Filter
Maisteri
Pohjois-Amerikka Opiskelutyyppi: Distance learning

Täältä löydät Terveysalan Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Pohjois-Amerikka 2019

Kun opiskelija on suorittanut alemman korkakoulututukinnon, voi opintoja halutessaan jatkaa valitsemansa oppiaineen maisteriopintoihin. Maisteriohjemat on suunniteltu niin, että niiden aikana opiskelija hankkii tietystä aiheesta syventävää osaamista, jonka avulla voi valmistuttuaan suunnata akateemiselle tai muulle uralle.

Käsittelee yleisön yliopistojen on kaukana optimaalinen vaihtoehto. Yksityiset koulut tarjoavat paljon paremman avun etäisyyttä oppimiskokemus. Useat online yliopiston kiinnittää opettajien ja opiskelijoiden edullisesti matkoja ympäri maailmaa. Tämä lisää valtavasti monimuotoisuuden etäopiskelu luokkahuoneessa ja tuottaa haastava keskustelun joukossa alkaen valtavan erilaiset, alueita ja kaukainen kulttuureista.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti "valtioiden ". Se myös kerää yli 310 miljoonaa ihmistä, joka on maailman 's kolmanneksi eniten. Se sisältää tiheästi asuttuja kaupunkeja, joissa rönsyilevän lähiöissä, ja laaja, asumaton ja luonnollisesti kauniita alueita samanaikaisesti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Pohjois-Amerikka 2019

Read More Read Less

42 tulosta kohteessa Maisteri, Pohjois-Amerikka, Distance learning

The Milken Institute School of Public Health

GW: n päällikön terveydenhoitohallinto on ehdokasjohtajia, joiden kokopäiväinen kokemus on vähintään kolme vuotta. Ohjelman interaktiivisella suunnittelulla opiskelijat o ... [+]

Milken-instituutin kansanterveyskoulu George Washingtonin yliopiston Internet-terveyshallinnossa on tarkoitettu johtaville johtajille, joiden kokopäiväinen kokemus on vähintään kolme vuotta. Ohjelman interaktiivisella suunnittelulla opiskelijat oppivat toistensa kokemuksista niin paljon kuin he oppivat tiedekunnalta.

MHA @ GW: n opetussuunnitelma koostuu kahdeksasta moduulista, jotka keskittyvät johtamiseen ja eettisiin taitoihin, joita tarvitaan luomaan erittäin tehokkaita terveydenhuollon organisaatioita, sekä keskeisiä terveydenhuollon aloja, kuten laadun parantamista, päätöksentekoa, kvantitatiivisia menetelmiä ja yhteisön terveyttä.

Opiskelijat osallistuvat suoriin online-luokkiin, täydellisiin dynaamisiin verkkokursseihin ja osallistuvat GW-kampuksella ja Yhdysvalloissa ja ulkomailla järjestettäviin terveysorganisaatioihin.... [-]

Yhdysvallat Washington
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
McMaster University

Master of Health Management -ohjelma valmistelee terveydenhuollon ammattilaisia ​​vastaamaan uran haasteisiin terveydenhuollon hallinnassa. ... [+]

Terveysalan ammattilaisen ja terveydenhoidon välisen kuilun välinen suhdeAntaminen, istuttaminen

Nykyisten terveydenhuollon ammattilaisten on vastattava ainutlaatuisiin johtajuusvaatimuksiin. Master of Health Management -ohjelma valmistelee terveydenhuollon ammattilaisia ​​vastaamaan uran haasteisiin terveydenhuollon hallinnassa.

