään edelleen virtuaalisessa ympäristössä verkkokurssien aikana, jotta voit saada mahdollisimman paljon hyötyä investoinneista taitojen kehittämiseen ja harjoitteluun.

Matkakurssi

Yksi tämän terveydenhuollon hallinnon erottuvimmista ja houkuttelevimmista eduista on huipentuma matka. Viimeisen kesäkauden aikana sinulla on mahdollisuus opettajakoulutuskokemukseen, jossa teet intensiivisen tutkimuksen paikallisesta terveysjärjestelmästä alkuperäiseen järjestelmään verrattuna. Lopullisena projektina käytät tätä kokemusta tuotteen tai palvelun innovointiin. Niille, jotka eivät pysty matkustamaan, tarjotaan vaihtoehtoinen opintovaihtoehto.

kompetenssit

Kun MS on suorittanut terveydenhuoltojärjestelmien hallinnoinnin, voit tuntea seuraavaa:

 • Tieto USA: n terveydenhuoltojärjestelmistä
 • Viestintä ja ihmissuhteiden tehokkuus
 • Kriittinen ajattelu, analyysi ja ongelmanratkaisutaidot
 • Hallinta- ja johtamistaidot
 • Ammattitaito ja etiikan teoria ja käytäntö

Tiedekunta

Terveydenhuoltojärjestelmien hallinnoinnissa MS: tä johtaa tiedekunnan tiimi, joka on käytännönläheinen tutkija, jolla on laaja kokemus tällä alalla. Tiedekunnan jäsenet ovat saatavilla, tarjoavat rakentavaa palautetta kurssihankkeista ja -tehtävistä, ja ne ovat eturintamassa tarjoamaan opetuskokemusta, jossa opiskelijat voivat oppia ja soveltaa suoraan luokkahuoneen teorioita ja käsitteitä terveydenhuollon hallinnan todellisessa käytännössä.

Terveydenhuollon ylläpitäjien neuvontakunta eri puolilta maata ohjaa koulutusohjelman kehittämistä varmistaakseen, että opetussuunnitelmassa käsitellään terveydenhuollon johtajien tärkeimpiä haasteita.

Teollisuuden näkymät

Terveydenhuolto on Yhdysvaltain suurin teollisuus ja toiseksi suurin työnantaja, joka edustaa 20% bruttokansantuotteesta ja työllistää yli 11 miljoonaa ihmistä. Työministeriön tilastokeskuksen mukaan työterveysjärjestelmien johtajien ja ylläpitäjien työllistymismahdollisuudet kasvavat 20 prosenttia seuraavien 10 vuoden aikana.

Aikataulun ympärille rakennettu joustava aste

Tämä online-tutkinto tarjoaa 5 alkamispäivää vuodessa ja nopeutetun kurssin muodon, jonka avulla voit suorittaa tutkinnon puolet perinteisen, lukukauden aikana perustetusta ohjelmasta. Kokopäiväinen opiskelija voi suorittaa tämän tutkinnon vuoden kuluessa; osa-aikainen opiskelija voi suorittaa tutkinnon 24 kuukauden kuluessa.

Stackable Credentials

Voit ansaita jatko-tason valtakirjaa ja edetä urasi samalla, kun työskentelet MS: n kanssa. Terveydenhuollon rahoituksen kehittynyt sertifikaatti on yksin, ja sitä voidaan soveltaa myös MS-tutkintoon.

Toimialat

 • Terveydenhuolto
 • Tieteellinen ja tekninen konsultointi
 • tutkimus
 • Johdon konsultointi

opetussuunnitelma

Terveysjärjestelmien hallinta, MS-tutkinto, tyypillinen kurssin järjestys

Ensimmäinen vuosi

 • HLTH-608 integroidut terveysjärjestelmät
 • HLTH-706 johtavat terveysjärjestelmät I
 • HLTH-710 Terveydenhuollon talous ja politiikka
 • HLTH-718 näyttöön perustuva hoito terveydenhuollossa
 • HLTH-730 Terveydenhuollon taloushallinto I: Periaatteet

Toinen vuosi

 • HLTH-725 Terveydenhuollon strateginen markkinointi
 • HLTH-731 Terveydenhuollon taloushallinto II: Käsitteet / sovellukset
 • HLTH-733 Organisaation laatu ja oppiminen
 • HLTH-746 johtavat terveysjärjestelmät II
 • HLTH-760 Terveystietotekniikka ja päätöksenteon tuki
 • HLTH-796 Terveydenhuollon strategia: analyysi

Kolmas vuosi

 • HLTH-736 Terveydenhuolto: Korkean luotettavuuden järjestelmien rakentaminen
 • HLTH-798 terveysjärjestelmien analyysi

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Pääsyvaatimukset

Jotta ehdokkaat voitaisiin ottaa mukaan MS-ohjelmaan terveydenhuoltojärjestelmien hallinnassa, niiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Suorita jatko-ohjelma.
 • Pidä kandidaatin tutkinto (tai vastaava) akkreditoidusta yliopistosta tai korkeakoulusta.
 • Lähetä viralliset transkriptiot (englanniksi) kaikista aiemmin valmistuneista perustutkinto- ja jatko-opinnoista.
 • Onko kumulatiivinen GPA 3,0 (tai vastaava). Hakijoita, joiden GPA-arvot ovat alle 3,0, kannustetaan soveltamaan.
 • Lähetä kaksi suosikkikirjaa henkilöiltä, joilla on mahdollisuus tarkkailla hakijan työtä.
 • Kansainvälisten hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, tulee lähettää pisteitä TOEFL, IELTS tai PTE. Tarvitaan vähintään TOEFL-pistemäärä 88 (internet-pohjainen). Tarvitaan vähintään IELTS-pisteet 6,5. Englannin kielen testitulosvaatimuksesta luopuu englannin äidinkielenään puhuville tai amerikkalaisissa laitoksissa ansaitusta tutkinnosta.

Tietyt maat ovat Yhdysvaltojen vientivalvonnan alaisia kattavia embargoja, jotka kieltävät lähes kaiken viennin, tuonnin ja muut tapahtumat ilman lisenssiä tai muuta Yhdysvaltain hallituksen lupaa. Syyrian, Sudanin, Pohjois-Korean, Ukrainan, Iranin ja Kuuban Krimin alueen oppilaat eivät saa rekisteröityä RIT-verkkokursseihin. Myöskään Yhdysvaltojen valtiovarainministeriön erityisvaltuutettuja kansalaisia tai Yhdysvaltain kauppaministeriön Deny Ordersin taulukkoa eivät saa myöskään yksityishenkilöt. Rekisteröitymällä RIT-verkkokursseille ilmoitatte ja vakuutatte, että et sijaitse minkään tällaisen maan kansalaisen tai kansalaisen tai asukkaan tai tällaisen luettelon alla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lue lisää

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Näytä vähemmän