HEALTHCARESTUDIES

Suositut Maisterin tutkinnot Pariisi Ranskassa 2021

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutusohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon, ja opintojen kesto on yleensä noin kaksi vuotta.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Pariisi on väkirikkain kaupunki Ranskassa ja sen pääkaupunki. Se on yli 2 miljoonaa asukasta. Se toimii isäntänä johtavia keskuksia oppimista ja taiteiden Euroopan alueella. Olla kotona eniten korkeasti koulutettuja henkilöitä, Pariisi on useita arvostettuja yliopistoja Ranskassa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää maisterin tutkinnoista Pariisi Ranskassa 2021

Tulokset Filter

Erikoisammattitutkinto biofarmaseuttisessa johtamisessa

ESCP Business School
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Ranskalainen
Kampus

Biologisten lääkevalmisteiden Specialized Master® -ohjelman tavoitteena on valmistaa lääketieteellisiä, lääketieteellisiä ja biotekniikkayrityksiä tulevia johtajia välittömään ...

Lue lisää

MSC Terveydenhuollon Ja Tietojen Älykkyyden

emlyon business school
MSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
18 kuukautta
31 Heinä 2021
Englanti
Kampus

Kehitä digitaalitaitoja vastaamaan nykypäivän terveysalan haasteisiin.

Lue lisää

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
12 kuukautta
Ranskalainen
Kampus

Kohde: Mestarikurssin haltija Master sairaaloiden ja terveyskeskusten Management pyrkii kouluttamaan asiantuntijoita arviointia Terveyteen ja ohjaus organisaatioiden ja hankke ...

Lue lisää

Kansantalouden päällikkö vertaileva tehokkuustutkimuksessa

Paris Descartes University
Maisteri
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Kilpailukykyinen kansainvälinen kansanterveyden maisteri vertaileva tehokkuustutkimuksessa Tarjoaa englanniksi Pariisissa kansainvälisesti tunnettuja Euroopan professoreita.

Lue lisää