HEALTHCARESTUDIES.FI

Täältä löydät Terveysalan Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Pohjois-Amerikka 2019

Kun opiskelija on suorittanut alemman korkakoulututukinnon, voi opintoja halutessaan jatkaa valitsemansa oppiaineen maisteriopintoihin. Maisteriohjemat on suunniteltu niin, että niiden aikana opiskelija hankkii tietystä aiheesta syventävää osaamista, jonka avulla voi valmistuttuaan suunnata akateemiselle tai muulle uralle.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Pohjois-Amerikka 2019

41 tulosta kohteessa Maisteri, Pohjois-Amerikka, Distance learning Filter

Kansanterveyden maisteri

The Milken Institute School of Public Health
Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Washington

MPH @ GW on online-maisteri kansanterveydestä (MPH) The Milken Institute School of Public Health George Washingtonin yliopistossa. Luokkien kehittämä ja toimittama GW: n maailmanluokan tiedekunta, MPH @ GW sisältää samat tiukat akateemikot ja valikoivat osallistumiskriteerit kuin kampuksella.

Master of Integrative Healthcare -johtajuus - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Full-time 3 lukukaudet Request Info Yhdysvallat Houston

Master of Integrative Healthcare Leadership -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon johtajaksi, johtajaksi tai järjestelmänvalvojaksi.

Master of Health Science

Washburn University
Online Full-time Part-time 21 - 42 kuukautta Request Info Yhdysvallat Topeka + 1 lisää

Terveydenhuollon koulutusohjelman päällikkö on valmistaa nykyisiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tehokkaiksi opettajille ja johtajille, jotka kykenevät palvelemaan erilaisia ​​oppilaita terveydenhuollon organisaatioissa ja vastaavissa terveydenhuollon koulutusohjelmissa.

Online-maisterit kansanterveydelle

University of Illinois Springfield
Online Full-time Part-time Request Info Yhdysvallat USA Online

Kansanterveys on nykyajan yhteiskunnan keskeinen tehtävä. Lääketieteen instituutin sanojen mukaan "me yhteiskunnalla pyritään yhdessä varmistamaan olosuhteet, joissa ihmiset voivat olla terveitä".

Soveltavan tieteen maisteri maailmanlaajuisessa terveydenhuollon suunnittelussa ja johtamisessa

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat USA Online

Kaksivuotinen online-maisteriohjelma, joka antaa oppilaille tarvittavat taidot kehittää kestäviä ratkaisuja rajojen ylittämiseen ja terveydenhuollon aloitteiden edistämiseen kaikkialla maailmassa. Tämä ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka jatkavat hallintoa.

Terveyden edistämisen erikoislääkäri

Northern Illinois University Online
Online Full-time 2 vuotta Elokuu 2019 Yhdysvallat DeKalb

Meidän kansanterveystieteen maisterimme (MPH) on akkreditoitu kansanterveyden koulutuksen neuvoston (CEPH) toimesta, ja se sijoittui 28. sijalle 50 parhaasta online-MPH-tutkinnosta maassa8. Sertifioidun kansanterveyden (CPH) tentti ja hän voi myös saada sertifioinnin terveystieteen erikoisammattitutkinnossa tai Illinois Nursing Home Administrator License -testissä.

Hoitotieteen maisteri - hoitotyön ylläpitäjän keskittyminen

University of Saint Mary Online
Online Part-time 1 vuosi Syyskuu 2019 Yhdysvallat Leavenworth

Suunnittele online-MS hammaslääketieteen tutkintoon keskittymällä sairaanhoitajan päällikön akkreditoidusta Saint Maryn yliopistosta. Tämä keskittymä antaa sinulle johtajan ja johtotason tehtäviä varten tarvittavat valtakirjat ja tietämyksen sekä auttaa määrittelemään hoidon laadun terveydenhuollon organisaatioissa. Asuinpaikkaa ei tarvita.

