Filter
Maisteri

2 Suosittua Maisterin tutkintoa Puhe- ja kieliterapiassa 2019

Maisterin tutkinto on tunnustettu ympäri maailmaa koulumenestystä signalointi taito tietyllä alueella. Monet ihmiset jatkaa maisterin tutkinnot saatuaan ylempää astetta pyritään laajentamaan tuottopotentiaalin tai opettaa kollegiaalinen tasolla.

Juuri mitä on Master puheen ja kielen Therapy? Tämä intensiivinen opinto voidaan usein päätökseen noin kaksi vuotta, jos pidetään kokopäiväisesti. Vaikka aihe vaihtelee jonkin verran eri kurssin toiseen, osallistujien pitäisi odottaa oppia diagnosoida ja hoitaa erilaisia ​​puheen, kielen ja nielemishäiriöitä. Muita painopiste asetetaan usein aiheista kuten kielen kehitys, kielitiede, lukutaito häiriöt ja kuurous. Useimmat puheen ja kielen terapia ohjelmat yhdistävät lähiopetus kliinisen harjoittelupaikkoja tai externships.

Ne, jotka tehokkaasti ansaita Master puheen ja kielen Therapy ovat päteviä opettamaan aiheesta on korkeakoulussa tai yliopistossa, jos he päättäisivät. Ne ovat myös tyypillisesti voivat ansaita enemmän ja soveltaa enemmän kantoja kuin kentällä ilman astetta tai ylempää astetta.

Ei ole ennalta opetusta määrä saamiseksi maisterin tutkinto puheen ja kielen terapia. Koska vahva vaihtelua lukukausimaksuista hinnat, tuleville opiskelijoille pitäisi liittää suoraan jokaisessa koulussa kiinnostavia ilmoittautuminen tietoja.

Monet valmistuneet näistä ohjelmista mennä töihin kuin puheen kieli patologia kliinisissä, koulutus- tai yksityinen asetuksia. Toiset toimivat yksityiset ohjaajia, kielitiede ammattilaisia, kieltenopettajat tai ohjaajat.Jotkut valmistuneet haluavat opettaa puheen ja kielen hoidon tai patologian korkeakoulutasoisen, toiset haluavat käyttää Master puheen ja kielen Therapy kuin ponnahduslautana kohti lopulta saada tohtorin alalla.

Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat maisteriohjelmiin liittyvät puheen ja kielen terapia. Meidän tietokanta voi auttaa sinua yhteyden näiden koulujen ja saada lisätietoja kursseista kiinnostaa sinua. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read Less

2 tulosta kohteessa Puhe- ja kieliterapia

Universidade da Coruña

Master Advanced Studies Kielen, viestintä- ja niiden patologioiden on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences. Se kuuluu sosiaali- ja Legal Sciences joiden kesto o ... [+]

Esittely

Master Advanced Studies Kielen, viestintä- ja niiden TautitilojaSe on otsikko kasvatustieteiden tiedekunnan Sciences. Se kuuluu sosiaali- ja Legal Sciences joiden kesto on yksi vuosi ja 60 opintopistettä kokonaisuudessaan.

Tavoitteena on tarjota jatkokoulutusta, erikoistuneita ja ammattimaisuuden luonnetta, ja alkaa tutkimustyöhön, nuo tutkinnon ja ammattilaisille, jotka haluavat syventää alan arviointi- ja interventio kielen ja sen häiriöt.

Se on yhteinen tutkinto yliopistojen Coruñan, Santiago de Compostela, Salamancan ja Zaragozan yhteistyötä sen inhimillisiä ja aineellisia voimavaroja edistää kehitystä näillä ammattialoilla ja tutkimusta parantamiseksi kehitystä ja elämänlaatua väestöstä.... [-]

Espanja A Coruña
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin, jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affekti ... [+]

Maisterin tutkinto kieli- ja puheopatologeissa

Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin , jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affektiivisia tai kognitiivisia etiologioita. Opiskelija perehtyy diagnoosi- ja hoitostrategioihin kunkin patologian ja tutkimuksen näkökulmista, jotka liittyvät keskus- ja ääreishermoston anatomiaan, fysiologiaan ja dynamiikkaan sekä niiden suhde patologisiin ilmiöihin käyttäytymistasolla.

ISEP: n verkko-oppimismenetelmä perustuu tapaustutkimuksiin ja ongelmanratkaisuun ja yhteistyöhön perustuvaan koulutukseen ISEP-virtuaalikampuksella .

Kieli- ja puhepatologioiden maisteriohjelmaENT on sovellettu kielten häiriöiden kuntoutukseen.Neuroanatomian.Kielen kehitys.Kielen etsintä.Kielen fonetiikka ja fonologia.Neuropsykologian.Puhehäiriöt.KielitauditAphasiasin kuntoutus.AivovaurioMielenterveyteen liittyvä puutePhoniatrics.Kuulonsuoja.Psykoosi ja autismi.HäiriötilanneKirjallisen kielen muutokset.Käytäntöjä. Käytännön tapauksetMaster's Final Projecttunnustus... [-]
Meksiko Culiacán
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi