HEALTHCARESTUDIES

Näytä kaikki Maisterin tutkinnot Molekulaariset biotieteetssa Tarragona Espanjassa 2020/2021

Maisterin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat oman alansa asiantuntijoita. Koulutusohjelmat on tarkoitettu niille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon, ja opintojen kesto on yleensä noin kaksi vuotta.

Lääketieteen ammattilaiset tai opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita elinkaaresta solutasolla, saattavat olla kiinnostuneita molekyylibiologian harjoittamisesta. Tämä tutkimusalue keskittyy todennäköisesti useisiin lääketieteen aloihin, kuten terveyteen, ympäristöön ja ravitsemukseen.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Suositut Maisterin tutkinnot Molekulaariset biotieteetssa Tarragona Espanjassa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Molekulaariset biotieteet, Tarragona Filter

Master synteesissä, katalysoinnissa ja molekyylisuunnittelussa

Universitat Rovira i Virgili
Maisteri
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Synteesin, katalyytin ja molekyylisuunnittelun virallinen maisterin tutkinto antaa opiskelijoille syvällisen teoreettisen tiedon kentästä ja uusia tekniikoita tuotesynteesissä ...

Lue lisää