142 Maisteri Ohjelmat sisään Espanja for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Espanja for 2024Filter
    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Lääketieteen ja biotekniikan maisteri on huippuluokan ohjelma, joka kattaa viimeisimmät lääketeollisuuden, biotekniikan ja biotieteiden alan kehitykset. EADA tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä huippuluokan kauppakorkeakouluun Barcelonan keskustassa, joka on yksi alan eurooppalaisista keskuksista. EADA opit laadullisia ja määrällisiä taitoja, jotka tarjoavat lisäarvoa profiilillesi teollisuudessa. Luokat ovat pieniä ja monipuolisia, ja osallistujat oppivat kokeneelta tiedekunnalta tapaustutkimusmenetelmää käyttäen.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    9 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Monitieteisen Digital Healthin Executive Master -tutkimuksemme päätavoitteena on rakentaa digitaalista terveydenhuoltoalan työvoimaa kuromaan umpeen terveyden ja teknologian välistä nykyistä tietokuilua, jotta voidaan vastata terveyteen liittyviin yhteiskunnallisiin haasteisiin näyttöön perustuvien digitaalisten ratkaisujen kehittämisen ja käyttöönoton aikana.

    • Madrid, Espanja
    • Online

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Sekoitettu

    Espanja

    Erikoistu Real Madrid C.F:n kanssa ja kehitä osaamistasi urheilufysioterapian uusimpien tekniikoiden ja suuntausten avulla. Valittu paras fysioterapian maisterin tutkinto El Mundon rankingin mukaan. Hankit tarvittavat työkalut kehittääksesi suunnitelmia urheilijoiden vammojen ehkäisyyn ja kuntoutukseen.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    16 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Espanja

    Kieli- ja puheopatologian maisterin tutkinto mahdollistaa monitieteisen lähestymistavan keskeisiin kieli- ja puhehäiriöihin, jotka aiheuttavat neurologisia, psyko-affektiivisia tai kognitiivisia etiologioita. Opiskelija perehtyy diagnoosi- ja hoitostrategioihin kunkin patologian ja tutkimuksen näkökulmista, jotka liittyvät keskus- ja ääreishermoston anatomiaan, fysiologiaan ja dynamiikkaan sekä niiden suhde patologisiin ilmiöihin käyttäytymistasolla.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    22 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Terveystaloustieteen ja farmakoekonomian online-maisterin kanssa, joka on sijoitettu 50 parhaan joukkoon terveystaloudessa ja kansanterveydessä EdUniversal-sijoituksella, olet erikoistunut taloudellisiin käsitteisiin, tekniikoihin ja välineisiin, joita sovelletaan terveystalouteen, farmakoekonomiaan, terveydenhuollon hallintaan ja lääkehallintaan.

    • Murcia, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja

    Tämän tutkinnon tavoitteena on vastata eläinlääkärin ammatin harjoittamisen luonnolliseen tarpeeseen kohti haaraa, jolla on historiallinen kokonaisuus, kuten pieneläinlääketiede, ja siten sen ammatilliseen suuntautumiseen. Tämä tosiasia on ilmeinen jopa minkä tahansa asiaan kuulumattoman tarkkailijan silmissä, ja se perustellaan sellaisenaan olemassaolollaan.

    • Atarfe, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    800 tuntia

    Etäopiskelu

    Espanja

    Nykyään tekniikan kehitys on mahdollistanut suuren valikoiman lääketieteellisiä ja kosmeettisia toimenpiteitä, jotta iho saadaan terveemmäksi ja hoidettavammaksi. Tässä esteettisen ihotautien päällikössä opit kaikki ihonhoitoon liittyvät tiedot, tekniikat ja menettelyt ja tulet tietoiseksi sen tärkeydestä, koska se on jatkuvassa kosketuksessa ulkoisten tekijöiden kanssa.

    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti, Espanja

    Online Master's Degree in Molecular Oncology on yksityinen ohjelma, jonka myöntää Centro de Estudios Biosanitarios (CEB) ja joka suoritetaan European School of Oncologyn (ESO) suosituksesta. Se on suunnattu kliinisille onkologeille, patologille, hematologeille ja muille lääketieteen tai kasvaintautiin liittyvän biotieteen alan asiantuntijoille.

    • Barcelona, Espanja

    Osa-aikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Farmaseuttisen kemian maisterin tutkinnon tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ja tutkijoita, joilla on profiili, joka koskee tuotteiden, prosessien ja palvelujen tutkimusta ja kehittämistä eri teollisuusalueilla, jotka liittyvät farmaseuttiseen kemiaan.

    • Madrid, Espanja
    • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 2 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Espanja

    BCC-opetussuunnitelma – Opetussuunnitelman kehittämisasiantuntijoiden avustuksella ja tärkeimmiltä sidosryhmiltä saadun palautteen avulla BCC on kehittänyt ainutlaatuisen opetussuunnitelmansa, joka pyrkii yhdistämään kiropraktiikkaan kehittyneet opetus-, oppimis- ja arviointistrategiat.

    • Rennes, Ranska
    • Granada, Espanja
    • + 5 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Espanja, Ranskan kieli

    Europubhealth+ -ohjelma on Erasmus Mundus Joint Master Degree -tutkinto, jonka Euroopan komissio on tunnustanut Master of Excellence -ohjelmaksi vuodesta 2006 lähtien. Seitsemän tunnettua eurooppalaista yliopistoa tekee yhteistyötä Europubhealth+ -maisterikurssin toteuttamiseksi. Ohjelmassa on nyt eloisa kansainvälinen kansanterveysalan ammattilaisten ja tutkijoiden verkosto sekä yli 435 tutkinnon suorittanutta 86 eri kansallisuudesta.

    • León, Espanja

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Tarjoamme syventävää koulutusta opiskelijan sisällyttämisen edistämiseksi lääketeollisuuteen ja tarjoamme yleiskatsauksen, jotta pystymme suhtautumaan oikein kaikkiin muihin tehdasyksiköihin, lukuun ottamatta niitä, jotka toimivat, ja muihin alan ulkopuolisiin toimijoihin.

    • Villaviciosa de Odón, Espanja

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    10 kuukaudet

    Kampuksella

    Espanja

    Ensimmäinen tieteidenvälinen maisterintutkinto Espanjassa ortopedisen manuaalisen terapian alalla, pioneereja farmakologian, psykologian ja manuaalisen terapian kipua vastaan.

    • Barcelona, Espanja

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    Yliopiston terapeuttisen fyysisen aktiivisuuden maisteriin kroonisesta patologiasta, ikääntymisestä tai vammaisuudesta kärsivien henkilöiden sisääntuloprofiili vastaa fysioterapeutin profiilia, joka on kiinnostunut terapeuttisesta liikunnasta ja fyysinen aktiivisuus terapeuttisena työkaluna ja jolla on kokemusta kroonisista sairauksista, vammaisten ja vammaisten hoidosta. ikääntyminen.