HEALTHCARESTUDIES

Suositut Terveysalan Maisterin tutkinnot Latviassa 2021

Maisterin tutkinto on ylempi akateeminen korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa monella eri alalla. Maisteriohjelman voi yleensä suorittaa noin kahdessa tai kolmessa vuodessa. Joissain oppilaitoksissa tutkinnon voi jopa suorittaa kokonaan verkko-opintoina.

Latvia on sekä maksullista ja valtion rahoittamien korkeakoulutukseen. Maassa on kaksi erilaista korkeakouluopintoihin. Näitä ovat akateemiset ja ammatilliset ohjelmat. On olemassa kolme tasoa akateemisen korkeakoulutuksen - kandidaatin, maisterin ja tohtorin opinnot. Ilmasto maassa suositaan eri talviurheiluun ja virkistyspalvelut kuten luistelu, hiihto ja jääkiekko. Kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella Latviassa, koska sen sosiaalisen elämän, taide-ja kulttuurilaitosten. Maan kulttuuria on helppo ryhtyä.

Ota yhteyttä yliopistoihin ja kysy lisää Terveysalan maisterin tutkinnoista Latviassa 2021

Tulokset Filter

Master eläinlääketieteessä (ensimmäinen ja toinen sykli tutkimukset)

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
6 vuotta
Englanti
Kampus

"One Medicine - Yksi terveys" käsite yhdistää ihmisten, eläinten ja ympäristön terveyden. Viime vuosina tiede eläinlääketieteen on nopeasti kasvanut. Tällä hetkellä tämä tiede ...

Lue lisää

Master of Optometria (kliininen)

Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
24&nbsp;-&nbsp;30 kuukautta
Englanti
Kampus

Ammatillinen maisteriohjelma Optometria (kliininen) tarjoaa monitieteellisiä opintoja, jotka perustuvat visuaaliseen tieteeseen ja nykyaikaiseen ensisijaiseen näönhoitoon.

Lue lisää

Ammatillinen ammattikorkeakoulu terveydenhuollossa

Latvian Academy of Sport Education
Maisteri
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Ammatillisen korkeakoulututkinnon tavoitteet Opinto-ohjelma "Urheilun terveydenhuollon asiantuntija" on varmistaa maan taloudelliset, kulttuuriset ja yhteiskunnallis ...

Lue lisää