HEALTHCARESTUDIES.FI

Täältä löydät Terveysalan Etäopiskelu Maisterin tutkinnot Oseania 2019/2020

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutusohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon, ja opintojen kesto on yleensä noin kaksi vuotta.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Haluatko opiskella Oseania? Kaksi eniten kysyntää tutkimuksen kohteisiin Oseania: Australia ja Uusi-Seelanti, molemmat yhdessä tarjoavat harvinaista ja hyvin erottuva tutkimus seikkailu.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Oseania 2019/2020

13 tulosta kohteessa Maisteri, Oseania, Distance learning Filter

Mestari kansanterveyden (Advanced)

Torrens University Australia
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Request Info Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Uusi-Seelanti Auckland + 9 lisää

Master of Nursing

Avondale College of Higher Education
Online Full-time Part-time 18 kuukautta Request Info Australia Cooranbong Wahroonga + 2 lisää

Humanistisen tiedekunnan, hoitotieteen ja teologian tarjoaa Master of Nursing (työselostus) lisävarusteena uloskäyntikohtien Jatko Todistus Hoitotyön ja Graduate Diploma in Nursing.

Master kansanterveyden (mph)

The Australian National University | Science
Kampus Online Full-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Australia Canberra + 1 lisää

ANU Master of Public Health antavat sinulle perustan kansanterveyskäytännön, antaa sinulle ymmärrystä nykyajan kansanterveyden kannalta tärkeissä kysymyksissä Australiaan ja opettaa sinulle käytännön tekniikoita analysointiin kansanterveydellisiä ongelmia. MPH-ohjelma on suunniteltu terveydenhuollon ammattilaisille pyrkii pätevyys antaa niille työpaikkoja julkisen sektorin (esimerkiksi sairaalat ja hoitokoteihin, paikallisia, osavaltion ja liittohallituksen), voittoa tavoittelematon sektori (esim International terveys virastot, kuten Maailman terveysjärjestö) , yksityinen sektori (esim Terveyspolitiikka ja ohjelma hallinnan organisaatiot, kuten diabetes Australia) ja Academia (opetus ja tutkimus).

University of Southern Queensland (USQ)
Online Full-time Part-time 18 - 60 kuukautta Request Info Australia Australia Online + 1 lisää

Mental Health (hoitotyön maisteri)

Southern Cross University (Online)
Online Part-time 2 vuotta Marraskuu 2019 Australia Australia Online

Mental Health Mental Health -hoitosi on ensimmäinen laatuaan, joka on kehitetty Australian mielenterveyshuollon kollegion asettamien viimeisimpien mielenterveysalan standardien mukaisesti. Voit käyttää pätevyyttäsi, kun olet osa Pathway voit tulla päteväksi mielenterveyshoitajaksi.

Master of Mental Health

Southern Cross University (Online)
Online Part-time 2 vuotta Marraskuu 2019 Australia Australia Online

Terveydenhuollon järjestelmässä on kasvava tarve ammattitaitoisille ammattilaisille, jotka ymmärtävät mielenterveyden monimutkaisuuden ja voivat tarjota hyvin tietoisia mielenterveyden kliinisiä toimenpiteitä.

Master of Healthcare -johtajuus

Southern Cross University (Online)
Online Part-time 2 vuotta Marraskuu 2019 Australia Australia Online

SCU Online Master of Healthcare Leadership antaa sinun tulla todelliseksi johtajaksi ja vaikuttaa positiivisesti terveydenhuoltoympäristöösi. SCU: n erittäin tukeva maisterin tutkinto on tarkoitettu auttamaan kiireisiä terveydenhuollon ammattilaisia kehittämään taitojaan ja tietämystä hyödyntääkseen nopeasti kehittyvän terveydenhoitoalan uusia mahdollisuuksia.

Online Sairaanhoitaja

James Cook University Online
Online Part-time 24 kuukautta Lokakuu 2019 Australia Australia Online

James Cook -yliopistossa hoitotyön päällikkö antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää ja toteuttaa tutkimusta ja omaksua johtajuutta tai opetuskäytäntöjä sairaalaympäristössä. Sinulla on valmiudet tehostaa ja ajaa muutoksia, joita tarvitaan potilaiden terveystulosten optimoimiseksi.

Master of Public Health Advanced

University of Wollongong
Kampus Online Full-time Part-time 2 vuotta Maaliskuu 2020 Australia Wollongong + 2 lisää

Master of Public Health Advanced on suunniteltu tarjoamaan enemmän vaihtoehtoja tutkinnon suorittaneille kansanterveystutkimuksille. Sillä on sama rakenne kuin kansanterveyden päälliköllä, ja lisäksi vaaditaan toisen erikoistuneen erikoisopinnot - lisäksi 24 opintopistettä joko kursseista tai tutkimuksista. Näin voit räätälöidä oppimisen urasi tavoitteisiin.

Master of Health Administration

La Trobe University
Kampus Online Full-time Part-time 18 - 48 kuukautta Tammikuu 2020 Australia Melbourne + 2 lisää

Nopeasti seuraa urasi vanhempien terveydenhuollon hallinnassa Master of Health Administration.

Master of Aeromedical Retrieval and Transport (MAeroRT)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Uusi-Seelanti Wellington

Otago Master of Aeromedical Retrieval and Transport -tutkinto (MAeroRT) on osa kansainvälisesti akkreditoitua ohjelmaa, jonka avulla osa-aikaisesti rekisteröityjä lääkäreitä voi kehittää ammattitaitoa ilmailulääketieteelliseen hakuun ja liikennekäytäntöön rekisteröidyssä tai hallituksen sertifioidussa asiantuntijatasossa missä tahansa maassa maailman.

Ilmailulääketieteen maisteri (MAvMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Part-time 4 vuotta Maaliskuu 2020 Uusi-Seelanti Wellington

Master of Aviation Medicine (MAvMed) -tutkinto on neljän vuoden osa-aikainen, maailmanlaajuisesti tarjottava etäopiskelu. Master-tutkinnon ydin alkaa ammatillisen lääketieteen (PGDipOccMed) jatkotutkinnosta tai lentotieteellisen hakututkinnon (PGDipAeroRT) jatkotutkinnosta. Nämä neljä asiakirjaa muodostavat neljä uutta kehittynyttä paperia, jotka ovat tarpeen Master-tutkinnon suorittamiseksi. Valmistuttuaan opiskelijat ovat saaneet diplomin Master-tutkinnon lisäksi.

Ammattilääkärin mestari (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Uusi-Seelanti Wellington

Otagon ammatillisen lääketieteen tutkinto (MOccMed) on osa kansainvälisesti akkreditoitua ohjelmaa, jonka avulla osa-aikaisesti rekisteröityjä lääkäreitä voi kehittää ammatillisen lääketieteen käytännön ammattitaitoja rekisteröidyssä tai hallituksen hyväksymässä asiantuntijatasolla missä tahansa maassa maailmassa.