OSAAMINEN

MHM-ohjelman loppuun saattamisen jälkeen menestyvät tutkinnon suorittajat osoittavat osaamista seuraavissa ydinosaamisissa:

Elinikäisen oppimisen Ymmärtää, osoittaa ja edistää jatkuvan oppimisen välttämättömyyttä ammattilaisten keskuudessa.Kommunikointitaidot Ymmärtää ja osoittaa tehokkaita viestintätyylejä ja tekniikoita sekä niihin liittyvien tekniikoiden käyttöä.Käsitteelliset taidot Tietojen tunnistaminen, syntetisointi ja analysointi johdonmukaisella ja metodisella tavalla ongelmanratkaisun edistämiseksi ja uusien tietojen luomiseksi.Poliittisten ja terveydenhuollon ympäristötietoisuus Poliittisten ja terveydenhuoltoympäristöjen monimutkaisuuden ja keskinäisen suhteen tuntemus ja arvostus.Varainhoito Demonstrata ymmärrystä taloudellisista tiedoista ja niihin liittyvistä johtamistekniikoista, jotka tukevat hyviä varainhoitokäytäntöjä.Tutkimuksen tietoisuus Tietoisuus ja osoittivat ymmärtämyksen tutkimuksen luomisesta ja käytöstä.johto Tietoisuus ja taidot, jotka kannustavat muita ylittämään eettisen ja tukevan ympäristön.Organisaatiokäyttäytyminen ja henkilöstöhallinto Osoita, miten organisaatioiden toiminta ja henkilöresurssit ovat keskeisessä asemassa organisaatioissa.Kokopäiväinen ohjelma yhdellä silmäyksellä... [-]
Kanada Hamilton
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 32 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Washburn University

Terveydenhuollon koulutusohjelman päällikkö on valmistaa nykyisiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tehokkaiksi opettajille ja johtajille, jotka kykenevät palvelemaan eril ... [+]

Terveydenhuollon maisterin tutkinto Tehtävänä on valmistaa nykyisiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tehokkaiksi opettajille ja johtajille, jotka pystyvät palvelemaan erilaisia ​​oppilaita terveydenhuollon organisaatioissa ja liittoutuneiden terveysalan koulutusohjelmissa.

MHS-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan pienille kohorttien opetusta kahdeksan viikon luokissa, yksi aihe kerrallaan, jolloin kokopäiväiset terveydenhuollon ammattilaiset voivat suorittaa master-tutkintonsa kokopäivätyössä. Sarjat alkavat syksyllä. Ohjelma on täysin verkossa ja asynkroninen.

MHS: n hyväksymisedellytykset

Jotta voit saada MHS-ohjelman, sinulla on oltava: 1. Valmistunut kandidaatin tutkinto ja 2 vuoden työkokemus terveydenhuollon ympäristössä. Ammatillinen kokemus sisältää, mutta ei rajoitu:... [-]

Yhdysvallat Topeka
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
21 - 42 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Illinois Springfield

Kansanterveys on nykyajan yhteiskunnan keskeinen tehtävä. Lääketieteen instituutin sanojen mukaan "me yhteiskunnalla pyritään yhdessä varmistamaan olosuhteet, joissa ihmi ... [+]

Tietoa kansantalouden päälliköistä

Kansanterveys on nykyajan yhteiskunnan keskeinen tehtävä. Lääketieteen instituutin sanojen mukaan "me yhteiskunnalla pyritään yhdessä varmistamaan olosuhteet, joissa ihmiset voivat olla terveitä".

Kansanterveysalan ammattilaisten on käsiteltävä lukemattomia kysymyksiä:Taudin ehkäisy ja valvonta,Pääsy laadukkaaseen terveydenhuoltoon,Ympäristönsuojelu,Erityispopulaatioiden terveysvaatimukset,Tietojen analysointi ja arviointi,Politiikan suunnittelu ja hallinto,Ympäristöoikeus jaTerveyden edistäminen.

Vaikka jotkut tehtävät edellyttävät erikoistumiskoulutusta, useimmat vaativat vahvaa tieteidenvälistä pohjaa käytännölle.

Tehtävämme... [-]
Yhdysvallat USA Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Kaksivuotinen online-päällikön ohjelma keskittyi ymmärtämään ja johtamaan sairaala- ja terveydenhuoltojärjestelmien muuttamista arvopohjaisiin korvauksiin. ... [+]

Väitöskirjan maisterin tutkinto väestön terveydenhallinnassa on verkossa, osa-aikaista tutkintoa, joka keskittyy johtamisjärjestelmiin, jotka vaikuttavat väestön terveyteen ja siirtymiseen arvopohjaisiin korvauksiin.

