HEALTHCARESTUDIES.FI

Täältä löydät Terveysalan Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Pohjois-Amerikka 2019

Kun opiskelija on suorittanut alemman korkakoulututukinnon, voi opintoja halutessaan jatkaa valitsemansa oppiaineen maisteriopintoihin. Maisteriohjemat on suunniteltu niin, että niiden aikana opiskelija hankkii tietystä aiheesta syventävää osaamista, jonka avulla voi valmistuttuaan suunnata akateemiselle tai muulle uralle.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Pohjois-Amerikka 2019

42 tulosta kohteessa Maisteri, Pohjois-Amerikka, Distance learning Filter

Terveydenhuollon hallinto

The Milken Institute School of Public Health
Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Washington

GW: n päällikön terveydenhoitohallinto on ehdokasjohtajia, joiden kokopäiväinen kokemus on vähintään kolme vuotta. Ohjelman interaktiivisella suunnittelulla opiskelijat oppivat toistensa kokemuksista niin paljon kuin he oppivat tiedekunnalta. Opetussuunnitelmassa keskitytään sellaisten johtamis- ja eettisten taitojen kehittämiseen, joita tarvitaan erittäin tehokkaiden terveydenhuollon organisaatioiden luomiseen, sekä terveydenhuollon keskeisiä sisältöalueita, kuten laadun parantamista, päätöksentekoa, kvantitatiivisia menetelmiä ja yhteisön terveyttä.

Online-maisteriohjelma

McMaster University
Online Full-time Part-time 12 - 32 kuukautta Syyskuu 2020 Kanada Hamilton + 1 lisää

Master of Health Management -ohjelma valmistelee terveydenhuollon ammattilaisia ​​vastaamaan uran haasteisiin terveydenhuollon hallinnassa.

Master of Health Science

Washburn University
Online Full-time Part-time 21 - 42 kuukautta Request Info Yhdysvallat Topeka + 1 lisää

Terveydenhuollon koulutusohjelman päällikkö on valmistaa nykyisiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tehokkaiksi opettajille ja johtajille, jotka kykenevät palvelemaan erilaisia ​​oppilaita terveydenhuollon organisaatioissa ja vastaavissa terveydenhuollon koulutusohjelmissa.

Soveltavan tieteen maisteri potilasturvallisuuden ja terveydenhuollon laadussa

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat USA Online

Kaksivuotinen online-maisteriohjelma, jonka tarkoituksena on kouluttaa opiskelijoita transformatiivisiin mekanismeihin ja näyttöön perustuviin prosesseihin, jotka vähentävät ehkäisevää potilaan haittaa ja parantavat kliinisiä tuloksia.

Online-maisterit kansanterveydelle

University of Illinois Springfield
Online Full-time Part-time Request Info Yhdysvallat USA Online

Kansanterveys on nykyajan yhteiskunnan keskeinen tehtävä. Lääketieteen instituutin sanojen mukaan "me yhteiskunnalla pyritään yhdessä varmistamaan olosuhteet, joissa ihmiset voivat olla terveitä".

Master of Integrative Healthcare -johtajuus - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Full-time 3 lukukaudet Request Info Yhdysvallat Houston

Master of Integrative Healthcare Leadership -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon johtajaksi, johtajaksi tai järjestelmänvalvojaksi.

Master of Public Health-Health Services Management erikoistuminen

Northern Illinois University Online
Online Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat DeKalb

MPH: n terveyspalvelujen hallinnan erikoisalalla tutkitaan terveydenhuollon hallinnan monia näkökohtia terveydenhuollon laitoksen onnistuneeksi toteuttamiseksi, kuten kustannukset, laatu, saavutettavuus, toimitus, organisointi, rahoitus, henkilöstöresurssit ja terveystalous.