Kansanterveyden maisteri

Purdue University Online
Online Part-time 24 kuukautta Elokuu 2019 Yhdysvallat West Lafayette

Purduen CEPH: n akkreditoima verkkopohjainen MPH vetää yliopiston tutkimusosaamisesta tiukan opetussuunnitelman, joka valmistaa oppilaita suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita kansanterveysohjelmia muuttuvassa maailmassa.

Kansanterveyden maisteri

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Winona

Pyhän Marian tehtävänä palvella alaikäisiä ja parantaa hyvinvointia tulee elämään kansanterveystieto-ohjelmassamme. Tämä kaksivuotinen, 100-prosenttinen online-tutkinto valmistaa sinut menestykseen kansanterveystoiminnan harjoittajana. Tulet kokemaan kansanterveysalan asiantuntijoiden muotoileman opetussuunnitelman, oppimaan suoraan opettajilta, jotka harjoittelevat tämän alan etulinjoissa, ja suorittavat erikoistuneita, syvällisiä kenttätöitä ympäristöissä, joissa voit todella palvella.

Terveydenhuollon hallinto

The University of Scranton Online
Online Part-time 30 kuukautta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Scranton

Hyödynnä online-joustavuutta ja liikkuvaa vastaanottoa yhdistettynä todistettuun tuottoprosenttiin työpaikkojen onnistumisprosenttien avulla. Scrantonin yliopiston terveystieteen maisteri (MHA) on yksi ensimmäisistä täysin online-MHA-ohjelmista, jotka komissio on akkreditoinut terveydenhuollon hallintokoulutuksen akkreditoinnista (CAHME), ja tarjoaa kaksi erikoistumisvaihtoehtoa terveydenhuollon tietotekniikkaan ja maailmanlaajuiseen terveyteen.

Kansanterveyden maisteri - epidemiologia

Benedictine University Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Lisle

Benediktiinilaisen yliopiston kansanterveyden maisteri (MPH) tarjoaa joustavan tavan edetä urallaan joko yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Maisterin tutkinto kielten ja puheopatologioiden alalla - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Meksiko Culiacán

Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin, jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affektiivisia tai kognitiivisia etiologioita. Opiskelija perehtyy diagnoosi- ja hoitostrategioihin kunkin patologian ja tutkimuksen näkökulmista, jotka liittyvät keskus- ja ääreishermoston anatomiaan, fysiologiaan ja dynamiikkaan sekä niiden suhde patologisiin ilmiöihin käyttäytymistasolla.

Erikoistumiskoulutus erityisopetuksessa, joka on erikoistunut Autism Spectrum -häiriöön

George Mason University Online
Online Part-time 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Fairfax

Erikoistumiskoulutuksen verkossa, joka huipentuu George Mason -yliopiston tarjoamaa tutkintotodistukseen Autism Spectrum Disorder -ohjelmassa, tarjoaa opettajien ja koulujen johtajien jatkotutkintoa.

MHA Terveydenhuollon hallinnossa

Utica College Online
Online Part-time 2 vuotta Elokuu 2019 Yhdysvallat Utica

Terveydenhuollon hallinnon online-mestarit tarjoavat painopistealueita akuuteissa hoitopalveluissa, palveluorganisaatioissa ja hoitohenkilökunnan hallinnossa sovellettavien tapaustutkimusten, asiaankuuluvien hankkeiden, vilkkaan keskustelun ja vuorovaikutteisten oppimisfoorumien avulla. Yhdistä johtamisen taidot ja organisaation johto parhaisiin käytäntöihin asiakaskeskeisessä hoidossa ja palvelussa. Tietyt kurssit voivat myös täyttää valtion hoi- tushoitoa koskevat akateemiset vaatimukset.

Julkishallinnon päällikkö painottaen terveydenhuollon johtamista

Grand Canyon University
Kampus Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lisää

Jos haluat työskennellä johtavan roolin julkisen sektorin terveydenhuollon organisaatiossa, Grand Canyonin yliopiston (GCU) julkishallinnon maisterin tutkinto terveydenhuollon johtamisen tutkinnoilla tarjoaa mahdollisuuden saada kriittisiä näkemyksiä tästä dynaamisesta kentästä.