Johns Hopkins Bloombergin kansanterveystyön tarjoama koulutusohjelma keskittyy ymmärtämään ja johtamaan väestön terveydenhallintajärjestelmiä ja sen kohteena on lääkäreitä ja johtajia, jotka osallistuvat aktiivisesti sairaala- ja terveydenhoitojärjestelmien muutoksiin arvopohjaisiksi, väestöön keskittyneiksi hoitotoimituksiksi .

[-]
Yhdysvallat USA Online
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Master of Integrative Healthcare Leadership -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon johtajaksi, johtajaksi tai järjestelmänvalvojaksi. ... [+]

Tarkoitus

Master of Integrative Healthcare Leadership -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon johtajan johtajaksi / johtajaksi, jotta sinulla on tietoa suunnitella tai ylläpitää terveydenhuolto-ohjelma yrityksille, sairaaloille tai hyvinvointikeskuksille.

Ohjelman ja aikataulun pituus

Voit suorittaa 36 luottokurssi-ohjelman 1 vuodessa. Kaikki kurssit ovat verkossa.

Lukukausimaksu ja maksut

Kolmen lukukauden valmistumisen ja arvioidun maksun perusteella koko ohjelman kokonaiskustannukset ovat noin 432 dollaria per luotto. Apurahat perustuvat sekä ensimmäisiin tuloksiin että valmiisiin hakemuksiin ja ansioihin.

[-]
Yhdysvallat Houston
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Online
Lue lisää suomeksi
Northern Illinois University Online

MPH: n terveyspalvelujen hallinnan erikoisalalla tutkitaan terveydenhuollon hallinnan monia näkökohtia terveydenhuollon laitoksen onnistuneeksi toteuttamiseksi, kuten kus ... [+]

Terveyspalvelun hallinnan erikoistuminen

Terveydenhuollon johtajien keskipalkka on 98 350 dollaria, ja odotettu työpaikkojen kasvuvauhti on 20 prosenttia vuosien 2016 ja 2026 välisenä aikana. saatavuus, toimitus, organisointi, rahoitus, inhimilliset voimavarat ja terveystaloustiede.

Kun otat valinnaiset pitkän aikavälin hoidon periaatteet tähän erikoistumiseen, olet pätevä istumaan Illinois Nursing Home -valvojan lisenssikokeeseen ja täyttämään roolit, kuten ohjelmapäällikkö tai johtaja, terveydenhuollon pääkäyttäjä ja terveydenhuollon liiketoiminnan johtaja.

Ohjelman kohokohdatVaaditut luotot: 45 tuntia.Hinta per tunti: 650 dollaria per luotto-tunti.Aika lopp... [-]
Yhdysvallat DeKalb
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Saint Mary Online

Suunnittele online-MS hammaslääketieteen tutkintoon keskittymällä sairaanhoitajan päällikön akkreditoidusta Saint Maryn yliopistosta. Tämä keskittymä antaa sinulle johtaj ... [+]

Online-maisterin tutkinto hoitotyössä (MSN)

Hoitotieteen maisteri (MSN) tutkinto Saint Maryn yliopistosta yhdistää hoitotyön maisteriohjelman perusteet (2011) yhdysvaltalaisen hoitotyön korkeakoulujen liitosta (AACN). Näiden uusien olennaisten ominaisuuksien ansiosta online-MSN ei vain valmistaudu edistyneisiin uramahdollisuuksiin, vaan myös valmistelee teitä tohtoritason ohjelmalle, joka avaisi vielä enemmän uramahdollisuuksia.

