Filter
Maisteri
Opiskelutyyppi: Distance learning Tahti: Kaikki

Suositut Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Puhe- ja kieliterapiassa 2020

Maisterin tutkinto ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa noin kahdessa vuodessa, kunhan opiskelija vain on jo valmiiksi suorittanut kandidaatin tutkinnon samalla tai vastaavalla alalla. Opiskelijat voivat suorittaa joko filosofian maisterin tutkinnon (Master of Arts), MSc-tutkinnon (luonnontieteiden maisteri) tai MBA-tutkinnon (liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto), riippuen opiskelijan senhetkisistä ja tulevista tavoitteista.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Ota yhteyttä yliopistoihin ja kysy lisää Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Puhe- ja kieliterapiassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia, Distance learning

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin, jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affekti ... [+]

Maisterin tutkinto kieli- ja puheopatologeissa

Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin , jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affektiivisia tai kognitiivisia etiologioita. Opiskelija perehtyy diagnoosi- ja hoitostrategioihin kunkin patologian ja tutkimuksen näkökulmista, jotka liittyvät keskus- ja ääreishermoston anatomiaan, fysiologiaan ja dynamiikkaan sekä niiden suhde patologisiin ilmiöihin käyttäytymistasolla.

ISEP: n verkko-oppimismenetelmä perustuu tapaustutkimuksiin ja ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön perustuvaan koulutukseen ISEP-virtuaalikampuksella .

Kieli- ja puhepatologioiden maisteriohjelmaENT on sovellettu kielten häiriöiden kuntoutukseen.Neuroanatomian.Kielen kehitys.Kielen etsintä.Kielen fonetiikka ja fonologia.Neuropsykologian.Puhehäiriöt.KielitauditAphasiasin kuntoutus.AivovaurioMielenterveyteen liittyvä puutePhoniatrics.Kuulonsuoja.Psykoosi ja autismi.HäiriötilanneKirjallisen kielen muutokset.Käytäntöjä. Käytännön tapauksetMaster's Final Projecttunnustus... [-]
Meksiko Culiacán
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi