HEALTHCARESTUDIES

Suositut Maisterin tutkinnot Tübingen Saksassa 2021

Maisteriohjelma on erikoistunut koulutusohjelma, jonka suorittajat haluavat yleensä hankkia jollekin kapeahkolle alalle erikoistunutta osaamista. Luonnontieteiden maisterin (MSc), filosofian maisterin (MA) tai liiketoimintajohtamisen maisterin (MBA) tutkinnon suorittaminen on usein fiksu vaihtoehto, sillä tutkinto tarjoaa etulyöntiaseman toisinaan aggressiivisillakin työmarkkinoilla.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Tübingenin on ylistetty yliopistokaupunki, jossa tilastotieto jokainen kymmenen asukkaille on opiskelija. Se tunnetaan myös järjestää useita tapahtumia ympäri vuoden, ja siellä yksi vanhimmista yliopistojen rinnalla lukuisia toimielimissä.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää maisterin tutkinnoista Tübingen Saksassa 2021

Tulokset Filter

Biolääketieteen tekniikan maisteri

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Biomedical Technologies -yliopistoon ja innovatiiviseen maisteriohjelmaan on ominaista käytännön suuntautuminen ja kansainvälisyys. Luennot ovat nykyaikaisessa teknologisessa ...

Lue lisää

Molekyylilääketieteen maisteri

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Molekyylilääketieteen kansainvälinen mestari englanninkielisen opetussuunnitelman kanssa alkoi vuonna 2012.

Lue lisää