Kansanterveyden päällikkömme on yksi innovatiivisimmista kansanterveysohjelmista Yhdysvalloissa. Poikkitieteellinen opetussuunnitelmamme antaa sinulle taidot ja kokemukset, jotka ovat huippua 2000-luvun terveydenhuollon työntekijöissä, ja antaa sinulle mahdollisuuden osallistua pyrkimykseen parantaa kansalaisten terveyttä. Kansanterveys on enemmän kuin työtä - se on kehotus tehdä ero.

Auta kehittämään terveellisempiä yhteisöjä

University of New Haven kansanterveyden maisterin (MPH) ohjelman tehtävänä on valmistaa terveydenhuollon ammattilaisia, jotka estävät sairauksia, edistävät terveyttä ja suojelevat yleisön hyvinvointia koulutuksen, käytännön, tutkimuksen ja palvelun avulla.

Ohjelmamme kautta saat johtamistaitoja, innovatiivista ajattelutapaa ja taustaa näyttöön perustuvaan päätöksentekoon, joita vaaditaan erinomaisuuden saavuttamiseksi kansanterveyden alalla. Kuraat myös onnistumisen kannalta välttämätöntä ammatillista, sosiaalista, eettistä ja poliittista ymmärrystä luokkahuoneessa tapahtuvista kokemuksista ja luokan ulkopuolella. Opiskelijana opit kansanterveyttä tekemällä kansanterveyttä.

Perusopetussuunnitelmamme tarjoaa laajan perustan avainaloille, mukaan lukien epidemiologia, biostatistiikka, sosiaaliset ja käyttäytymistieteet, terveydenhuollon hallinto ja ympäristöterveys, sekä edistyneempiä kursseja, joissa keskitytään nykyään kansanterveyteen liittyviin aiheisiin, mukaan lukien globaali terveys, terveydenhuollon johtaminen , kansanterveyden etiikka, kansanterveyslaki ja kansanterveyskäytännöt, suunnittelu ja arviointi.

Tule kansanterveyden mestariksi

Kansanterveyden maisteri on täydellinen henkilöille, jotka haluavat mielekästä uraa auttaa ihmisiä ja yhteisöjä vaikuttavalla tavalla. Olitpa puolivälissä ympäri maailmaa tai aivan takapihallasi, olet valmis tunnistamaan terveysongelmia ja toteuttamaan terveysohjelmia ihmisten elämän parantamiseksi.

Kaikkien oppimiskokemustesi avulla voit kehittää laajoja teknisiä taitoja ja organisatorisia taitoja, joita tarvitaan menestyäkseen monissa ympäristöissä, joissa kansanterveyden ammattilaiset työskentelevät, mukaan lukien valtion ja paikallishallinnon, kansalaisjärjestöt, sairaalat, tutkimuslaitokset , päätöksentekolaitokset ja yhteisön terveysohjelmat.

Työnimikkeisiin sisältyy monien joukossa terveystietoasiantuntija, sairaalan ylläpitäjä, yhteisöterveysohjelman johtaja, läänin kansanterveysjohtaja, terveyden edistämisen / koulutuksen asiantuntija, kansanterveyden ravitsemusterapeutti, kansanterveyden ylläpitäjä, konsultti, tietoanalyytikko, tutkimusapulainen ja laadun parantamisen asiantuntija toiset.

42 opintopisteen ohjelma - jota voit jatkaa kokopäiväisena tai osa-aikaisena opiskelijana tai 3 2 tai 4 1 kaksoistutkinnon BS / MPH -ohjelman kautta - tarjoaa laajan ja käytännöllisen monitieteisen koulutuksen opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita ei-kliinisistä ja vastaavat terveyskentät. Sinulla on mahdollisuus seurata raitoja joko globaalissa terveydessä; terveyskasvatus ja myynninedistäminen; tai terveysinformatiikka tai muokattava yleinen kappale, jonka voit kartoittaa neuvonantajan kanssa.

Ohjelman visio

MPH on yksi innovatiivisimmista Yhdysvalloissa, koska siinä on:

 • Henkilökohtainen akateeminen tuki, pienet luokat ja tiedekunnan ja alumnin neuvonantajat ohjaavat sinua koko uran matkanne aikana
 • Käteviä kursseja, mukaan lukien hybridi-, online- ja iltakurssit joustavaksi opiskelua varten
 • Valinnaiset kurssit, jotka parantavat ja laajentavat oppimiskokemuksia suhteessa opiskelijoiden kansanterveyden intresseihin
 • Kurssityön integrointi ja käytännön soveltaminen kenttäkokemusten, huippukivihankkeiden ja muiden koulutus-, tutkimus- ja palvelutoimintojen kautta
 • Ohjelman laajuinen keskittyminen valmistautumiseen johtaa ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa organisoiduissa yhteisöpyrkimyksissä erilaisissa ympäristöissä keskittyen sairauksien ehkäisyyn ja terveyden edistämiseen haavoittuvassa asemassa olevien väestöryhmien keskuudessa
 • Mahdollisuudet kehittää onnistuneen uran rakentamiseen tarvittavia taitoja, mukaan lukien neuvonta, kirjoittamisen jatkaminen, haastatteluharjoittelu ja yhteistyö tiedekunnan ja alumnin mentorien kanssa
 • Todellisen maailman kokemukset, jotka hyödyntävät kulttuurista osaamista ja ajattelun, kulttuurin, sukupuolen ja etnisyyden monimuotoisuuden edistämistä
 • Kansainvälisesti tunnustetut kansanterveysajattelijat ja ammattilaiset

Kenen pitäisi harkita MPH-tutkintoa?

MPH on yksi halutuimmista tutkinnoista terveydenhoidossa. Henkilöitä, joiden tulisi harkita ilmoittautumista University of New Haven MPH-ohjelmaan, ovat:

 • Henkilöt mistä tahansa taustasta, jotka aikovat jatkaa uraa kansanterveydessä
 • Äskettäiset korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat kiinnostuneita urasta kansanterveydessä tai ennaltaehkäisevässä lääketieteessä
 • Lääkärit, sairaanhoitajat, hammashygienistit, ravitsemusterapeutit, ravitsemusterapeutit, hammaslääkärit, eläinlääkärit tai muut kliiniset lääkärit, jotka hoitavat johtotehtäviä ja vastuita kansanterveydestä tai terveydenhuollosta
 • Terveydenhuollon ammattilaiset, johtajat tai järjestelmänvalvojat, jotka hakevat muodollista koulutusta kansanterveyden edistyneelle uralle valmistautumiseksi

A woman getting her blood pressure testedHush Naidoo / Unsplash

Ohjelman osaaminen

MPH tarjoaa viisi osaamista, jotka kaikki vastaavat kansanterveyden koulutusta akkreditoivan elimen - Kansanterveyden koulutuksen neuvoston (CEPH) - perustamia kompetensseja. Näiden pätevyyksien kehittäminen valmistaa sinut osallistumaan kansanterveyden tutkinnon suorittaneeseen tenttiin, jota tarjotaan Kansanterveyden tarkastajien keskuspankin (NBPHE) kautta.

 • Todisteisiin perustuvat lähestymistavat kansanterveyteen
 • Kansanterveys ja terveydenhuoltojärjestelmät
 • Kansanterveyspolitiikka
 • Suunnittelu ja johtaminen terveyden edistämiseksi
 • Johtaminen, viestintä ja ammattilaisten välinen harjoittelu

Vastaanottostandardit

MPH-ohjelma tarkastelee sovelluksia kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon laaja joukko tekijöitä, kuten aiempi GPA, työkokemus, tarkoitus ja suosituskirjeet. Suurimmalla osalla MPH-ohjelmaan yliopiskelijoista on opiskellut GPA-kurssit vähintään 3.0.

Pääsyperusteet ja hakemusmateriaalit

Ei GRE tai GMAT pisteet vaaditaan soveltaa MPH-ohjelmaan.

 • 3.0 GPA tai korkeampi akkreditoidusta korkeakoulun oppilaitoksesta
 • 250 sanan tarkoitus
 • Kaksi suosituskirjainta (vain ammatilliset tai akateemiset viitteet)
 • Nykyinen ansioluettelo tai ansioluettelo
 • Nykyinen TOEFL- tai muun kielen tenttipiste (jos muulla kielellä ei ole äidinkieltä)

Kansallisesti tunnustettu urakehityksen keskus

Kaikki University of New Haven opiskelijat saavat käyttöönsä monia resursseja, jotka ovat saatavilla yliopiston urakehityskeskuksen kautta, ja jonka Princetonin arvostelu on nimetty yhdeksi kansakunnan parhaista.

Uraarvioinnista, verkostoitumisesta ja työpaikkojen varjostuksesta kampushaastatteluihin ja palkkaneuvotteluihin urakehityskeskus tarjoaa taidot ja yhteydet, joilla tunnistetaan mielekäs uran ja mahdollisuuden harjoittaa intohimoasi.

Valitut kurssit

Biostatistiset sovellukset kansanterveydessä

Kurssi esittelee tutkimusmenetelmiä ja perustilastoja, joita tarvitaan menestykseen nykypäivän kansanterveysjärjestöissä. Kurssi noudattaa käytännön lähestymistapaa, jonka avulla opiskelija oppii tärkeimmät tilastolliset periaatteet ja oppii tapoja välittää tietoja ja tuloksia tehokkaasti Excelillä. Kurssi kattaa sekä kvantitatiiviset että laadulliset kansanterveyden tutkimusmenetelmät.

Global Health

Kurssi esittelee opiskelijoille terveydenhuollon oikeudenmukaisuuden haasteita ympäri maailmaa keskittyen kehitysmaihin ja matalan tulotason maihin. Aiheita ovat tartuntataudit ja lääketieteellisen hoidon puute. Lisäksi opiskelijat keskustelevat terveellisen ja epäterveellisen ympäristön vaikutuksista terveyteen. Kurssi esittelee haasteet, jotka liittyvät suojaan, saniteettitiloihin, puhtaan veden ja terveellisten ruokien tarjoamiseen sairauksien maailmanlaajuisen rasituksen vähentämiseksi. Kurssi selittää myös hallitusten, terveysministeriöiden ja maailman terveysjärjestöjen roolin terveyden tasa-arvossa.

Terveys, käyttäytyminen ja yhteiskunta

Kurssi antaa opiskelijoille väestön terveyden sosiaalisen, ekologisen ja elämänkulun näkökulman. Haastaa opiskelijat käsittelemään yhteiskunnallisia ja rakenteellisia voimia, kuten sosiaalis-taloudellista asemaa, rodullista, etnistä ja sukupuolten välistä eriarvoisuuden lähdettä, samoin kuin ihmisten välisiä prosesseja, jotka heijastuvat normeihin, verkostoihin ja sosiaaliseen pääomaan. Kurssi keskittyy käyttäytymiseen, viestintään, päätöksentekoon ja terveysvaikutuksiin yksilön, perheen ja yhteisön tasolla.

Terveysanalyysi

Kurssilla tutkitaan terveydenhuollon tietotekniikan roolia ja käyttöä terveydenhoidossa sekä työkaluja ja tekniikoita, joita käytetään tunnistamaan, analysoimaan ja välittämään terveydenhuollon tietoja.

Jatko-opiskelijoiden hakemusvaatimukset

Master's Application Checklist

 • Online-sovellus
 • 50 dollaria ei palauteta
 • Viralliset yliopisto-oppaat ja todistus kandidaatin tutkinnon suorittamisesta. Selitykset yliopistojen arviointijärjestelmästäsi on myös toimitettava tekstien mukana.
 • Kaksi suosituskirjettä professoreiltasi tai työnantajiltasi
 • Tarkoitus on annettava. Yhteenveto on erittäin suositeltava.
 • Tietyt suuret yhtiöt vaativat GRE- ja / tai GMAT-testitulokset. GRE-koulukoodi: 3663; GMAT-koulukoodi: P1X-DS-94.

Kansainväliset opiskelijat

 • Online-sovellus
 • 50 dollaria ei palauteta hakemusmaksua
 • Kaikkien osallistuneiden korkeakoulujen tai yliopistojen tekstit (englanniksi). Leikkeet on lähetettävä suljetuissa kirjekuorissa ja postitettava suoraan vastaanottokeskukseen. Jos virallisia asiakirjoja ei ole saatavana, epävirallisia asiakirjoja voidaan ladata online-hakemusjärjestelmän kautta vain ensimmäistä tarkistusta varten. Kaikkien virallisten asiakirjojen on kuitenkin oltava perillä ennen hyväksytyn lukukauden luokkien alkamista.
 • Kaksi suositusta
 • Tarkoitus
 • Jatka tai ansioluettelo
 • TOEFL 75, tai IELTS 6,0, tai PTE 50, tai suoritettu University of New Haven akateemisen englannin valmisteluohjelma. Tietyt suuret yhtiöt voivat vaatia korkeampia englanninkielisiä testituloksia.
 • Tietyt suuret yhtiöt vaativat GRE- ja / tai GMAT-testitulokset. GRE-koulukoodi: 3663; GMAT-koulukoodi: P1X-DS-94.
 • Intialaisten hakijoiden on toimitettava yksityiskohtaiset lukukausikohtaiset merkkiarkit / akateemiset selostukset. KONSOLIDOIDUT merkkiarkit eivät yksinään ole hyväksyttäviä.
 • University of New Haven hyväksyy 3-vuotiset kandidaatin tutkinnot Intiasta vain, jos kansallisella arviointi- ja akkreditointineuvostolla (NAAC) on heille annettu A-, A- tai viiden tähden luokitus. Opiskelijoiden on oltava myös valmistuneet 1. ja 2. osastosta. Hakijan tekstien mukana on toimitettava todistus yliopiston tai yliopiston NAAC-kelpuutuksesta. Tämä koskee seuraavia 3 vuoden kandidaatin tutkintoja: B.Com 3-vuoden tutkinto, B.Sc 3-vuoden tutkinto ja BBA 3-vuoden tutkinto. Intialaiset hakijat, joilla on 3-vuoden tutkinto, voivat jättää ylimääräisen vuoden maisterintutkinnon tai yhden vuoden jatkotutkinnon tunnustetusta yliopistosta voidakseen tulla hyväksyttäväksi.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta University of New Haven »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 9, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 22, 2020
Duration
2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
940 USD
opetusta tunnissa
Määräaika
Marras 15, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 22, 2020
Päättymispäivämäärä
Tammi 2022
Haun määräaika
Marras 15, 2019

Tammi 22, 2020

Location
Haun määräaika
Marras 15, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 2022

Inside Look at School of Health Sciences Graduate Programs