Filter
Maisteri
Norja Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut Terveysalan Maisterin tutkintoa Norjassa 2020

Maisterin tutkinto ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa noin kahdessa vuodessa, kunhan opiskelija vain on jo valmiiksi suorittanut kandidaatin tutkinnon samalla tai vastaavalla alalla. Opiskelijat voivat suorittaa joko filosofian maisterin tutkinnon (Master of Arts), MSc-tutkinnon (luonnontieteiden maisteri) tai MBA-tutkinnon (liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto), riippuen opiskelijan senhetkisistä ja tulevista tavoitteista.

Norja, virallisesti Norjan kuningaskunnan, on Scandinavian yhtenäinen perustuslaillinen monarkia, jonka alueella käsittää läntisen osan Skandinavian niemimaa, Jan Mayen, arktisessa saaristossa Huippuvuorilla ja subantarctic Bouvet Island. Korkea-asteen koulutus Norjassa tarjoavat erilaisia ​​seitsemän yliopistoa.

Ota yhteyttä yliopistoihin ja kysy lisää Terveysalan maisterin tutkinnoista Norjassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

UIT The Arctic University of Norway

Kansanterveyden aihealue keskittyy koko yhteisön terveyteen. Sen tavoitteena on tarjota tietoa ja ymmärrystä sairauksien ja sairauksien suurimmista syistä ja tunnistaa te ... [+]

Kansanterveyden aihealue keskittyy koko yhteisön terveyteen. Sen tavoitteena on tarjota tietoa ja ymmärrystä sairauksien ja sairauksien suurimmista syistä ja tunnistaa tehokkaat toimet väestön terveyden parantamiseksi. Kansanterveysanalyysin eri aihepiireistä tärkeimpiä ovat biostatistiikka ja epidemiologia.

Ohjelman kuvaus

Ohjelman ensimmäinen vuosi koostuu kuudesta pakollisesta kurssista (60 op). Kolmannella aikavälillä opiskelijat valitsevat kolmesta valitusta neljästä valittavasta kurssista tai vaihdetaan ulkomailla. Neljäs termi on varattu opinnäytetyöhön.

Diplomityö (30 op) on kirjoitettava aiheeseen, joka liittyy opiskelijan valitsemiin valittaviin kursseihin.... [-]

Norja Tromssa
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi