Master of Health Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Valitse Terveyshallinnon päällikkö La Trobe

Nopeasti seuraa urasi vanhempien terveydenhuollon hallinnassa Master of Health Administration.

Kun aloitat, tutustuisit perusteellisesti Australian terveydenhuoltojärjestelmään ja saavuit vankan pohjan kentän haasteisiin. Saat tietoa taloushallinnosta ja ihmisten johtamisesta, työmarkkinasuhteista, organisaation johtamisesta ja järjestelmän johtamisesta.

Sinun viimeisenä vuonna integroit taidot ja tietosi. Terveydenhuollon, kansanterveyden, terveyden edistämisen tai terveydenhuoltoalan tutkimus- tai työprojektihanke muodostaa suuren osan loppuvuoden opinnoista. Tämän hankkeen avulla saat käytännön kokemusta analyyttisten ja ongelmanratkaisustrategioiden soveltamisesta reaalimaailman terveydenhuoltoon ja kansanterveyteen liittyviin ongelmiin. Monille opiskelijoille tämä projekti johtaa niiden edistämiseen tai seuraavaan työhön.

Ammattikorkeakoulut saavat osaamisensa ansiosta tiedon, joka tarvitaan sinut johtavaan julkisen ja yksityisen terveydenhuollon aloihin muun muassa projektinhallinnassa, laadunhallinnassa ja tiettyjen terveydenhuollon ammattien hoidossa.

Monipuolinen valikoima valittavien avulla voit tutkia lisää terveydenhuollon ja talouden, terveyslain ja etiikan ja prosessi uudelleen.

Kurssi perustuu Melbournen kaupungin kampukseen ja sillä on joustava aikataulu, joten voit tasapainottaa tutkimustyötä muiden sitoumusten kanssa. Tarjoamme ilta-, lohko- ja verkko-opiskelutiloja, joten voit valita, milloin ja miten opiskelet.

Opettajamme on kliininen pätevyys lääketieteessä ja fysioterapiassa. Heillä on kokemusta terveydenhoidosta ja ovat johtajia terveydenhuollon tutkimuksessa. He ovat työskennelleet Australiassa ja ulkomailla johtavissa terveydenhuollon johtotehtävissä, kuten Toronton sairaalassa (Kanada), Melbournessa (Inner and Eastern Healthcare Network) ja PwC: ssä (aiemmin Pricewaterhouse Coopers), joten he tekevät heistä täydellisiä ihmisiä etenemään uraasi terveydenhuollon johtajat. Kuuntele myös teollisuuden johtajia vieraassa puhujassamme.

Uramahdollisuudet

Master-tutkinnoisena sinulla on hyvät mahdollisuudet tarjota erinomaista johtajuutta terveydenhuollossa. Tämä kurssi on suunnitellut alan asiantuntijat erityisesti edistämään urasi terveydenhuollon hallinnassa. Se valmistautuu monenlaisiin ylimmän johdon tehtäviin julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Valmistuneilla on onnistunut merkittäviä terveydenhuollon järjestöjä, kuten:

 • Cancer Council Victoria
 • Pohjois-terveys
 • Länsi-terveys
 • Cabrini Health
 • Australian Punaisen Ristin veripalvelu
 • Pekingin syöpäsairaala.

Valmistuneet ovat ottaneet tehtävänsä esimerkiksi:

 • Toimitusjohtaja
 • Pääjohtaja Kliiniset palvelut
 • Yrityksen johtaja
 • Laadun ja turvallisuuden johtaja
 • Subacute Servicesin johtaja
 • Hoitotyön johtaja.

Terveyshallinnon tutkimus avaa myös mahdollisuuksia työhön liittyvillä aloilla, kuten terveyspolitiikassa ja tutkimuksessa, julkishallinnon kehittämisessä sekä urheilussa ja kuntoutuksessa.

Kurssikuvaus

Master of Health Administration on sovellettu kurssi, jonka tarkoituksena on tuottaa tutkinnon käytännön asiantuntemusta hankkeiden, terveydenhuollon virastojen, palvelujen ja ohjelmien johtamisesta ja hallinnasta.

Valmistuneet ovat hyvin valmiita menestymään yleisessä johtamisroolissa tai vaihtoehtoisesti kehittymään asiantuntijoiksi esimerkiksi laatujohtamisen, projektinhallinnan tai tiettyjen terveydenhuollon ammattien hallinnan aloilla. Kurssilla ei edellytetä tutkielmatieteen loppuun suorittamista, vaan auttaa opiskelijoita kehittämään taitojaan suuren toiminnan oppimisaiheella. Opiskelija suunnittelee ja toteuttaa projekteja työpaikalla ja laati artikkelin julkaistavaksi.

Tämä lähestymistapa kehittää sekä käytännön hallintaa että analyyttista taitoa, mutta vaatii myös tietoa asiaankuuluvasta kirjallisuudesta ja tärkeistä teoreettisista käsitteistä jäsennellyn ja yhteistyön kautta.

Kurssia tarjotaan osa-aikaisesti (joko lukukauden alussa) tai kokopäiväisesti (vain toisella lukukaudella). Ohjelman aikataulu on suunniteltu työssäkäyvien opiskelijoiden majoitukseen, ja se tarjoaa yhdistelmän ilta-, lohko- ja verkkotiloja. Kokopäiväisen opiskelijan on aloitettava opintonsa toisella puoliskolla.

Kurssin tarkoitus oppimistulokset

Kurssilla suunnitellut oppimistulokset (CILOs) ovat lyhyitä lausumia, joissa määritellään, mitä opiskelijoiden odotetaan osoittavan tietävänsä ja voivat tehdä kurssin loppuun mennessä.

 • Käytä tutkimusperiaatteita ja -käytäntöjä arvioimaan kriittisesti tietämyksen terveysjohtamisalaa ja soveltamaan johtamis- ja johtamiskäytäntöjä.
 • Syntetisoida väestön tarpeita, terveydenhoitojärjestelmiä, rahoitusta ja rahoitusjärjestelyjä sekä hallituksen politiikkaa sellaisten näyttöön perustuvien strategioiden luomiseksi, tarkistamiseksi, toteuttamiseksi ja arvioimiseksi, jotka lisäävät väestön terveyttä ja maksimoivat organisaation potentiaalin.
 • Käytä projektinhallintatyökaluja ja -tekniikoita, jotka tukevat nykyisiä teoreettisia malleja muutoksen viljelemiseksi.
 • Arvioida ja syntetisoida terveydenhuoltojärjestelmän ja terveydenhuollon organisaatioiden resurssien myöntämispäätösten vaikutukset ja soveltaa niitä tuleviin resurssien jakopäätöksiin.
 • Tunnista ja koota tarvittavat tiedot suorituskyvyn analysoimiseksi terveydenhoitojärjestelmän tai -organisaation toiminnan parantamiseksi potilaan hoidon ja väestön terveystilanteen parantamiseksi.
 • Kehittää ja soveltaa eettisiä todisteisiin perustuvia johtamisosaamista, joka on suunnattu yksilöille ja ryhmille eri organisaatioympäristöissä.
 • Toimittaa ideoita ja tietoja tehokkaasti eri yleisöille ja erilaisille asetuksille. Käytä kriittistä reflektiivistä käytäntöä, joka mukautuu vastaamaan eri kontekstien ja sidosryhmien tarpeita.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Lue lisää

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Näytä vähemmän
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , sydney + 6 More Vähemmän