ErikoistumisalueSairaanhoitajayhteisön keskittyminen - Tämä keskittyminen antaa sinulle johtajan ja johtajan tiloihin sopivat valtakirjat ja tietämys sekä auttaa määrittelemään hoidon laatu terveydenhuollon organisaatioissa, suuret ja pienet.... [-]
Yhdysvallat Leavenworth
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
Purdue University Online

Purduen CEPH: n akkreditoima verkkopohjainen MPH vetää yliopiston tutkimusosaamisesta tiukan opetussuunnitelman, joka valmistaa oppilaita suunnittelemaan ja toteuttamaan ... [+]

Online-MPH-ohjelma on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat muuttaa sitoutumisensa kansanterveyteen paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti, ja sen tukema tutkimustoiminta, jota Purdue tunnetaan. Tämä ohjelma sopii niille, jotka haluavat liittyä kenttään sekä niille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​ja kykyjään.

Yliopiston suoritettu ja maailmankuulu tiedekunta tarjoaa tiukan koulutuksen tieteelliseen tietämykseen, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden analysoida järjestelmällisesti tutkimusta näyttöön perustuvien ohjelmien kehittämiseksi. Coursework sisältää reaalimaailman esimerkkejä alalla huippututkimuksesta, joista osa on tuottanut Purduen tiedekunta. Valmistuneet saavat laajan käsityksen terveyskysymyksistä ja taidoista käsitellä niitä epidemiologian, biostatiikan, terveydenhuollon hallinnon ja hallinnan, ympäristötutkimuksen sekä käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteiden opintojen avulla.... [-]

Yhdysvallat West Lafayette
Request Info
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Saint Mary's University of Minnesota Online

Pyhän Marian tehtävänä palvella alaikäisiä ja parantaa hyvinvointia tulee elämään kansanterveystieto-ohjelmassamme. Tämä kaksivuotinen, 100-prosenttinen online-tutkinto v ... [+]

Pyhän Marian tehtävänä palvella alaikäisiä ja parantaa hyvinvointia tulee elämään kansanterveystieto-ohjelmassamme. Tämä kaksivuotinen, 100-prosenttinen online-tutkinto valmistaa sinut menestykseen kansanterveystoiminnan harjoittajana.

Tulet kokemaan kansanterveysalan asiantuntijoiden muotoileman opetussuunnitelman, oppimaan suoraan opettajilta, jotka harjoittavat tämän alan etulinjoja, ja suorittavat erikoistuneita, syvällisiä kenttätöitä useissa reaalimaailman ympäristöissä.

Hyväksy elämää muuttava työ kansanterveyden alalla ja edistää hyvinvointia maailmanlaajuisesti.

Nopeat faktatOppimuoto: 100% verkossaTäydellinen aika: kaksi vuottaKurssit ja opintoviikot: 17 kurssia, 42 opintopistettäYhteiset työpaikat: epidemiologi, ympäristötutkija, terveyskasvattaja, dietologi ja ravitsemusterapeutti, biostatistinenArvioitu kokonaiskustannus: 27 300 dollaria (650 dollaria per luotto)GRE-pisteet eivät ole tarpeen sovelluksessaOhjelman kohokohdatJulkisen terveydenhuollon asiantuntijoiden muoto. Kansanterveysalan ammattilaiset ovat osallistuneet tämän maisteriohjelman toteuttamiseen, jotta varmistettaisiin, että se on mahdollisimman vaikuttava uusille kansanterveysalan ammattilaisille. Voit hyötyä heidän vuosikymmenien kokemuksistaan.Lyijy kentällä. MPH-opetussuunnitelma perustuu enemmän kuin vain teoriaan; se sitoo sosiaalista oikeudenmukaisuutta, terveyden tasa-arvoa ja johtajuutta yhdessä, jotta voit menestyä. Olet suorittanut valmiudet rikkoa rajat ja johtaa kansanterveyden alalla.Harjoittajaopettajat. Työskentelet rinnakkain kouluttajien kanssa, jotka tekevät jokapäiväistä työtä kansanterveyden alalla. He varmistavat menestyksesi ja välittävät ajantasaiset ja asiaan liittyvät näkökulmat kentältä.Erikoistunut kenttäkokemus. Siirry yli luokkahuoneen kenttätyöhön yhteisössäsi, epidemiologiasta biostatistiikkaan ja henkiseen terveyteen. Valitset organisaation, joka tarvitsee taitojasi ja taitojasi, käsittelee kiireellistä kansanterveysongelmaa ja oppii harjoittelemaan todellisessa ympäristössä.Yhdenmukaistettu kansanterveysstandardien kanssa. Tämä ohjelma suunniteltiin kansanterveyttä koskevien kansallisten ohjeiden mukaisesti. Olet varmistanut laadukkaan koulutuksen, joka valmistaa sinua menestyksekkäästi tällä tärkeällä alalla.Lasallian tehtävä. Saint Mary's on Lasallian katolinen yliopisto, jossa on yli 100 vuotta historiaa ja missio perustuu laadukkaaseen koulutukseen, yhteisön rikastumiseen ja kaikkien kunnioittamiseen.Ohjelman tulokset... [-]
Yhdysvallat Winona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Benedictine University Online