Hoitotieteen maisteri - hoitotyön ylläpitäjän keskittyminen

University of Saint Mary Online
Online Part-time 1 vuosi Syyskuu 2019 Yhdysvallat Leavenworth

Suunnittele online-MS hammaslääketieteen tutkintoon keskittymällä sairaanhoitajan päällikön akkreditoidusta Saint Maryn yliopistosta. Tämä keskittymä antaa sinulle johtajan ja johtotason tehtäviä varten tarvittavat valtakirjat ja tietämyksen sekä auttaa määrittelemään hoidon laadun terveydenhuollon organisaatioissa. Asuinpaikkaa ei tarvita.

Kansanterveyden maisteri

Purdue University Online
Online Part-time 24 kuukautta Request Info Yhdysvallat West Lafayette

Purduen CEPH: n akkreditoima verkkopohjainen MPH vetää yliopiston tutkimusosaamisesta tiukan opetussuunnitelman, joka valmistaa oppilaita suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita kansanterveysohjelmia muuttuvassa maailmassa.

Kansanterveyden maisteri

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Winona

Pyhän Marian tehtävänä palvella alaikäisiä ja parantaa hyvinvointia tulee elämään kansanterveystieto-ohjelmassamme. Tämä kaksivuotinen, 100-prosenttinen online-tutkinto valmistaa sinut menestykseen kansanterveystoiminnan harjoittajana. Tulet kokemaan kansanterveysalan asiantuntijoiden muotoileman opetussuunnitelman, oppimaan suoraan opettajilta, jotka harjoittelevat tämän alan etulinjoissa, ja suorittavat erikoistuneita, syvällisiä kenttätöitä ympäristöissä, joissa voit todella palvella.

Kansanterveyden maisteri - Terveystieto ja edistäminen

Benedictine University Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Lisle

Benediktiinilaisen yliopiston kansanterveyden maisteri (MPH) tarjoaa joustavan tavan edetä urallaan joko yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Terveystieteen maisteri - Terveystieto

The University of Scranton Online
Online Part-time 30 kuukautta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Scranton

Scrantonin yliopiston CAHME-akkreditoitu terveystieteen maisteri (MHA) Health Informatics -ohjelmassa asettaa tiedonsiirron käsiksi.

MHA Terveydenhuollon hallinnossa - akuutti hoito

Utica College Online
Online Part-time 2 vuotta Request Info Yhdysvallat Utica

Terveydenhuollon verkossa toimiva MHA tarjoaa painopistealueita akuuteissa hoitopalveluissa, palveluorganisaatioissa ja hoitohenkilökunnan hallinnossa sovellettavien tapaustutkimusten, asiaan liittyvien hankkeiden, vilkkaan keskustelun ja vuorovaikutteisten oppimisfoorumien kautta. Yhdistä johtamisen taidot ja organisaation johto parhaisiin käytäntöihin asiakaskeskeisessä hoidossa ja palvelussa. Akuutti hoito erikoistuminen opettaa taitoja hallita arvioida ja hoitaa äkillisiä tai odottamattomia hengenvaarallisia vammoja ja sairauksia.

Julkishallinnon päällikkö painottaen terveydenhuollon johtamista

Grand Canyon University
Kampus Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lisää

Jos haluat työskennellä johtavan roolin julkisen sektorin terveydenhuollon organisaatiossa, Grand Canyonin yliopiston (GCU) julkishallinnon maisterin tutkinto terveydenhuollon johtamisen tutkinnoilla tarjoaa mahdollisuuden saada kriittisiä näkemyksiä tästä dynaamisesta kentästä.

Erikoistumiskoulutus erityisopetuksessa, joka on erikoistunut Autism Spectrum -häiriöön

George Mason University Online
Online Part-time 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Fairfax

Erikoistumiskoulutuksen verkossa, joka huipentuu George Mason -yliopiston tarjoamaa tutkintotodistukseen Autism Spectrum Disorder -ohjelmassa, tarjoaa opettajien ja koulujen johtajien jatkotutkintoa.