Näytä kaikki maisterin tutkinnoista Terveysjärjestelmätssa Etelä-Amerikassa 2020

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutusohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon, ja opintojen kesto on yleensä noin kaksi vuotta. Opiskelija, joka haluaa työskennellä terveydenhuollon suunnittelussa ja yleisessä järjestyksessä, voi halutessaan opiskella terveydenhuoltoj… Lue lisää

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutusohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon, ja opintojen kesto on yleensä noin kaksi vuotta.

Opiskelija, joka haluaa työskennellä terveydenhuollon suunnittelussa ja yleisessä järjestyksessä, voi halutessaan opiskella terveydenhuoltojärjestelmissä. Terveysjärjestelmien ohjelmat valmistavat opiskelijoita työskentelemään terveysohjelmien ja edistämisen suunnittelussa sekä strategioissa ja arvioinnissa.

Jos haluat lisätä tietämystä sosiaali-, kulttuuri-, hallinto-, ja historialliset tapahtumat Etelä-Amerikan ja Latinalaisen maailma, tämä on maanosa sinulle.

Aloita tänään maisterin tutkinnoista Terveysjärjestelmätssa Etelä-Amerikassa 2020

Näytä vähemmän
Grupo Tiradentes
Aracaju , Brazil

vahvistamalla verkottumista ja joukkue opettajien koulutettuja ammattilaiset akateemista kokemusta ja käytännön terveydenhuollon alueella.

vahvistamalla verkottumista ja joukkue opettajien koulutettuja ammattilaiset akateemista kokemusta ja käytännön terveydenhuollon alueella. -
Maisteri
Full-time
360 tuntia
Portuguese
Maaliskuu 2020
Opetus kampuksella