Benediktiinilaisen yliopiston kansanterveyden maisteri (MPH) tarjoaa joustavan tavan edetä urallaan joko yksityisellä tai julkisella sektorilla. ... [+]

Benediktiinilaisen yliopiston kansanterveyden maisteri (MPH) tarjoaa joustavan tavan edetä urallaan joko yksityisellä tai julkisella sektorilla. Kansanterveysalan johtohenkilöiden 30-vuotisen perinnön ansiosta ohjelma on akkreditoitu kansanterveyden koulutuksen neuvoston (CEPH) toimesta.

Terveydenhallintaan ja -politiikkaan keskittyminen johtaa seuraaviin taitoihin ja tietoihin:

TerveydenhuoltojärjestelmätKansanterveyspolitiikkaPolitiikan ja menettelyjen kehittäminenTerveydenhuollon budjetointiStrateginen suunnitteluTerveydenhuollon markkinointi

Hyväksyttyjen opiskelijoiden käytettävissä on GRE-luopuminen , opetussuunnitelmaan ei liity asuinpaikkavaatimusta , ja kaikilla opiskelijoilla on pääsy tukeen, ohjaukseen ja ammatilliseen kehittämiseen .... [-]

Yhdysvallat Lisle
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
The University of Scranton Online

Scrantonin yliopiston CAHME-akkreditoitu terveystieteen maisteri (MHA) Health Informatics -ohjelmassa asettaa tiedonsiirron käsiksi. ... [+]

Nykypäivän tietoon perustuvassa maailmassa tiedot voivat avata oven paremmalle potilaiden hoidolle, tehokkaammille prosesseille ja paremmalle politiikalle koko organisaatiossa. Käytä oppaasi tietoja tulkitsemaan ja välittämään prosessien ohjausta ja organisaation päätöksentekoa yksiköissä. Parannetaan yhteisön ja väestön terveyttä analysoimalla pääsyn, laadun, kustannusten, resurssien jakamisen, vastuullisuuden ja väestön välisiä suhteita.

Ansaitse Scrantonin yliopiston CAHME: n akkreditoitu terveydenhuollon hallinto (MHA) terveydenhuollon tietotekniikan erikoistumiseen ottamalla vain kaksi ylimääräistä kurssia yleisen MHA-opetussuunnitelman ulkopuolella.<... [-]

Yhdysvallat Scranton
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
30 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Utica College Online

Terveydenhuollon verkossa toimiva MHA tarjoaa painopistealueita akuuteissa hoitopalveluissa, palveluorganisaatioissa ja hoitohenkilökunnan hallinnossa sovellettavien tapa ... [+]

Terveydenhuollon hallinnon verkossa toimiva MHA - akuutti hoito keskittyy tietoon ja taitoihin, joita tarvitaan menestymään erilaisissa terveydenhuollon johtajuusasemissa ja tarjoaa painopistealueita akuuteissa hoitopalveluissa, palveluorganisaatioissa ja hoitohenkilökunnan hallinnossa. Terveydenhuollon ympäristö tarjoaa pyrkiville johtajille poikkeuksellisen mahdollisuuden tarjota mielekkäitä ja arvokkaita panoksia terveydenhuollon muutosten ja uudistusten ohjaamiseen. Tämä ainutlaatuinen kiihdytetty ohjelma tarjoaa soveltavaa tutkimusta ja parhaita käytäntöjä kehittää oppilaita osaaviksi ja artikuloitaviksi muuttovälineiksi. Käyttämällä johdon, sovelletun teorian ja hoidon jatkuvuuden parhaita käytäntöjä kokenut tiedekunta ohjaa johtajuutta kehittämällä tarkoituksenmukaisia ​​tapaustutkimuksia, arvokkaita projektiopintoja, oppimisfoorumeja, kriittistä ajattelua ja parhaiden käytäntöjen analysointia.... [-]

Yhdysvallat Utica
Request Info
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Grand Canyon University

Jos haluat työskennellä johtavan roolin julkisen sektorin terveydenhuollon organisaatiossa, Grand Canyonin yliopiston (GCU) julkishallinnon maisterin tutkinto terveydenhu ... [+]

Tarjoaa: College of humanistiset ja yhteiskuntatieteet

Yleiskatsaus

Valmistaudu johtamaan kansanterveydenhuollossa Jos haluat työskennellä johtavan roolin julkisen sektorin terveydenhuollon organisaatiossa, Grand Canyonin yliopiston (GCU) julkishallinnon maisterin tutkinto terveydenhuollon johtamisen tutkinnoilla tarjoaa mahdollisuuden saada kriittisiä näkemyksiä tästä dynaamisesta kentästä. Humanistinen ja yhteiskuntatieteiden kou- lutus suunnitteli tämän ohjelman, jonka avulla voit tutustua terveydenhuoltoalan eettisten ongelmien tunnustamiseen, analysointiin ja ratkaisemiseen. Oikeudellinen vastuu, työpaikkaturvallisuus ja terveydenhuollon laitos velvollisuus suojata vammautumista potilaille, heidän perheilleen ja henkilökunnalle ovat tarkasteltavia aiheita. Lisäksi tarkastellaan käytännön taloudellisia analysointitaitoja, jotka ovat välittömästi sovellettavissa terveydenhuollon alalla.... [-]

Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
George Mason University Online

Erikoistumiskoulutuksen verkossa, joka huipentuu George Mason -yliopiston tarjoamaa tutkintotodistukseen Autism Spectrum Disorder -ohjelmassa, tarjoaa opettajien ja koulu ... [+]

George Masonin yliopiston erikoistumiskoulutukseen erikoistunut verkkokokemus antaa opiskelijoille mahdollisuuden tunnistaa, käsitellä ja ratkaista monimutkaisia ​​oppimishaasteita, jotka vaikuttavat oppimismahdollisuuksiin miellyttävän ja vaikean oppimisvaikeuksien käyttäjille. Ohjelma voidaan suorittaa 24 kuukauden aikana joustavan, osa-aikaisen ohjelman avulla, jonka johtavat käytöksen analyytikot, opettajat, tutkijat ja innovaattorit.

Tarjotaan myös itsenäinen Autism Spectrum Disorder -sertifikaatti. Tämä osa-aikainen online-ohjelma valmistaa ammattilaisia ​​ja perheenjäseniä työskentelemään lasten ja aikuisten kanssa, joilla on autistisen taajuuden häiriöitä koulussa, kotona ja yhteisössä. Painopisteenä ihmisten kanssa työskentelevien autismien kanssa heidän elämänsä aikana tekevät ohjelmasta ainutlaatuisen. Useimmissa ohjelmissa on korostettu kouluikäisiä autismialasta kärsiviä lapsia - mutta tällä ohjelmalla on laajempi sovellusalue, jonka painopistettä laajennetaan murrosta, siirtymistä aikuisuuteen, aikuisuuteen ja ikääntymiseen.... [-]

Yhdysvallat Fairfax
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi